Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: marko306

mam to aj na DVD. Perfektný film :potlesk chcel by som to zažiť aby ma tak naháňali až do kasína :D aj by som si policajnú 407 požičal :D

no nevym jestlibys dostal 407 ale uvaze určitě:D:D taky umel jezdit

Odesláno

Musím se pochlubit. V tomhle filmu hraje můj táta :mrk V té době byl pilot vojenského vrtulníku, takže má v tom filmu malou roličku. Jak hledají ty paragány z vrtulníku, tak jeden z těch pilotů je můj tatík.

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Musím se pochlubit. V tomhle filmu hraje můj táta :mrk V té době byl pilot vojenského vrtulníku, takže má v tom filmu malou roličku. Jak hledají ty paragány z vrtulníku, tak jeden z těch pilotů je můj tatík.

tak to ti blahopřeju ale musela to bejt prča když to točily:D:D:D

Odesláno

Ač mám staré české komedie rád, tak tohle zrovna není můj šálek čaje. Takže se tu pokorně přiznávám, že nedíval.

Co mě ale zaujalo byl film vysílaný od cca 22 na TV BARRANDOV. Jmenoval se \"Houpačka\" a byl o holce, která těsně před maturou otěhotní, dítě nechá v kojeňáku ....... - smutný film, ale opravdu se mi líbil (ČSSR 1985)

Odesláno
Původně zaslal: punkac

2 destiny: jak říká na toho co jede na autě \"toho necháme, ten je dobrej\" :D

jo jo :D Ještě hrál ve filmu \"Já si tátu přivedu\". Tam zase naháněl na tankodromu malého Macháčka (toho malýho kluka, co hrál v \"My všichni školou povinní\" malého Olivu.

Prostě jsem syn filmové hvězdy :D :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...