Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj peugeotáci mám problem v tom že mi nesvítí display klimatizace.Když mám nastartováno a vyplé světla tak klima svítí normálně,ale jakmile zapnu světla tak klima zhasne.Ale normálně funguje-fouká chladí to je bez problému,jenom ten display nejde.Takže když chci změnit teplotu chlazení tak musím vypnout světla aby se rozsvítila klimatizace.Diky za každy nápad k vyřešení tohoto problemu.

Odesláno

tak to funguje ono ve dne to asi není vidět já bych přerušil ten jeden kontakt který zpusobuje utlumení displeje.Je to to samé jako u displeje pal.počítače, který se utlumoval, či displej hodin,které pohasly.Já přerušil kontakt a mne svítí displej hodin i PP stále stejně,u digi klimy nevím mám ruční ,ale u OK406 ten ji má jsem mu dělal i ten displej,ale nejsem si jist

Odesláno

Honza-406-ale asi nevíš proč to zhaslo uplně když to má sviti ze zapnutými světli tlumeně???Tak já bych klidně ten dráte odpojil,ale nevím kterej nemaš prosim tě foto nebo nějakej obrázek abych věděl co mám odpojit?

Odesláno

býti tebou tak bych na to mrkl koukl na žárovky a nečekal jen na rady.Udělal jsi něco z toho co bylo řečeno výše??

Odesláno

Pokud to vezmu \"hovězím\" rozumem, tak asi bude problém v přechodu z plného na zltlumené podsvícení. Takže jako nouzové řešení odpoj výše zmíněný kabel (nevím ale který - nedělal jsem to) a bude ti to svítit pořád. Sice stejnou intenzitou, ale bude :myslim

Aby se to opravilo, tak je potřeba zjistit, na jakém principu to ztlumení funguje...

Edit: Každopádně u tý ele. je to někdy záhada. Mě třeba na budících nešlo podsvětelní km. Žárovka se rozsvítila jen při zapnutí světel. Taky jsem na to nepřišel :(

[upravil dne 27.7.09 MJSytic]

Odesláno

nejspis odesla nejaka soucastka uvnitr displeje, ktera zajistuje to ztlumovani, bud zkusit sehnat jiny displej ( tady na klubu jsou urcite 2 nebo 3 406, ze kterych by se dalo ( Devils-Night, Dundee, Jirka Wolf) nebo odpojit drat ktery ztlumuje podsviceni, jeho cislo bude zacinat na VV19*, presne bych se musel podivat do schematu, to mam ale v PC doma

Odesláno

No tak včera se mi to cestou rozsvítilo ale jenom cca na 5 minut a potom to zase zhaslo a zase je to černý pořád.No asi bych raději udělal to že bych odskřípnul ten drát aby to svítilo pořád,sice to bude svítit víc,ale mě to vadit nebude,hlavně že konečně uvidím na klimatizaci.

Kluci prosím vás máte doma nějake fotky ty klimatizace ze zadu?Že by jste mě označili ten drátek který bych měl uskřípnout???

Děkuji vám mockrát.

Odesláno

tak za stmivani displeje muze dle schemat drat 8003, objevuje se na nem po zapnuti svetel +12V a je jisten pres pojistku F19, ktera je spolecna jeste i pro dalsi osvetleni, pokud po vytazeni te pojistky 19 prestane to zhasinani displeje, pak staci odstrihnout za panelem klima ten drat 8003, zaizolovat jej a bude to svitit porad na plnou intenzitu

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ferry-Tak vše už funguje tak jak má.Už mě svití naplno jak klima tak teploměr tak i hodiny:superA za to všechno mohu poděkovat Ferrymu

Takže Ferry děkuji ti mockrát za to co jsi pro mě udělal:super

Jen jeden dodatek Ferry u těch hodin mě to přišlo jako číslo drátu V-13 a ne V-19.A nebo ta devítka byla už nějaká máznutá a viděl jsem trojku:myslim

Ještě jednou děkuji Ferry.

[upravil dne 5.8.2009 Zdenda-406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...