Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 bouchání na přední nápravě =horní uložení Monroe = VYŘEŠENO !!! Reklamace vyřízena pozitivně !!!!

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

Tak jak tak na to koukám, tak asi budu jedinej, kdo bude jezdit s horním uložením monroe :aut Ferry kolik za to uložení, že bych si ho vzal do zásoby ;) Zvládneme (čti Zvládneš) to vyměnit u mě doma v garáži??? :D

Až to budete (čti bude Ferry provádět) tak bych vás přišel podpořit dobrou radou (čti blbýma kecama) :D

A kouknul bych jak se to provádí, co kdybych musel měnit u 306ky. Tak dej vědět ;)

Odesláno

No zatím to nechávám být - holt bourání a nošení sutě má teď přednost :aut Ale až se nastěhujeme z5 do bytu, tak to určitě budu chtít vyměnit. Snad do tý doby pružiny vydrží a neprasknou :roll

• O 4 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: MJSytic

No zatím to nechávám být - holt bourání a nošení sutě má teď přednost :aut Ale až se nastěhujeme z5 do bytu, tak to určitě budu chtít vyměnit. Snad do tý doby pružiny vydrží a neprasknou :roll

Neboj, to vydrží i déle. Najedeš na to ještě mnoho km.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

právě momentálně řeším problém s horním uložením tak mě poradte nějakou dobrou značku uložení za trochu dobré peníze:D:myslim dík mám 2,2 hdi

Odesláno

jj v Autokelly sada 2ks s cislem SK VKDA35312T 4349Kc,

v originalu od Peugeotu, obj. cislo 503165 CEL UP TLM PŘ 3718,80 CZK/ sada 2ks

[upravil dne 25/2/10 Ferry]

Odesláno

dal bych ty original peugeot, kdyz jsou o 500 levnejsi nez v kelly, jinak kde to chces menit ? na vymenu potrebujes stahovak pruziny, bez nej je to doslova o zivot, nicim jinym ji bezpecne nestahnes

Odesláno

tu sadu v peugeotu za 3718 bys dal???to je jen na jednu stranu nebo na obě za ty prachy???měnit by se to mělo asi příští víkend a dělat mě to bude jeden servisák na peugeot-citroen co má servis vedle v dědině a je taky členem peugeot fora

Odesláno

ja ji mam osobne na aute, daval jsem ji tam pul roku po montazi Monroe, je to cena na obe dve strany, v te original sade jsou taky loziska SKF

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...