Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Taky ho neinzeruje poprvé, mám pocit, že už se tu prodej tohohle \"Dangela\" řešil cca před rokem - více určitě bude vědět chodící encyklopedie Marcel

[upravil dne 20/7/2009 Medvěd]

Odesláno

NO, Peugeot..je to Dangel, takže tak napůl.. Já nevím, má s tím někdo zkušenosti? Docela by mne to zajímalo, jestli se nese....nekazí ta čtyřkolka..

Byl by to zajímavej kompromis mezi veteránem, Peugeotem a čtyřkolkou a mě by ušetřil jedno místo v garáži :D

Odesláno
Původně zaslal: tomike

Tak za 20000 by som ho hned bral. Chlapik trochu prepiskol cenu. Ale je rozhodne zaujimave, ze take nieco vyrobil Peugeot. Ja tu nasu znacku zacinam mat ozaj rad.:)

Cenu rozhodně nepřepískl.

Mrkni na zahraniční weby, Dangel se málo vidí a když už, tak za větší peníze. Takže cena je rozumná, i kdyby se měla sehnat mechanika z jinýho auta.

Tam jde hlavně o stav karoserie a uložení náprav a ramen.

Předpokládám, že zadní pevná náprava by se dala použít z klasického kombíka (když tahle hučí), horší to asi bude s rourou, ta je myslím kratší.

Na předek jde roura šikmo, je tam diferenciál a poloosy, jenže každá je jinak dlouhá, narozdíl od poloos na sedanu 505.

A jestli hučí převodovka, tak ta by také měla jít zaměnit z klasický 505ky...

Inzeruje to už asi dva, možná tři roky a když tam byl původně benzín, a nyní je tam diesel, nebyl by problém tam zase benzín dát, pokud nezničili všechnu kabeláž.

Jako problém vidím ten motor - jelikož se tam dával pravděpodobně klasický sériový, bude problém sehnat \"dobrý\" motor, který tohle monstrum bude tahat.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: barenst

to auto bude neco jak ta 504 coupe , tedy na praci pro nekoho kdo ma dily nebo je schopny je sehnat

Řekl bych, že narozdíl od onoho Tebou zmiňovaného kupé je tohle zajímavější kousek - sice ne tak hezký, ale předpokládám, že nebyl zdaleka tak rozšířený jako kupátko.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: barenst

to auto bude neco jak ta 504 coupe , tedy na praci pro nekoho kdo ma dily nebo je schopny je sehnat

Řekl bych, že narozdíl od onoho Tebou zmiňovaného kupé je tohle zajímavější kousek - sice ne tak hezký, ale předpokládám, že nebyl zdaleka tak rozšířený jako kupátko.

Těžko říct.

Coupé by se dalo, na to se díly seženou, když to byl ten poslední model.

A u tohohle je problém ta mechanika - jde o to, že to na normálních Fr vrakovištích nebude, to budou držet sběratelé a díly si budou cenit.

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Těžko říct.

Coupé by se dalo, na to se díly seženou, když to byl ten poslední model.

A u tohohle je problém ta mechanika - jde o to, že to na normálních Fr vrakovištích nebude, to budou držet sběratelé a díly si budou cenit.

Přece právě o tom jsem psal - cupátko (i zrenovované) je sice hezké, ale v podstatě tuctovka. 505 Dangel na první pohled pro neználka vypadá jako \"křáp\" s vyběhanýma tlumičema, ale právě znalec ocení, že je to jeden z mála dochovaných kousků.

Odesláno

Jo Medvěde, máš pravdu, jen jsem to vysvětloval.

Jen nevím, jestli je vhodné porovnávat luxusní auto pro silniční provoz a čtyřkolku určenou do terénu.

Kdo ví co jí je, třeba jsou v háji ložiska v kolech... To nadělá slušnej bordel.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...