tomike Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Prave som narazil na aukre na takyto zaujimavy model. Vyzera celkom fajn co poviete? Ak som to zaradil do zlej sekcie prosim moderatorov o presunutie. Pridavam odkaz: http://www.aukro.cz/item691584303_rarita_peugeot_505_4x4.html [upravil dne 20.7.2009 tomike] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Velmi pekny, ale tech penez co za to chce ... Citovat
Medvěd Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Taky ho neinzeruje poprvé, mám pocit, že už se tu prodej tohohle \"Dangela\" řešil cca před rokem - více určitě bude vědět chodící encyklopedie Marcel [upravil dne 20/7/2009 Medvěd] Citovat
Driver Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Jo jo tak už se jednou prodávala. Tehdy myslím psal, že je i nějaký problém s turbem. Citovat
jarajarda Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 No něco na zimu sháním, jelikož jsem Justy nechal sousedovi, tak až bude za dvacet Citovat
tomike Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 Tak za 20000 by som ho hned bral. Chlapik trochu prepiskol cenu. Ale je rozhodne zaujimave, ze take nieco vyrobil Peugeot. Ja tu nasu znacku zacinam mat ozaj rad. Citovat
jarajarda Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 NO, Peugeot..je to Dangel, takže tak napůl.. Já nevím, má s tím někdo zkušenosti? Docela by mne to zajímalo, jestli se nese....nekazí ta čtyřkolka.. Byl by to zajímavej kompromis mezi veteránem, Peugeotem a čtyřkolkou a mě by ušetřil jedno místo v garáži Citovat
jarajarda Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Marlinovi do ruky veteráni nepatří Citovat
barenst Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 co si pamatuji je to uz 2roky , je tam neco s prevodovkou a huci diferak , jestli je original nebo z ARA uz nikdo neresi , jinak hlavni problem je ted diesel pod kapotou . Citovat
Marcel505 Odesláno 25. červenec 2009 Odesláno 25. červenec 2009 Původně zaslal: tomike Tak za 20000 by som ho hned bral. Chlapik trochu prepiskol cenu. Ale je rozhodne zaujimave, ze take nieco vyrobil Peugeot. Ja tu nasu znacku zacinam mat ozaj rad. Cenu rozhodně nepřepískl. Mrkni na zahraniční weby, Dangel se málo vidí a když už, tak za větší peníze. Takže cena je rozumná, i kdyby se měla sehnat mechanika z jinýho auta. Tam jde hlavně o stav karoserie a uložení náprav a ramen. Předpokládám, že zadní pevná náprava by se dala použít z klasického kombíka (když tahle hučí), horší to asi bude s rourou, ta je myslím kratší. Na předek jde roura šikmo, je tam diferenciál a poloosy, jenže každá je jinak dlouhá, narozdíl od poloos na sedanu 505. A jestli hučí převodovka, tak ta by také měla jít zaměnit z klasický 505ky... Inzeruje to už asi dva, možná tři roky a když tam byl původně benzín, a nyní je tam diesel, nebyl by problém tam zase benzín dát, pokud nezničili všechnu kabeláž. Jako problém vidím ten motor - jelikož se tam dával pravděpodobně klasický sériový, bude problém sehnat \"dobrý\" motor, který tohle monstrum bude tahat. Citovat
Driver Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Tak auto je v aukci už od koruny, nechcete si někdo přihodit? http://aukro.cz/item704158494_rarita_peugeot_505_4x4.html [upravil dne 3/8/2009 Driver] Citovat
Marcel505 Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Původně zaslal: Driver Tak auto je v aukci už od koruny, nechcete si někdo přihodit? http://aukro.cz/item704158494_rarita_peugeot_505_4x4.html [upravil dne 3/8/2009 Driver] tomike by to za 20 bral... Tak je to docela šance, Dangel je to podle mě jediný v ČR! Citovat
barenst Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 to auto bude neco jak ta 504 coupe , tedy na praci pro nekoho kdo ma dily nebo je schopny je sehnat Citovat
MichalTalbot Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 A už je přes 20t - do konce 2 hodiny Citovat
Medvěd Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Původně zaslal: barenst to auto bude neco jak ta 504 coupe , tedy na praci pro nekoho kdo ma dily nebo je schopny je sehnat Řekl bych, že narozdíl od onoho Tebou zmiňovaného kupé je tohle zajímavější kousek - sice ne tak hezký, ale předpokládám, že nebyl zdaleka tak rozšířený jako kupátko. Citovat
Marcel505 Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: barenst to auto bude neco jak ta 504 coupe , tedy na praci pro nekoho kdo ma dily nebo je schopny je sehnat Řekl bych, že narozdíl od onoho Tebou zmiňovaného kupé je tohle zajímavější kousek - sice ne tak hezký, ale předpokládám, že nebyl zdaleka tak rozšířený jako kupátko. Těžko říct. Coupé by se dalo, na to se díly seženou, když to byl ten poslední model. A u tohohle je problém ta mechanika - jde o to, že to na normálních Fr vrakovištích nebude, to budou držet sběratelé a díly si budou cenit. Citovat
Medvěd Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Původně zaslal: Marcel505 Těžko říct. Coupé by se dalo, na to se díly seženou, když to byl ten poslední model. A u tohohle je problém ta mechanika - jde o to, že to na normálních Fr vrakovištích nebude, to budou držet sběratelé a díly si budou cenit. Přece právě o tom jsem psal - cupátko (i zrenovované) je sice hezké, ale v podstatě tuctovka. 505 Dangel na první pohled pro neználka vypadá jako \"křáp\" s vyběhanýma tlumičema, ale právě znalec ocení, že je to jeden z mála dochovaných kousků. Citovat
Marcel505 Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Jo Medvěde, máš pravdu, jen jsem to vysvětloval. Jen nevím, jestli je vhodné porovnávat luxusní auto pro silniční provoz a čtyřkolku určenou do terénu. Kdo ví co jí je, třeba jsou v háji ložiska v kolech... To nadělá slušnej bordel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.