kutil1 Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Pánové porařte. U 407 SW 1997 ccm, benzin 100 kW mne dnes zlobily tato chybová hlášení: Dal jsem levý blinkr a: Left hand stoplamp bulb faulty a rozsvítil se znak buď žárovky nebo vykřičníku a po následném brbrždění se objevilo: Direction indikator s default. a rozsvítil se znak buď žárovky nebo vykřičníku Několikrát jsem kontroloval a všechna světla svítí normálně. Prvních 200 km se to opakovalo téměř při každém přibrždění a levém blinkru. Posledních 200 km se hlášky neobjevily. Co to může být?? Citovat
AnotherOne Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Skontroluj a prečisti kontakty v konektore ľavého zadného svetla je to častá závada. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Nejspíš špatná kostra v levým světle, nebo je přechoďák v zasuvce tažnýho zařízení Citovat
AnotherOne Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Je možné, že je to kostriaci vodič, ale je to v tom konektore ako som písal. Svetlo nie je zvlášť ukostrené. Robí to len ľavé zadné svetlo. Citovat
kutil1 Odesláno 17. červenec 2009 Autor Odesláno 17. červenec 2009 Co je to přechoďák v tažným? Je pravda, že jsem měl včera zapojený za autem pochybný přívěs se špatnými světly. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Přechodový odpor v tažném zařízení, muže to zpusobit třeba voda a oxidace, takže zkontroluj tu kostru a pak zasuvku u tažnýho, pokud bude zaoxidovaná tak vyčistit kartáčkem nebo nějak oškrabat na čistý kov, stříknout kontoxem nebo WD čkem a znovu řádně připojit [upravil dne 17/7/09 Radek Hurvajz] Citovat
Vlado-77 Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Sevas. Mam presne na chlp to iste. Rozdiel akurat ze mi to robi na pravom. (right). Takisto mi vsetci radia skontrolovat tu kostru. Poradte kde to je a ako to vycistit. Dikes Citovat
MINI Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 odpoj konektor zadnych lamp a prestrekni ich sprejom na kontakty a nasun nazad Citovat
loskilleros Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Mne to robi tiez na lavom zadnom svetle. Niekolkokrat som skontroloval ziarovky, ocistil konektory a kostru a ziadna zmena, vypisuje chybu stale. Citovat
Milhaus65 Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Ještě co by to mohlo dělat: - dodělané xenony - nevhodný (neoriginal) el. svazek k tažnému Citovat
patko79 Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 tak mne to vypisuje chyba stretávacích svetiel. Milhaus65 píše, že to okrem tej kostry môže robiť aj domontovaná sada xenónov. Neviete niekdo, ako zistím, či mám xenony origo , alebo mám sadu? V service boxe som o xenonoch nenašiel pre moje vin:vf36drhrg21292517 nič. Prípadne dá sa nejak vypnúť táto hláška v BSI, respekíve je na odstránenie nejaký fígeľ? Dííííík Citovat
Přema Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Poznáš to podle toho jestli máš kolečko na korekci výšky světel, jestli tam je tak máš neorigo, jestli tam kolečko není tak máš origo.... Dle servis boxu máš neorigo tudíš z kolečkem viz. !!!!!!!!!!!!! TYP VNITŘNÍHO VYBAVENÍ/OBLOŽENÍ VELUR FANGORN + TABRE \"RQ\" ALARM ALARM HLASITOST+PERIMETR-STANDARDNÍ LOKETNÍ OPĚRKA ZADNÍHO SEDADLA SE ZAD LOKETNÍ OPĚRKOU ZADNÍ BEZPEČNOSTNÍ PÁS ZADNÍ BEZP PÁS S BOČNÍM PYRO NAVÍJEČEM + STŘ 3 BOD PODNEBÍ (VNĚJŠÍ TEPLOTA) ZEMĚ NORMÁLNÍM PODNEBÍM RYCHLOSTNÍ STUPNICE STUPNICE V KM/H STRANA ŘIDIČE (MÍSTO ŘIDIČE) ŘÍZENÍ VLEVO PŘÍDAVNÉ TOPENÍ BEZ PŘÍDAVNÉHO TOPENÍ VYBAVENÍ PŘÍSTROJOVÉ DESKY DEKORACE ŠEDÁ METALIZOVANÁ SDRUŽENÝ PŘÍSTROJ (CHARAKTERISTIKY) STUPNICE DO 260 KM/H NEBO 160 M/H POZADÍ ČERNÉ OBLOŽENÍ DVEŘÍ DEKORACE ŠEDÁ METALIZOVANÁ REPRODUKTOR 4 REPRO PŘED (2 TW+2 PŘED)+2 ZAD REPRO OVLÁDÁNÍ AUTORÁDIA DÁLKOVÉ OVL AUTORÁDIA STÍNĚNÍ (ROLETKA, BOČNÍ SLUNEČNÍ CLONA, CLONA STŘEŠNÍHO OKNA) RUČNĚ OVLÁDANÁ ZADNÍ ROLETKA NASTAVENÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE ZDVIHACÍ ZAŘÍZENÍ SPOLUJ PŘEDNÍ SEŘÍZENÍ OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE OVL PŘED SEDADLA ŘIDIČE MANUÁLNÍ OVLÁDÁNÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE OVL PŘED SEDADLA SPOLUJEZDCE MANUÁLNÍ NASTAVENÍ PŘEDNÍHO SEDADLA SPOLUJEZDCE SEŘÍZENÍ LOMBAIRE SPOLUJEZDCE KOMPAKTNÍ DISK MONTÁŽ S KOMPAKTNÍM DISKEM NAVIGAČNÍ SYSTÉM S NAVIGAČNÍM SYS S BAREVNÝM DISPLEJEM !!!!!!!!!!!!ŽÁROVKY DO SVĚTLOMETŮ HALOGENOVÁ ŽÁROVKA !!!!!!!!!!!!! SPOUŠTĚČ ZADNÍHO OKNA ELEKTRICKÉ SEKVENČNÍ OVLÁD OKEN VZADU + ZAMYKÁNÍ DISPLEJ DISPLEJ (NAVIG+VIDEO+RÁDIO+HODINY,T›,CD) KOSMETICKÉ ZRCÁTKO ŘIDIČ+SPOLUJEZDEC ZATEM S OSVĚTLENÍM UKAZATEL HLADINY OLEJE TWO-FUNCTIONS INDICATOR OIL LEVEL+TEMPERATURE VYHŘÍVACÍ VLOŽKA NEVYHŘÍVANÉ SED PŘEDNÍ BOČNÍ AIRBAG BOČNÍ NAF VAK HRUDNÍKOVÝ VPŘEDU + VZADU + HLAVOVÝ OSVĚTLENÍ PODLAHY KABINY BEZ OSVĚTLENÍ SPODNÍ ČÁSTI KABINY NEUTRALIZACE AIRBAGU MANUÁLNÍ NEUTRALIZACE VAKU AIRBAGU SVĚTLOMET S KOREKTOREM VÝŠKY MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ ROZHLASOVÝ PŘIJÍMAČ SYSTÉM RÁDIA S TELEFONEM \"RT3\" CHLAZENÍ KLIMATIZACE AUTOMATICKÁ KLIMATIZACE TEMPOMAT (REGULÁTOR RYCHLOSTI) BEZ REGULACE RYCHLOSTI OVLÁDÁNÍ VÝŠKY PŘEDNÍHO SEDADLA ŘIDIČE RUČNÍ NASTAVENÍ VÝŠKY U ŘIDIČE VNITŘNÍ ZPĚTNÉ ZRCÁTKO VNIT ZPĚTNÉ ZRCÁTKO SE ZATEM REGULACE KLIMATIZACE / TEPLOTY AUTOMATICKÁ DVOUZÓNOVÁ KLIMATIZACE VNITŘNÍ OCHRANA BEZ VNITŘNÍ OCHR LIŠTY DETEKCE PŘEKÁŽKY BEZ DETEKTORU PŘEKÁŽEK BOČNÍ ROLETKY BOČNÍ ROLETKY \"ŘADA 2\" UKAZATEL POKLESU TLAKU V PNEUMATIKÁCH INDIKÁTOR ZTRÁTY TLAKU PNEUMATIK PŘIZPŮSOBENÍ OBLOŽENÍ RUKOJEŤ PÁKY VOLIČE KOŽ ZESILOVAČ – EKVALIZÉR BEZ ZESILOVAČE S EQUAL OVLÁDÁNÍ ZAMYKÁNÍ UZAMČENÍ SUPERUZAMYKÁNÍ OKNO (TYP) ČEL SKLO VRSTVENÉ + BOČ A ZAD SKLA TVRZENÁ VOLANT KOŽ VOLANT 4 RAM VENTILÁTOR 1 ELEKTRONICKÝ VENTILÁTOR S INTEGR OVLÁDÁNÍM [upravil dne 28-8-09 Přema] Citovat
AnotherOne Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Dobrá správa je, že by sa to malo dať jednoducho vrátiť na normálne žiarovky. Citovat
Milhaus65 Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 No vidíš, Přema to vyjasnil. Dokud to neodděláš , tak se toho nezbavíš. Nejsi první a buď rád, že je to jeńom zatím hláška. Citovat
patko79 Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Původně zaslal: Milhaus65 No vidíš, Přema to vyjasnil. Dokud to neodděláš , tak se toho nezbavíš. Nejsi první a buď rád, že je to jeńom zatím hláška. No, díky za potvrdenie toho, čo som si aj myslel, že je to neorigo domontované. Mne to v podstate neva, že si to tam vždy pri štarte vypíše, len sa chcem opýtať, či to môže mať aj nejaké vážnejšie následky ako výpis hlášky na display. Citovat
AnotherOne Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Niekto tu popisoval problém so zhorenou elektronikou stieračov po domontovaní xenónov plus ďalšie rôzne problémy s elektronikou v aute. Niekto iný tu zas písal, že ročníky 2005 a vyššie už majú odolnejšiu elektroniku čo sa týka rušenia od xenónov a nejaké problémy nehrozia. To že ti vypisuje tú chybu je normálne, nie je to prejav nejakej chyby elektroniky, ballasty xenónov majú nižší odber ako klasické halogény preto sú rozpoznané ako zhorené žiarovky. Dá sa dokúpiť modul na vyriešenie tohto problému. Ja som ho dokonca ani nepotreboval. Takže ak nemáš ďalšie problémy najskôr už ani žiadne z dôvodu xenónov nebudú. [upravil dne 28.8.2009 AnotherOne] Citovat
patko79 Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Pre AnotherOne: Tiež nevidím dôvod, prečo by to malo niečo odpaľovať, nakoľko odber pre 35W xenon je nižší ako pre klasickú halogénku. Len neviem, ako je to so štartovacím napätím pre xenón, či práve vtedy nedochádza k nejakému zvýšenému odberu. Mno ale riešiť to zatiaľ nejdem, mám hu 6 mesiac, a zatiaľ ťuk ťuk ťuk bez problému. Mno možno by stálo za pokus prepočítať nejaký odporík na zvýšenie odberu, ale do toho sa bez zmerania halogénky ani nejdem púšťať. Každopádne díky za odpoveď Citovat
loskilleros Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Tak konecne som sa zbavil pipania a hlasok. Zabudol som na konektor v zadnom svetle, ktory sa rozpaja ked sa vybera svetlo (privod kablov do svetla). Tak som tak trochu strekol KONTAKTOLU a hned ide vsetko ako ma !!! Citovat
Leo 407 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Taky mi to dělalo problém. Konkrétně konektor levého zadního světla. S kamarádem jsme konektor rozebrali. Byl totiž roztavený plast v kontaktu. Ten jsme vyčistili a nyní všechno ok. Prostříknutí nepomůže již jsem to dělal 3 x. Hold konektor je dle mě z výroby špatně udělaný a proto je pořád problém s tím levým zadním světlem [upravil dne 1/11/09 Leo 407] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.