Hradec Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Zdravim všechny klubáky. Tak před měsícem mi v Peugeotu měnili předníbrzd. kotouče + destičky. Vše v pořádku akorát mi teď při dobržďování brzdy občas pískají. Myslíte že je to ze začátku normální? A až se trochu sjedou tak to přestane? Citovat
elton Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Taky mi sem tam písknou, to nevadí. Citovat
kajvet Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 mě občas písknou při jemném brždění i časem sjeté... Citovat
AnotherOne Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Pískať neprestanú. Skús namazať zadnú stranu doštičiek mazivom s obsahom medi, alebo vymeň za doštičky s antivibračnou podložkou. Citovat
Ferry Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 na citroenu C5 piskaji zadni snad permamente, udajne neodtranitelna chyba Citovat
luko407sw Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 před měsícem mám měněné př.desky plus kotouče a od té doby nepískají a snad to tak i zůstane,protože mě to pěkně sr.lo Citovat
honzza407sw Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Mě zadní brzdy taky pískají, tedy spíše pravá strana. Nedávno to bylo na kontrole - desky a kotouče ok, tak to neřešim, ale začíná se to kapánek zhoršovat. Zatím na to kakám, řešit to budu až před zimou kdy půjdou kola dolů. Citovat
brade Odesláno 16. červenec 2009 Odesláno 16. červenec 2009 Sice OT, ale co tě stála výměna? Měnil jsi v Hradci? Já jsem se servisem v Tu nespokojen, chtěl bych zkusit ten Hradecký Citovat
Hradec Odesláno 17. červenec 2009 Autor Odesláno 17. červenec 2009 Původně zaslal: brade Sice OT, ale co tě stála výměna? Měnil jsi v Hradci? Já jsem se servisem v Tu nespokojen, chtěl bych zkusit ten Hradecký Výměna mě stála něco kolem 10.000,-, ale naštěstí jsem to neplatil já Měnil jsem to v Plzni. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.