MatrixChose Odesláno 29. srpen 2009 Odesláno 29. srpen 2009 Právě jsme přijeli z kina z Proroctví a musím říct, že bomba, stejně jako asi každej film s Nicolasem Cagem. Ta první nehoda, když najednou padá letadlo, je fakt nečekaná a perfektně natočená, opravdu překvapí. Ta druhá v metru je taky dobře udělaná, ale už tak nějak čekaná. Na konci jsem správně odhadl UFO a čekal kýč, ale v rámci možností si myslím, že to zvládli Citovat
AnotherOne Odesláno 30. srpen 2009 Odesláno 30. srpen 2009 Včera som si druhýkrát pozrel film Milionár z chatrče tentokrát s dabingom, skvelý film. Citovat
John Odesláno 30. srpen 2009 Odesláno 30. srpen 2009 Původně zaslal: AnotherOne Včera som si druhýkrát pozrel film Milionár z chatrče tentokrát s dabingom, skvelý film. Souhlas.. moc pěkně udělaný film.. a hezký Citovat
hudy Odesláno 30. srpen 2009 Odesláno 30. srpen 2009 Milionar , ale ja musim mit vse v puvodnim zneni. Ty dabingy me nesedi. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. srpen 2009 Odesláno 30. srpen 2009 Tak som práve dopozeral hore ospevované Gran Torino. Dalo sa pozrieť ale miestami mi to prišlo trochu nasilu a prehnané. Citovat
destiny Odesláno 10. září 2009 Autor Odesláno 10. září 2009 Tak toto je další snímek, na který se opravdu těším: www.whowillsurvive2012.com http://www.youtube.com/watch?v=Hz86TsGx3fc Doufám, že bude stát i děj filmu za to. Jinak to budou určitě vizuální a trikové orgie Citovat
Šalda Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 tak ten film 2012 vypadá hodně dobře:super Citovat
309GT Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Já jsem teď nedavno koukal na film Edith Piaf který režíroval Olivier Dahan,hraje tam v hlaní roli (Taxi) Marion Cottilard,Silvie Testud....ale i třeba Gerard Depardieu a malý štěk tam má i Marek Vašut nebo Vladimír Javorský.Jestli vás baví něco jako životopisné filmy nebo hudební dramata tak toto mohu vřele doporučit!!!Je to opravdu velice dobře zpracované,výkon herečky je ohromující a já osobně jsem se nemohl ani na 5minut vzdálit od obrazovky http://filmyx.cz/edith_piaf.php Citovat
Béďa Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Jo tak film 2012 urcite taky nevynecham. Ja nedavno koukal na nove Fast & Furious a celkem se mi to libilo. Doporucuju vsem kteri maji radi tuhle serii ale je to treba brat jako kazdy dil s nadhledem. Citovat
destiny Odesláno 10. září 2009 Autor Odesláno 10. září 2009 2 309GT: já jsem Edith Piaf viděl a nějak jsem se v tom filmu nemohl najít. (myšleno obrazně). Nemůžu říct, že by se mi film nelíbil, ale podruhé se na něj podívat asi nemusím a v mé sbírce filmů bude chybět. Víc se mi líbil životopisný film Frida s Salma Hayek v hlavní roli: Citovat
f3Rd@ Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Dnes jsem se dival na Tri Amigos a musim rict ze je to docela slaby (a kdyz u me slaby, tak u ostatnich propadak). http://www.csfd.cz/film/5591-tri-amigos-three-amigos/ Citovat
309GT Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Taky jsem koukal,asi v půlce jsem to přepnul...nic moc film.Chees je nejlepší v Griswoldech:D Citovat
Šalda Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 rychlí a zběsilý IV. je docela o ničem, je to pěknej akční film ale ze sérií fast and furious to už bohužel nemá moc splolečnýho:nevim Citovat
destiny Odesláno 10. září 2009 Autor Odesláno 10. září 2009 Původně zaslal: 309GT Taky jsem koukal,asi v půlce jsem to přepnul...nic moc film.Chees je nejlepší v Griswoldech:D Jo, to máš pravdu. Já když viděl první díl Clarka Griswolda, brečel jsem smíchy. (To bylo ale v pubertě.) Citovat
Ravel Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Poslední dobou ujíždím na Baader Meinhof komplex Je to dost akční, ale chvílema když si uvědomíte, že je to podle pravdy, docela síla a včera jsem zkouknul District 9 a Citovat
Pechy Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Původně zaslal: Ravel Poslední dobou ujíždím na Baader Meinhof komplex Je to dost akční, ale chvílema když si uvědomíte, že je to podle pravdy, docela síla a včera jsem zkouknul District 9 a Oba vypadají parádně! Musím se na to podívat. Ja jsem včera viděl Grand Torino a musím říct, že z Eastwooda jsem byl nadšený, hrál opravdu výborně. Myslím, že se máme na co těšit.. Již zmíněný 2012, dále Hanebný Parchanti, Nezvratný Osud 4, Návrh atd. [upravil dne 10/9/2009 Pechy] Citovat
Cyklon Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 O víkendu jsem viděl District 9, ale byl jsem poněkud zklamaný. Připadá mi, že tomu chybí výrazný děj, jsou tam logické chyby a celé je to (dle mého názoru) degradováno dokumentárním stylem. Je to sice originální nápad, ale když se v průběhu akční scény objeví reportážní pruh (breaking news s logem tv. stanice) - působí to jaksi divně. Navíc hlavní postava působí nevýrazným a rozpačitým dojmem. Divím se, jak se film mohl dostat do Top 200 District s číslem 13 je naopak fantasticky našláplý od samého začátku. I když je děj jednoduchý má to myšlenku, hlavu a patu. Luc Besson nezklamal, je to jako jeho jiné filmy - zdravě střelené Citovat
AnotherOne Odesláno 14. září 2009 Odesláno 14. září 2009 Práve so dopozeral politthriller State Of Play. Kto máte rád tento žáner, doporučujem. Aj obsadenie nesklame - Ben Affleck a Russell Crowe. Citovat
MatrixArwen Odesláno 16. září 2009 Odesláno 16. září 2009 Destiny: Na film rok 2012 se taky těším, má myslím premiéru 12.11. u nás v HK. Ale dřív 15.10. budou dávat Ugly truth s mým oblíbeným hercem -Gerard Butler:mad: Každopádně si myslím, že film G-FORCE nazklame:D:D:D ani nás starší, a i pro ty menší to bude. Citovat
destiny Odesláno 29. září 2009 Autor Odesláno 29. září 2009 Tak jsem o prodlouženém víkendu měl možnost kouknout na nějaké filmy. Doporučuji film s Leonardo Di Caprio Krvavý diamant. Výborný snímek z prostředí Afriky. (upozorňuji, některé scény jsou trochu drsnějšího charakteru, takže nedoporučuji slabším povahám) Moje hodnocení: 8/10 Další dobrý film byl 96 hodin. Pokud se vám líbí série o agentu Bournovi, tento snímek taky nesklame. Moje hodnocení: 8/10 Teď trochu z lehčího soudku. Film s Jim Carrey v hlavní roly a názevm Yes man je lehká komedie, kdy její hlavní hrdina musí na vše říkat ano. Prostě ulítlý snímek, který sice pobavil, ale znovu ho vidět nepotřebuji. Moje hodnocení: 5/10 A poslední snímek, také ze sekce komedie, byl Jednotka příliš rychlého nasazení / Úsvit policajtů. Vzhledem k hodnocení na serveru ČSFD (79%) jsem od filmu čekal hodně. Bohužel ale jsem dost na rozpacích. Já z něj úplně nadšený nejsem a bylo i pár momentů, kdy jsem chtěl film vypnout. Moje hodnocení: 4/10 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.