Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Právě jsme přijeli z kina z Proroctví a musím říct, že bomba, stejně jako asi každej film s Nicolasem Cagem. Ta první nehoda, když najednou padá letadlo, je fakt nečekaná a perfektně natočená, opravdu překvapí. Ta druhá v metru je taky dobře udělaná, ale už tak nějak čekaná. Na konci jsem správně odhadl UFO a čekal kýč, ale v rámci možností si myslím, že to zvládli :)

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Včera som si druhýkrát pozrel film Milionár z chatrče tentokrát s dabingom, skvelý film.

Souhlas.. moc pěkně udělaný film.. a hezký :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já jsem teď nedavno koukal na film Edith Piaf který režíroval Olivier Dahan,hraje tam v hlaní roli (Taxi) Marion Cottilard,Silvie Testud....ale i třeba Gerard Depardieu a malý štěk tam má i Marek Vašut nebo Vladimír Javorský.Jestli vás baví něco jako životopisné filmy nebo hudební dramata tak toto mohu vřele doporučit!!!Je to opravdu velice dobře zpracované,výkon herečky je ohromující a já osobně jsem se nemohl ani na 5minut vzdálit od obrazovky http://filmyx.cz/edith_piaf.php

Odesláno

Jo tak film 2012 urcite taky nevynecham. ;) Ja nedavno koukal na nove Fast & Furious a celkem se mi to libilo. Doporucuju vsem kteri maji radi tuhle serii ale je to treba brat jako kazdy dil s nadhledem. :)

post-0-14109609641517_thumb.jpg

Odesláno

2 309GT: já jsem Edith Piaf viděl a nějak jsem se v tom filmu nemohl najít. (myšleno obrazně). Nemůžu říct, že by se mi film nelíbil, ale podruhé se na něj podívat asi nemusím a v mé sbírce filmů bude chybět.

Víc se mi líbil životopisný film Frida s Salma Hayek v hlavní roli:

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Taky jsem koukal,asi v půlce jsem to přepnul...nic moc film.Chees je nejlepší v Griswoldech:D

Jo, to máš pravdu. Já když viděl první díl Clarka Griswolda, brečel jsem smíchy. :D (To bylo ale v pubertě.)

Odesláno
Původně zaslal: Ravel

Poslední dobou ujíždím na Baader Meinhof komplex Je to dost akční, ale chvílema když si uvědomíte, že je to podle pravdy, docela síla

a včera jsem zkouknul District 9 a :super

Oba vypadají parádně! Musím se na to podívat.

Ja jsem včera viděl Grand Torino a musím říct, že z Eastwooda jsem byl nadšený, hrál opravdu výborně.

Myslím, že se máme na co těšit..

Již zmíněný 2012, dále Hanebný Parchanti, Nezvratný Osud 4, Návrh atd. :super:roker

[upravil dne 10/9/2009 Pechy]

Odesláno

O víkendu jsem viděl District 9, ale byl jsem poněkud zklamaný. Připadá mi, že tomu chybí výrazný děj, jsou tam logické chyby a celé je to (dle mého názoru) degradováno dokumentárním stylem. Je to sice originální nápad, ale když se v průběhu akční scény objeví reportážní pruh (breaking news s logem tv. stanice) - působí to jaksi divně. Navíc hlavní postava působí nevýrazným a rozpačitým dojmem. Divím se, jak se film mohl dostat do Top 200 :nevim

District s číslem 13 je naopak fantasticky našláplý od samého začátku. I když je děj jednoduchý má to myšlenku, hlavu a patu. Luc Besson nezklamal, je to jako jeho jiné filmy - zdravě střelené :super

Odesláno

Destiny: Na film rok 2012 se taky těším, má myslím premiéru 12.11. u nás v HK.

Ale dřív 15.10. budou dávat Ugly truth s mým oblíbeným hercem -Gerard Butler:mad:

Každopádně si myslím, že film G-FORCE nazklame:D:D:D ani nás starší, a i pro ty menší to bude.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem o prodlouženém víkendu měl možnost kouknout na nějaké filmy.

Doporučuji film s Leonardo Di Caprio Krvavý diamant. Výborný snímek z prostředí Afriky. (upozorňuji, některé scény jsou trochu drsnějšího charakteru, takže nedoporučuji slabším povahám)

Moje hodnocení: 8/10

krvavy-diamant.jpg

Další dobrý film byl 96 hodin. Pokud se vám líbí série o agentu Bournovi, tento snímek taky nesklame.

Moje hodnocení: 8/10

96-hodin-Taken-594866.jpg

Teď trochu z lehčího soudku. Film s Jim Carrey v hlavní roly a názevm Yes man je lehká komedie, kdy její hlavní hrdina musí na vše říkat ano. Prostě ulítlý snímek, který sice pobavil, ale znovu ho vidět nepotřebuji.

Moje hodnocení: 5/10

yes_man_plagat_3.jpg.jpg

A poslední snímek, také ze sekce komedie, byl Jednotka příliš rychlého nasazení / Úsvit policajtů. Vzhledem k hodnocení na serveru ČSFD (79%) jsem od filmu čekal hodně. Bohužel ale jsem dost na rozpacích. Já z něj úplně nadšený nejsem a bylo i pár momentů, kdy jsem chtěl film vypnout.

Moje hodnocení: 4/10

HotFuzz.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...