PetrMach Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Ahoj, pomůžete mi udělat jasno? objevila se mi nejprve hláška \"system depollution faulty\" s vykřičníkem a pak auto ztratilo výkon, musím na to pořádně šlápnout aby to jelo aspoň 120km. Po odstavení auta na několik dnů to jelo ok/standardně, jen se objevila stejná chybová hláška. Po ujetí cca 400km na jeden zátah se na druhý den už chyba neobjevila. Celá situace se pak ale opakovala - chybová hláška a ztráta výkonu(v průběhu jízdy). Našel jsem tady různé rady - od ucpaného elektromagnetického ventilu po prošoupaný kabel, vadného turba nebo FAPu. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Dá se to zjistit na diagnostice? Co byste mi poradili? Díky moc předem Mám najeto 130t. km, ve 120t (05/2009) jsem si sám měnil olej a všechny filtry kromě palivového,(je tam nějaká změna, mám jiný než mi nabízeli i v autor. servisu - Domanský, Tichý v OV)) ten budu měnit po létě s další výměnou oleje v autor. servisu) [upravil dne 20/7/09 PetrMach] Citovat
luko407sw Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 vypada to na ucpany FAP,zajed do peugeotu a nech si zmerit na kolik mas plny FAP Citovat
nanux Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Ta hláška je hrozně obecná, diagnostika řekne víc! Citovat
HonzaZ Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Chce to diagnostiku. Vypadá to na FAP. Ve 120k se dělá kontrola FAPu, případná výměna, nebo alespoň dolití aditiva. Citovat
PetrMach Odesláno 20. červenec 2009 Autor Odesláno 20. červenec 2009 tak jsem to dal do Domanského v Praze 5. Řekli mi, že doporučují výměnu FAPu za repas - cena cca 16.000,- Kč komplet i za aditiva. Pak že se uvidí co a jak a pak to podle výsledku možná bude chtít i výměnu něčeho dalšího. Prý je tam vysoký tlak nafty ... Tak nevím. To je docela síla... Jinak mám prý verzi FAPu, která se mění po 80.000km, že je na tom ujeto 130.000 je prý velký nadstandard... Navíc je tam předávací technik sám, jsou dovolené, tak je problém se tam dovolat a všechno trvá dlouho. Nemáte někdo nějaké lepší řešení ??? Díky moc předem [upravil dne 20/7/09 PetrMach] [upravil dne 20/7/09 PetrMach] [upravil dne 20/7/09 PetrMach] Citovat
luko407sw Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 novy stoji 16k,ptal jsem se na repas u Ticheho v Ostrave a cena je necelych 8 000,- mel sis nechat vyjet na papir stav FAPu a podle toho priblizne zjistis na kolik procent je zasrany a kolik jeste na nej muzes najet... ja si to nechal vyjet nedavno a mam ho zaplneny ze 70 procent...mam najeto 140 000... taky mas moznost ten FAP dat pryc a jezdit bez nej...ale to si musis u nekoho nechat udelat,musi se tam prepsat a nastavit RJ...je to tady nekde na foru [upravil dne 21/7/09 luko407sw] Citovat
AnotherOne Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Původně zaslal: PetrMach Jinak mám prý verzi FAPu, která se mění po 80.000km, že je na tom ujeto 130.000 je prý velký nadstandard... FAP na 80.000 km sa do 407 nedáva. Citovat
Přema Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Původně zaslal: PetrMach tak jsem to dal do Domanského v Praze 5. Řekli mi, že doporučují výměnu FAPu za repas - cena cca 16.000,- Kč komplet i za aditiva. Pak že se uvidí co a jak a pak to podle výsledku možná bude chtít i výměnu něčeho dalšího. Prý je tam vysoký tlak nafty ... Tak nevím. To je docela síla... Jinak mám prý verzi FAPu, která se mění po 80.000km, že je na tom ujeto 130.000 je prý velký nadstandard... Navíc je tam předávací technik sám, jsou dovolené, tak je problém se tam dovolat a všechno trvá dlouho. Nemáte někdo nějaké lepší řešení ??? Díky moc předem [upravil dne 20/7/09 PetrMach] [upravil dne 20/7/09 PetrMach] [upravil dne 20/7/09 PetrMach] Podle mě tě chcou natáhnout a vymýšlejí nesmyslné ceny, a nevím o tom že by FAP měl u 407 životnost 80 t km....... Citovat
Laďa Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Původně zaslal: PetrMach tak jsem to dal do Domanského v Praze 5. Řekli mi, že doporučují výměnu FAPu za repas - cena cca 16.000,- Kč komplet i za aditiva. Pak že se uvidí co a jak a pak to podle výsledku možná bude chtít i výměnu něčeho dalšího. Prý je tam vysoký tlak nafty ... Tak nevím. To je docela síla... Jinak mám prý verzi FAPu, která se mění po 80.000km, že je na tom ujeto 130.000 je prý velký nadstandard... Tak to je síla, kam už se jinam obrátit pro odbornou pomoc než na autorizovaný servis, když ani tam nerozumí nebo neumí udělat opravu auta. Udělat výměnu (opravu) za 16 000,-Kč a potom se uvidí, možná to bude chtít i výměnu něčeho dalšího. Citovat
luko407sw Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 změn servis a tomu co tě chtěl tak natáhnout tady udělej ,,reklamu,, ať tam aspoň nikdo z peugeot-clubu nejezdí...zkus se poptat v okolí na nějaký dobrý servis [upravil dne 21/7/09 luko407sw] Citovat
PetrMach Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 Původně zaslal: PetrMach tak jsem to dal do Domanského v Praze 5. Řekli mi, že doporučují výměnu FAPu za repas - cena cca 16.000,- Kč komplet i za aditiva. Pak že se uvidí co a jak a pak to podle výsledku možná bude chtít i výměnu něčeho dalšího. Prý je tam vysoký tlak nafty ... Tak nevím. To je docela síla... Jinak mám prý verzi FAPu, která se mění po 80.000km, že je na tom ujeto 130.000 je prý velký nadstandard... Navíc je tam předávací technik sám, jsou dovolené, tak je problém se tam dovolat a všechno trvá dlouho. Nemáte někdo nějaké lepší řešení ??? Díky moc předem [upravil dne 20/7/09 PetrMach] [upravil dne 20/7/09 PetrMach] [upravil dne 20/7/09 PetrMach] Nakonec je vše jinak. Až mám z toho pocit, jestli nestudují tady to fórum ... Ještě večer mi volal technik, že prý se spletl, že FAP je na 120t. Navrhnul mi výměnu palivového filtru(neměnil jsem při velké výměně ve 120t., psal jsem o tom samostatné vlákno - sehnal jsem v autorizovaném servisu jiný než jsem měl já, chtěl jsem ho měnit při další výměně na podzim v autor. servisu.) Že prý to může být vše s tím spojeno. Že údajně nemnohlo dojít k regeneraci FAPu, je nízký tlak nafty atd. Vzhledem k tomu že za cca 7t. km jsem ho chtěl měnit, souhlasil jsem. Výměna proběhla, zatím vše funguje (ujeto cca 200km) bez chyb. Doufám, že FAP ještě chvíli vydrží ... Cena celkem 4.200kč (pal. filtr, práce, diagnostika) Já trubka jsem zapomněl kartičku člena, takže to bylo bez slevy Citovat
AnotherOne Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Tak to je za výmenu filtra viac než dosť. Hlavne nech ti šlape. Nechcem ale byť zlý prorok, súvislosť s filtrom tam nevidím. [upravil dne 22.7.2009 AnotherOne] Citovat
PetrMach Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 Moc se mi to taky nezdálo, ale je fakt že palivový filtr měněný nebyl. Já jim to neříkal, museli to poznat sami. Výměnu všech ostatních filtrů a oleje ve 120t jsem prováděl sám s tchánem. Teď mi nezbývá jen doufat Citovat
Ondrus23 Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Ahoj. Nevíte náhodou někdo, čím by to mohlo být, když auto z ničeho nic začne ztácet výkon?? Jede to normálně, ale z ničeho nic motor uplně ztratí výkon a hned zas zabere. Je to jenom na zlomek sekundy. Spolujezdec by si toho možná ani nevšiml, ale já to na plynu cítím. Chvilku mi to dokonce připadlo, jako by to lehce škubalo (ztratil a hned nabral výkon asi 3x za sebou). Dělat mi to začlo až dneska, takže nevím přesně, u jakých otáček to dělá, ale připadne mi to, že to dělá mezi 1 500-2 000ot. Je to jako by vynechávalo turbo, ale při 1 500ot. turbo ještě nezabírá ne? Mám 407 1,6HDi. Jinak žádná kontrolka mi nesvítí. Předem všem děkuji za každou radu... Je možny, že by to bylo naftou? Ale tankuju na Shellce. Jinak dneska mě zdravil v Olomouci nějakej kolega ve stříbrné 407sw, takže pokud semka chodí, tak tímto ho taky zdravím [upravil dne 11/9/09 Ondrus23] Citovat
AnotherOne Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Tento problém tu popisovali vioacerí, mne sa to stalo tiež raz-dvakrát. Povedal by som, že to bude asi normálne a môže to súvisieť s prebiehajúcou regeneráciou FAP filtra. Citovat
pagot Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 sakra kolik vubec stoji palivovej filtr na 407mu ? ,nebo je tak draha diagnostika ? ,zda se me to opravdu dost vzhledem k predpokladane cene filtru do 500,- kc Citovat
AnotherOne Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 Predpokladáš zle, práve filter na 1,6 je pekelne drahý, nemení sa len vložka. Cena bratru 70€ Citovat
denoo Odesláno 11. září 2009 Odesláno 11. září 2009 tak to je ina kava ta suma za filter , mne menili v peugeote palivovy filter asi pred styrmi mesiacmi , cena presne 800 sk , aj s filter aj pracou . Podakuj sa tym co ti to menili , pretoze ta pekne otiahli another hovori cenu 70 euro alebo tiez 2100sk , aj keby , tych 4200kc alebo tiez 5000sk je stejne riadne presvihnuta [upravil dne 11.9.2009 denoo] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.