Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Autofólie - nekvalitní práce?!

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

nechal jsem si udělat na zakázku tónovaná okna v jedné nejmenované firmě a zajímá mě váš názor na odvedenou práci.

Fólie po nanešení na skla udělela v okrajových částech oken takové světlé pruhy, což by mi vůbec nevadilo, prý je to způsobeno výraznějšími tečkami ve skle.

Ovšem se mi vůbec nezamlouvají takové zuby, jaké to udělalo.

Samozřejmě jsem si již při instalaci stěžoval na jisté nerovnosti, ale byl jsem ujištěn, že danné nerovnosti do dne zmizí a bude znich rovina.

Stáří práce jsou již tři dny a zuby stále jsou znatelně viditelné a nikterak neubývají.

Jedná se o vůz Peugeot 307-3dv., r.v. 2002

Je to na reklamaci, či je to normální???

:superFOTO:

http://mirrae24.galerie.cz/

[upravil dne 12/7/09 Mirrae24]

[upravil dne 12/7/09 Mirrae24]

Odesláno

Mne keď robili fólie tak som mal prísť na druhý deň aby to dokončil -povytláčal bodky atď Aj tak je to stále trochu vidno a aj v okolí vyhrievania okna. Podľa mňa sa to úplne odstrániť nedá. Inak k úplnému vyschnutiu lepu dôjde až po mesiaci a týždeň sa nemá manipulovať so sťahovaním. Keď tak chvíľu počkaj aby ťa hneď neposlali preč prípadne skús sám priebežne dohládzať. Dokonalé to ale nebude nikdy.

Odesláno

Tchán má Megané II a má to tedy bez takovýchto nedohů, teda neříkám, že to má bez chyby, ale tohle je vcelku dost viditelné.

Třeba ta druhá fotka zleva je fakt super, ovšem o pár čísel dál už to dělá zuby.

Zkusím to tedy nějak tou vatovou tyčinkou a uvidím co to začas udělá no.

Díky za rady;):super

• O 2 týdny později...
  • O 2 roky později...
Odesláno

Tak já jsem čerstvě po instalaci folií a po třech dnech jsem tam volal a reklamoval sklo pátých dveří je tam bublin jak nasr. ale nejhorší je že v každé bublině je bordel takže to mě opravdu hodně nasralo že si to pořádně neumějí vyčistit??? Podotýkám že jsem celé auto vyčistil a vyluxoval před instalací.

Pak mě tedy mrzí že člověk poslouchá 15 let praxe a takhle to dopadne! A navíc znova sundavat folii na skle kde je tak choulostivé vyhřívání skla no doufám že to dobře dopadne.:bacha

Odesláno

To naštve, že tam jsou bubliny a bordel. Já auto vezl až do Plzně, tam to udělal pořádně a za 2000 Kč. Sám byl rád, když jsem mu tam přivezl čistá skla :D

K tomu vousatému dotazu nahoře: Měl jsem to samé, druhý den jsem \"namastil\" prstíky a přitisknul folii na sklo a drží. Sice tam jsou malé bílé bublinky okolo teček, ale je to rovnoměrné (přesně toto mi bylo doporučeno po instalaci - dokonce si s tím, před předáním ještě hrál a říkal: \"Vidíte, je tam ještě voda\")

Odesláno

takto to vypadalo u mě:

Netrvrdím, že mám kvalitní folii, když to celé stálo 2000 Kč.

[upravil dne 31/5/12 12:58 od MilanF1]

Odesláno

Mirrae24: tak toto urcite nie...

mne ked robili na aute folie viackrat, tiez som mal taketo okna po okrajoch,

ale taketo ako som na fotkach videl som nikdy nemal. takze urcite dotiahnut

do konca. Takze sup sup nazad do dielne. drzim palec, urcite to ries.

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...