Driver Odesláno 6. červenec 2004 Odesláno 6. červenec 2004 Vymontoval jsem sedačku, protože se mi v ní utrhl ten molitan, kterým je vyplněna a zjistil že je na ní namontovaný předepínač bezpečnostních pásů. Chci se zeptat jak se pozná že je už použitý? Když jsem to auto kupoval tak mi bylo v bazaru řečeno že bylo určitě bourané, takže předpokládám že ty předpínače budou vystřelený. Ale tzn že v tom autě byl i airbag, řekl bych že tyhle předepínače se montujou společně s airbagem. Kde bych našel tu řídíci jenotku airbagu? Ta řídící jednotka bude zřejmě společná jak pro airbag tak i pro ty předepínače. [Editován dne 7/7/04 Driver] Citovat
David 106s16 Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Tendle je vystreleny. Poznas to podle toho, ze ta buzirky kolem toho lanka je nahrnuta. Citovat
Ladis Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 David : Je to jediné vodítko, shrnutá bužírka? Nejde to poznat ještě podle třeba očouzeného táhla pístu? Jenom se ptám, protože sem se s tím ještě nesetkal a jestli tadle ohrnutá bužírka nemusí být jenom vírobní záležitost. Respektive jestli to jde brát jako dostatečný prvek že předpínač už je vystřelenej. Citovat
vector Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Napsán autorem Ladis David : Je to jediné vodítko, shrnutá bužírka? Nejde to poznat ještě podle třeba očouzeného táhla pístu? Jenom se ptám, protože sem se s tím ještě nesetkal a jestli tadle ohrnutá bužírka nemusí být jenom vírobní záležitost. Respektive jestli to jde brát jako dostatečný prvek že předpínač už je vystřelenej. Někdy je ta bužírka u roztržená jak se šoupne po tom plastu u sedačky. to pak poznáš aniž by si sedačku vyndaval. Citovat
David 106s16 Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Chtelo by aby si videl i dobry jak to ma vypadat, tady ten je stopro vystreleny. Ta buzirka je vzdycky z vyroby pekne naspanovana, az po vystreleni se takhle sroluje, nekdy vic, nekdy min, zalezi jestli nekdo byl pripoutany nebo ne. Citovat
David 106s16 Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 jeste jedno voditko- kdyz se podivas do te patrony jako ze dovnitr tak na konci toho lanka je matka s podlozkou a ta musi byt pekne hluboko, pri vystreleni vyjede do pulky toho valce-hlavne. Citovat
lubaxu3 Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Čau Luboš je už požitý a jestli můži radit vyměň i bezp. pásy, viděl jek se roztrhly. Citovat
Wasabi Odesláno 6. listopad 2004 Odesláno 6. listopad 2004 Já mám 405 SRD a taky tam mám ty patrony ale zase nemám airbag asi to tam bylo daný z výroby kdo ví ani nejsou zapojený končí mi to pod sedačkou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.