Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Předepínač bezpečnostních pásů

Recommended Posts

Odesláno

Vymontoval jsem sedačku, protože se mi v ní utrhl ten molitan, kterým je vyplněna a zjistil že je na ní namontovaný předepínač bezpečnostních pásů. Chci se zeptat jak se pozná že je už použitý? Když jsem to auto kupoval tak mi bylo v bazaru řečeno že bylo určitě bourané, takže předpokládám že ty předpínače budou vystřelený. Ale tzn že v tom autě byl i airbag, řekl bych že tyhle předepínače se montujou společně s airbagem. Kde bych našel tu řídíci jenotku airbagu? Ta řídící jednotka bude zřejmě společná jak pro airbag tak i pro ty předepínače.

pyro1.JPG

pyro2.JPG

[Editován dne 7/7/04 Driver]

Odesláno

David : Je to jediné vodítko, shrnutá bužírka? Nejde to poznat ještě podle třeba očouzeného táhla pístu? Jenom se ptám, protože sem se s tím ještě nesetkal a jestli tadle ohrnutá bužírka nemusí být jenom vírobní záležitost. Respektive jestli to jde brát jako dostatečný prvek že předpínač už je vystřelenej.

Odesláno
Napsán autorem Ladis

David : Je to jediné vodítko, shrnutá bužírka? Nejde to poznat ještě podle třeba očouzeného táhla pístu? Jenom se ptám, protože sem se s tím ještě nesetkal a jestli tadle ohrnutá bužírka nemusí být jenom vírobní záležitost. Respektive jestli to jde brát jako dostatečný prvek že předpínač už je vystřelenej.

Někdy je ta bužírka u roztržená jak se šoupne po tom plastu u sedačky. to pak poznáš aniž by si sedačku vyndaval.

Odesláno

Chtelo by aby si videl i dobry jak to ma vypadat, tady ten je stopro vystreleny. Ta buzirka je vzdycky z vyroby pekne naspanovana, az po vystreleni se takhle sroluje, nekdy vic, nekdy min, zalezi jestli nekdo byl pripoutany nebo ne.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Já mám 405 SRD a taky tam mám ty patrony ale zase nemám airbag asi to tam bylo daný z výroby kdo ví ani nejsou zapojený končí mi to pod sedačkou

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...