Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Čau vespolek, začlo být teplo a je to na mém 66kW HDI hodně znát - zátah nic moc. Tak mě napadlo jestli to nesaje teplý vzduch. Schéma sání na stránkách Peugotu končí v blatníku lp kola divně :ozahlou asi děrovanou trubkou schovanou v plastovém podběhu. Jelikož turbomotor chce hodně vzduchu tak ho bere cestou nejmenšího odporu a to by bylo dírou do podběhu od motoru,vedle trubky sání, jinou sem neviděl:bojim takže podle mě to saje asi dost nezdravě teplý vzduch. Rád bych věděl jestli je múj názor správný :myslim a co se stím dá udělat.

[upravil dne 6.7.2009 combayn406]

Odesláno

Tajně jsem doufal, že to někdo vyděl rozdělané (bouračka,vrakáč). Zdálo se mi:myslim , že se tam dostane vzduch z pravé části spodní mřížky nárazníku. Na serviceboxu jsem toho moc neviděl :bojim

Odesláno
Původně zaslal: combayn406

Původně zaslal: OK406

Myslíš toto:

To je asi z benzíňáku (tvého) ??

Ano, je to z mojí 406 a je to originál. Nic jsem s tím nedělal.

Odesláno

Čau vespolek, začlo být teplo a je to na mém 66kW HDI hodně znát - zátah nic moc. Tak mě napadlo jestli to nesaje teplý vzduch. Schéma sání na stránkách Peugotu končí v blatníku lp kola divně :ozahlou asi děrovanou trubkou schovanou v plastovém podběhu. Jelikož turbomotor chce hodně vzduchu tak ho bere cestou nejmenšího odporu a to by bylo dírou do podběhu od motoru,vedle trubky sání, jinou sem neviděl:bojim takže podle mě to saje asi dost nezdravě teplý vzduch. Rád bych věděl jestli je múj názor správný :myslim a co se stím dá udělat.

:)že by nevěděli v pežotu,kde maj vyvést sání vzduchu?? :)

zkus spojit sání motoru se studeným vzduchem z klimy :P--to bude pecka...:)

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

:)že by nevěděli v pežotu,kde maj vyvést sání vzduchu?? :)

zkus spojit sání motoru se studeným vzduchem z klimy :P--to bude pecka...:)

vyborne, jestli jeste nekdy budu bourat na cumak a zas to odnese intercooler, novej uz kupovat nebudu !!! :D:D:D:D:D:D

• O 5 let později...
Odesláno

Mohl by mi někdo vyfotit, jak má vypadat začátek toho sání a délku části, která je schováná za blatníkem? Mně sání končí prakticky na rozhrání motorového prostoru. A v peugeotu se už originál ani nedá objednat a ze 4 406 dnes na vrakáči neměla tuto část sání ani jedna. Jedna měla dobastlenou nějakou pevnou odpadní trubku.

[Edited on 30/8/14 18:47 by Almanil]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...