combayn406 Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Čau vespolek, začlo být teplo a je to na mém 66kW HDI hodně znát - zátah nic moc. Tak mě napadlo jestli to nesaje teplý vzduch. Schéma sání na stránkách Peugotu končí v blatníku lp kola divně :ozahlou asi děrovanou trubkou schovanou v plastovém podběhu. Jelikož turbomotor chce hodně vzduchu tak ho bere cestou nejmenšího odporu a to by bylo dírou do podběhu od motoru,vedle trubky sání, jinou sem neviděl:bojim takže podle mě to saje asi dost nezdravě teplý vzduch. Rád bych věděl jestli je múj názor správný a co se stím dá udělat. [upravil dne 6.7.2009 combayn406] Citovat
alternativ Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Ja mam sice 80kW, ale sani mam u LP blatniku a je tam takova zahnuta trubka, aby sala z co nejvetsi vysky od cesty. Citovat
marko306 Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 lepšie je keď taha studený vzduch, čo viem. Ja mam nasavanie pekne vpredu Citovat
tomike Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Nemate niekto schemu zo serviceboxu toho sania? Citovat
combayn406 Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 Tajně jsem doufal, že to někdo vyděl rozdělané (bouračka,vrakáč). Zdálo se mi:myslim , že se tam dostane vzduch z pravé části spodní mřížky nárazníku. Na serviceboxu jsem toho moc neviděl Citovat
combayn406 Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 To je origoš, anebo dodělané ?? Citovat
combayn406 Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 Podle obrázku se ta trubka otáčí k motoru ?? [upravil dne 6.7.2009 combayn406] Citovat
combayn406 Odesláno 6. červenec 2009 Autor Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: OK406 Myslíš toto: To je asi z benzíňáku (tvého) ?? Citovat
OK406 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: combayn406 Původně zaslal: OK406 Myslíš toto: To je asi z benzíňáku (tvého) ?? Ano, je to z mojí 406 a je to originál. Nic jsem s tím nedělal. Citovat
ozzy56 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: combayn406 Čau vespolek, začlo být teplo a je to na mém 66kW HDI hodně znát - zátah nic moc. Tak mě napadlo jestli to nesaje teplý vzduch. Schéma sání na stránkách Peugotu končí v blatníku lp kola divně :ozahlou asi děrovanou trubkou schovanou v plastovém podběhu. Jelikož turbomotor chce hodně vzduchu tak ho bere cestou nejmenšího odporu a to by bylo dírou do podběhu od motoru,vedle trubky sání, jinou sem neviděl:bojim takže podle mě to saje asi dost nezdravě teplý vzduch. Rád bych věděl jestli je múj názor správný a co se stím dá udělat. [upravil dne 6.7.2009 combayn406] že by nevěděli v pežotu,kde maj vyvést sání vzduchu?? zkus spojit sání motoru se studeným vzduchem z klimy --to bude pecka... Citovat
foxo Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 ty myslis, ze by to vazne nejako pomohlo? Normalne si mi dal brouka do hlavy... Citovat
bure Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: combayn406 Čau vespolek, začlo být teplo a je to na mém 66kW HDI hodně znát - zátah nic moc. Tak mě napadlo jestli to nesaje teplý vzduch. Schéma sání na stránkách Peugotu končí v blatníku lp kola divně :ozahlou asi děrovanou trubkou schovanou v plastovém podběhu. Jelikož turbomotor chce hodně vzduchu tak ho bere cestou nejmenšího odporu a to by bylo dírou do podběhu od motoru,vedle trubky sání, jinou sem neviděl:bojim takže podle mě to saje asi dost nezdravě teplý vzduch. Rád bych věděl jestli je múj názor správný a co se stím dá udělat. [upravil dne 6.7.2009 combayn406] že by nevěděli v pežotu,kde maj vyvést sání vzduchu?? zkus spojit sání motoru se studeným vzduchem z klimy --to bude pecka... vyborne, jestli jeste nekdy budu bourat na cumak a zas to odnese intercooler, novej uz kupovat nebudu !!! :D:D:D:D:D Citovat
MatrixChose Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Je to tam v blatníku i u HDi a nevim, proč by tam měl bejt teplej vzduch. Ale s klimou dobrej nápad Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 chlapyyy--myslel jsem to jako vtip... :D:D Citovat
Guest servisman Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 někdo má klimatizovanou přihrádku tak proč ne sání Citovat
Almanil Odesláno 29. srpen 2014 Odesláno 29. srpen 2014 Mohl by mi někdo vyfotit, jak má vypadat začátek toho sání a délku části, která je schováná za blatníkem? Mně sání končí prakticky na rozhrání motorového prostoru. A v peugeotu se už originál ani nedá objednat a ze 4 406 dnes na vrakáči neměla tuto část sání ani jedna. Jedna měla dobastlenou nějakou pevnou odpadní trubku. [Edited on 30/8/14 18:47 by Almanil] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.