Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ale že tam nechal příhozy ....

Tedy je pravda, že nevím, jak funguje aukro v současné době, asi 2 roky jsem nic neprodával.:mad:

Odesláno

Co si pamatuji, tak šlo ukončit aukci a ponechat příhozy. Při rušení příhozů se určitě psal důvod.

S tou poslední minutou máš pravdu, taky jsem se hodně takových aukcí účastnil :D

Odesláno

Pokud nechal příhozy, pak ten, kdo je první, by měl být označen za výherce :D

Nicméně u aut nenese Aukro žádnou odpovědnost ... vím, že tady je nějaká výjimka.

Odesláno

ano přesně tak... vyhrál to ten první... Ale on mu určitě napíše , že se něco s autem stalo a bla bla ... Stou vyjímnou mi něco připomínáš - není to spíš , že když na aukru prodáváš auto nebo nemovitost , tak z toho aukru neplatíš poplatky ? :myslim

Odesláno

Nevím, jak to mají s poplatky, ale dříve platilo, žes zaplatil jenom za vystavení, tedy žádná provize.

Hlavní je na tom to, že i když vydražíš, aukro tě nemůže nutit, abys to auto koupil, protože musíte s prodovajícím uzavřít kupní smlouvu. Jakože aukro zde nemá páky, jak kupujícího donutit ke koupi. Ono to má i logiku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...