mablees Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Zdravím 807 . . . dotaz , kdopak máte střešní okna - šíbry (3) ? Dostal jsem nabídku komplet střechu se třema okýnkama Je to teda vzhledově nádherný , kdo to máte závidím . . . Ještě nevím jestli to vezmu , nejdřív konzultuju s autoklempířem Citovat
ozzy56 Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 jojo,ten karosář ti to objasní--pak se rozhodneš Citovat
Ravel Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Stejně to budeš mít v létě zatažený a v zimě zasněžený (pokud nemáš garáž). Citovat
Medvěd Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Mě by se to na autě líbilo (na Transporteru jsem měl střešní okna 2) a kdybych to měl, tak bych je zřejmě měl zatažené minimálně - kdybych tedy měl možnost volby mezi plechovou střechou a s třemi okny, neváhal bych a bral bych tu s okny. Citovat
mablees Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 jo jo je to fakt bomba , ale je to dost práce , konzultace autoklempíř celkem v pohodě , ještě se schválně stavím v autorizovaným jak se na to tvářej . . Citovat
plaz Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 pokud mas klimu tak bych to nedelal v lete zatazeno a v zime namraza staci se kochat oknama Citovat
mablees Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 no mám klimatronik ale zase bych byl frajer No jo ještě Váhám . . . .zatím orientační cena předělání max. do 15 tis. (bez nákupu střechy) Citovat
Kadliky Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 jj souhlasím vypadá to gut, ale 807 je prý jeden z mála co nemá řešen odvod vody ze šíbrů do sloupků a spoléhá na těsnost gum. Tzn voda steče pod stropem do ovládacího panelu nad zrcátkem a po rozjezdu čúrek vody. Ještě jsem nezjistil, zda se ta slabá těsnící guma dá koupit extra a pak také na 100% zda netěsní 1,2 nebo 3. Jo a taky při větší rychlosti malinko vibrují.... [upravil dne 7/8/09 Kadliky] Citovat
Mildík Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 To je zajímavý téma, ale něco dodělávat, no nevim. Aby si pak z toho nemusel udělat cabrio, i když by to bylo asi super. Citovat
Mildík Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 No jo, ale nevim, jak by to drželo pohromadě, a hlavně toho plátna na střechu Citovat
Wensdy Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 No ale bez tý střechy by to asi bylo fakt super auto. Citovat
Mildík Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Bohužel ne do našich klimakterických podmínek. Citovat
Pe.Tr Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 čím víc v autě blbostí tím víc starostí ja vim , ode mne to zrovna sedí Citovat
Mildík Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Podle toho, jak to auto vymazluješ ti bude chybět už jen ten šíbr, případně odstranění střechy. Ten tempomat tu někde řešili, tak dej vědět, jak to funkuje Citovat
mablees Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Brzo bude léto , je konečně zapotřebí řešit ty šíbry Zítra jedu pro střechu s šíbrama (3) Někdo nějaký nový poznatek ohledně výměny střechy ? Jak už bylo uvedeno Peugeot teda fakt nemá žádný odváděcí hadičky(hadice) ? Uff tak to jsem teda zvědavej jak to tam všechno autoklempíři namóděj . . za 3 týdny se na to chtěj vrhnout . . vyfotím Vám CABRIO až sundaj vrchlík Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 zjisti si jestli to podporuje tvoje bsi , jinak mas smolika s ovladaním. Citovat
mablees Odesláno 26. duben 2010 Autor Odesláno 26. duben 2010 Uff a to mě řeknou v Peugeotu ? (tempomat mě taky řekli že půjde anešel) . . Já to pochopil tak že tam prostě přidám novou střechu s oknama a ovládání mám u nové střechy přeci , jen k nim přivedu elektriku . . ale nepůjde mě třeba zavřit všechna okna a šíbry dálkovým !? Jen okýnka stávající půjdou . . Citovat
Kadliky Odesláno 26. duben 2010 Odesláno 26. duben 2010 Šíbr se na dálkové jen zatahne, ale nezavře, alespoň tak to mám já a jak jsem Ti psal v SZ ten třetí blbne. Pokud máš střechu OK a chceš to řezat jen kuli šíbrům kašli na to, nebo si udělej třeba jeden manuál. U mondea jsem ho měl na kličku a 100% spokojenost. Svatej klid a bez elektriky. Stejně při zamčeném autě s otevřenou střechou to spouští alarm. Fotky bych ale stejně chtěl díky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.