Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím 807 . . . dotaz , kdopak máte střešní okna - šíbry (3) ?

Dostal jsem nabídku komplet střechu se třema okýnkama ;)

Je to teda vzhledově nádherný , kdo to máte závidím . . .

Ještě nevím jestli to vezmu , nejdřív konzultuju s autoklempířem :roll

post-0-14109607973416_thumb.jpg

Odesláno

Mě by se to na autě líbilo (na Transporteru jsem měl střešní okna 2) a kdybych to měl, tak bych je zřejmě měl zatažené minimálně - kdybych tedy měl možnost volby mezi plechovou střechou a s třemi okny, neváhal bych a bral bych tu s okny.

Odesláno

jo jo je to fakt bomba , ale je to dost práce , konzultace autoklempíř celkem v pohodě , ještě se schválně stavím v autorizovaným jak se na to tvářej . .

Odesláno

no mám klimatronik ale zase bych byl frajer :roker

No jo ještě Váhám . . . .zatím orientační cena předělání max. do 15 tis. :o (bez nákupu střechy)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

jj souhlasím vypadá to gut, ale 807 je prý jeden z mála co nemá řešen odvod vody ze šíbrů do sloupků a spoléhá na těsnost gum. Tzn voda steče pod stropem do ovládacího panelu nad zrcátkem a po rozjezdu čúrek vody. Ještě jsem nezjistil, zda se ta slabá těsnící guma dá koupit extra a pak také na 100% zda netěsní 1,2 nebo 3. Jo a taky při větší rychlosti malinko vibrují....

[upravil dne 7/8/09 Kadliky]

Odesláno

Podle toho, jak to auto vymazluješ ti bude chybět už jen ten šíbr, případně odstranění střechy. Ten tempomat tu někde řešili, tak dej vědět, jak to funkuje :)

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Brzo bude léto , je konečně zapotřebí řešit ty šíbry :aut

Zítra jedu pro střechu s šíbrama (3) :super

Někdo nějaký nový poznatek ohledně výměny střechy ?

Jak už bylo uvedeno Peugeot teda fakt nemá žádný odváděcí hadičky(hadice) ? Uff tak to jsem teda zvědavej jak to tam všechno autoklempíři namóděj . . za 3 týdny se na to chtěj vrhnout . . vyfotím Vám CABRIO až sundaj vrchlík ;)

Odesláno

Uff a to mě řeknou v Peugeotu ? (tempomat mě taky řekli že půjde anešel) . . Já to pochopil tak že tam prostě přidám novou střechu s oknama a ovládání mám u nové střechy přeci , jen k nim přivedu elektriku . . ale nepůjde mě třeba zavřit všechna okna a šíbry dálkovým !? Jen okýnka stávající půjdou . .

Odesláno

Šíbr se na dálkové jen zatahne, ale nezavře, alespoň tak to mám já a jak jsem Ti psal v SZ ten třetí blbne. Pokud máš střechu OK a chceš to řezat jen kuli šíbrům kašli na to, nebo si udělej třeba jeden manuál. U mondea jsem ho měl na kličku a 100% spokojenost. Svatej klid a bez elektriky. Stejně při zamčeném autě s otevřenou střechou to spouští alarm. Fotky bych ale stejně chtěl díky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...