Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

skúšali sme sa s tým pohrať, BSI povolené, do riadacej jednotky sa kamarát nevie dostať,,,takže mám tempomat, zapína to a teším sa že mi to aspoň signalizuje...:bacha:aut

[upravil dne 20/6/12 20:34 od zoleeka70]

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Včera jsme se pokoušeli naistalovat tempomat, páčka funguje všechny tlačítka OK, ale zapnuli jsme tempomat v diagnostice pouze na jednom místě a údajně se má zapínat na dvou, tak musím ke kamarádovi znovu, už se těším na ten pocit jet a nemačkat pedály :-)))))

• O 2 týdny později...
Odesláno

U mě (c8 2003, 2,0 HDi) se musel přehrát novější systém řídící jednotky, dodělat jeden spínač na brzdu, povolit na dvou místech a funguje to. :roker

[upravil dne 17.9.12 14:59 od orlik.99]

• O 2 měsíce později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak mám tempovat konečně pořešen, páčka zakoupena v rámci výměny ovládače pod volantem, 2x návštěva kamaráda a diagnostika z aukra a je poladěno a odzkoušeno, jak tempomat, tak omezovač rychlosti.

Odesláno

Převodový stupeň nevím, ale rychlost jakákoliv, dá se nastavit i 50 ve městě., ale zkoušel jsem to zatím jen na dálnici a na těch 50 km při zařezené trojce a čtyřce ve městě.

[upravil dne 22.12.2012 21:23 od tyjo]

• O 3 měsíce později...
Odesláno
U mě už byl elektrikář s originálním softverem dvakrát a ta prokletá BSI nechce přijmout aktivaci tempomatu. Taky mám vše z výroby připravené, včetně čidel, ale když zasuneme páčku tempomatu do konektoru pod volantem, tak počítač ji vidí, otočením kolečka se i rozsvítí kontrolka ale dále to nefunguje. Teď ještě zkusíme další způsob stáhnout program z BSI ze stejného auta a nacpat to do mojí BSI. Uvidíme co to udělá. Když nic, tak ostrouhám mrkvičku. Byla by to škoda, ale co už nadělám.

Zdravím,mám jiný problém páčka namontovaná,v BSI povoleno,vše podle diag. v citroen servis vpořádku,jenom mi chybí spínací čidlo tempomatu na brzd,pedálu,mám tam jenom obyč se dvěma kabely,které spíná brzd.světla,sehnat problém není,jenom potřebuji poradit jestli někdo nemá návod na montáž toho čidla

Děkuji všem

Odesláno
A v řídící jednotce je taky povolen? Spínače na pedálech jsou? Nevím jak u 807, ale třeba u 307 funguje až od 4 převodového stupně. :myslim

[upravil dne 13/6/12 22:01 od Dave_k]

U mně funguje jenom na nejvyšší stupeň (5) a jenom od 60 km/h víc.

Oprava, funguji i na 4 stupeň:papa

Odesláno

díky všem,za názor,ale už jsem to dal,stačila pouze páčka povolit v BSI a spínač nožní brzdy regulace rychlosti. cena za vše 1200 ,- jede od 40 km/h se zařazením 4 stupně

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...