oddie Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Kdo nezná, je to tato akce: http://www.solvayovylomy.cz/setkani.html Kdo zná, tady je pár fotek Citovat
Ferry Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 neco jako Na samote u lesa : pridejte plyn, noste vodu ... Moc pekne stroje Citovat
oddie Odesláno 1. červenec 2009 Autor Odesláno 1. červenec 2009 Mmch., cirkulárka hnaná dlouhým řemenem tam byla k vyzkoušení taky Citovat
Medvěd Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Moc hezký, s prckem, až bude větší, určitě rádi zavítáme - dík za tip Citovat
Tomhais Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Medvěd: Jeden dědula poblíž na tom řezal dříví pro celou vesnici, spíš než naftu do toho ale lil frit. olej co mu lidi přinesli. Citovat
oddie Odesláno 5. červenec 2009 Autor Odesláno 5. červenec 2009 Ode mě víc fotek ani video nebude, stavili jsme se tak jen při cestě na kolech. Ani ty fotky nejsou nic extra, na lepší nebyly buňky ani foťák Ale když pohledáte na netu, určitě najkdete lepší, lidí tam bylo dost... Prcka bych tam bral, až z toho bude mít trochu rozum. Ale jinak to docela stojí za podívání, zvuk těch strojů, to ani nejde nahrát Citovat
Tomhais Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 OK, kouknu na net, dík. Btw, ten zadek ze 406 už jezdí, dneska jsem se na to byl podívat. Citovat
dolly1010 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 hmm, to vypadá dost zajímave Nejsou to dízl-dvoutakty? Citovat
Haryk Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 to je prostě nádhera :potlesk:potlesk :superpojedu tam s děckama nebo i sám tohle mě bere Citovat
punkac Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 trošku nějaká data k tomu stroji \"Slávia\", já ho viděl v Harachově ve sklárně Novosad jezdilo to na benzin + petrolej [upravil dne 3/8/09 punkac] Citovat
punkac Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 detail ventilů Točte... No tak sláva... už to chytlo Noste vodu, rychle!!! Už se to vaří, přidejte mi plyn. Eště! Jak řežu, musíte mi přidat plyn. Znova. My jdem na houby! Co říkáš? Že jdeme do lesa! Na houbyyy!! Jděte napřed, já vás doženu! :D:D Citovat
Driver Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Pěkný mašinky. Podobnou Slavii jako je na obrázku 3. jsme dávali dohromady ve škole. Pokusy s rozběhnutím vypadali podobně jako ve filmu \"Na samotě u lesa\" jak tu někdo napsal Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.