pniacekm Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Zdravim, mam 406 novy model s automat. klimatizaciou a mam problem s intenzitou fukania, proste fukanie sa pustilo na max a nemozem ho nijako regulovat. Zapne sa to hned po nastartovani. Ma uz niekto podobnu skusenost? diky. Citovat
Ferry Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 podobny problem chyba je ve spalenem regulatoru, v odkazu je i obrazek kde ho najit Citovat
pniacekm Odesláno 30. červen 2009 Autor Odesláno 30. červen 2009 diky za info, inak typek zo servisu mi povedal, ze si mam pripravit 7,500 Sk takze ma chcel pekne obtiahnut. Citovat
papa Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Potřeboval bych prosím poradit. Včera mi přestala jít klima, prostě nezapne kompresor. Letos se mi to stalo asi 3X, ale po dalším startu zase fungovala. Včera a dnes už ani ťuk. Na jaře jsem doplňoval klimu, a taky jsem měřil napětí na konektoru pro el. spojku, která je bez napětí, takže cívkou to asi nebude. A ještě bych se chtěl zeptat, má kompresor nějaké relé, a kde je? Citovat
papa Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Klimu mám automatickou, \"ac\"svítí, ale nesepne kompresor. Citovat
mark001 Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 papa: kukni potom aj tu , je tam o tom relatku Citovat
papa Odesláno 1. červenec 2009 Odesláno 1. červenec 2009 Díky za odkazy, budu pečlivě pročítat. Citovat
papa Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 Tak klimatizace už jede, bylo vadné relé v BSI. Po rozřezání bsi bylo jasné že je relé v háji, bylo totiž nafouklé. Díky všem za informace. Citovat
mark001 Odesláno 2. červenec 2009 Odesláno 2. červenec 2009 ... ja som ho zatial menit nemusel bo nebolo take nafuknute jedine malo studak ktory som zaletoval a fachci dalej Citovat
papa Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Jak jsem psal, relé mi letos už párkrát neseplo, až teď úplně odešlo. Jsem rád že to mám vyřešené, a že mě to nepotkalo o dovolené . Je to fajn kdyš na autě všechno fachá. Zatím. Citovat
ajven Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 pre info sa opytam na pripojenie kablikov. Asi ma caka vymena tohto rele. Aky je to typ ? Asi spinacie, ze? Alebo rozpinacie? Co si mam pytat v predajni. 4polove rele na 12V? Co sa tyka zapojenia. Tak tipujem, dva vodice su + a kostra. Zvysne dva budu na spojku kompresora? Opravte ma prosim ak som sa sekol. Dik. [upravil dne 3.7.09 ajven] Citovat
Micky Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 Ahoj kluci, když už se tady řeší klimatizace, rád bych se zeptal z příbuzného soudku, zkoušeli jste již někdo klimu nějak čistit či desinfikovat? Jaké s tím máte zkušenosti a co je nejlepší na to, aby nezapáchala a aby se vyhubili všechny ty bakterie? Někde doporučují pěnu, jinde sprej, efektivní prý je ultrazvuk. Mám také 406 - digi klima a chtěl bych to alespoň něčím prostříkat, pořádně však ani nevím, kde je výparník, u něj se prý toho svinstva drží nejvíce.:-) Nechci si ani představit, co do sebe vdechuji, když to zapáchá, filtr mám přitom vyměněný. Citovat
AnotherOne Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 O čistení klímy je tu x vákien. Citovat
pniacekm Odesláno 3. červenec 2009 Autor Odesláno 3. červenec 2009 VIETE MI POVEDAT KOLKO STOJI NOVY REGULATOR OTACOK? Citovat
papa Odesláno 3. červenec 2009 Odesláno 3. červenec 2009 ... jakekoliv 12V relé s jedním spínacím kontaktem, + a - neřeš, dva vodiče na cívku, a dva na zapínací kontakt. Nožička z rozpínacího kontaktu na plošňáku nevede nikam. Citovat
ajven Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 tak som vcera vyhodil svoju BSI a naletoval cez kable jedno spinacie rele. Po nahodeni do auta to aj tak neslo. Stlacim tlacidlo na stredovom paneli, kontrolka zelena svieti, ale kostru do na rele nepusti, musim skontrolovat kde je zrada v tom paneli, inak asi to malajske rele bolo ok nemusel som ho ani menit, asi ho dam aj naspat. Citovat
ajven Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 je mozne pripojit kostru na kompresor na priamo bez toho, aby to nejako poskodilo sustavu? Alebo BSI riadi=spina relatkom zapinanie, vypinanie kompresora ? Pocul som, ze napriamo davat kostru na kompresor nie je dobre. Je to pravda? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.