PESEK79 Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Panove,ja se z tech problemu asi nevyhrabu..Ted mam zase problem.Od rychlosti nad 90 km/h se mi rozechveje volant,coz se vzrustajici rychlosti stupnuje.Mam vymenene obe poloosy,obe loziska v kolech,kotouce i desky,tlumice,nove gumy..Prvne jsem byl vyvazit kola-bezvysledne ,potom jsem byl vyvazit kola primo na aute-prave kolo v pohode vyvazit slo,ale leve mu pokazde ukazovalo jine hodnoty a kdyz se po roztoceni zastavovalo,ozyvalo se z nej pravidelne krupani az rany v zavislosti na rychlosti dotaceni..V tom pneuservise mi nedokazali rict cim to muze byt..Me taky nic nenapada,snad jen volne desticky,ale nevim,nevim.../Jo a poloosy jsou repasy,cepy mam taky nove/ Citovat
rudolf Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Mě to zase vibruje vod 130km/h a to jen někdy a vyvážení taky nepomohlo . Citovat
Xaverious Odesláno 1. červenec 2004 Odesláno 1. červenec 2004 Me to taky dela a nevim co s tim ? Citovat
Ladis Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Dal bych na předek kola ze zadu. Jestli nastane změna. Boule na pneu, vyvážení a nebo je disk bouchnutej. Jde pak vyvážit, ale protože na obvodu lítá tak to může dělat binec. Jenom taková teorie. Ale praktickým testem by se mohlo prokázat, jestli je to na kole, nebo na autě. Citovat
PESEK79 Odesláno 2. červenec 2004 Autor Odesláno 2. červenec 2004 Homokinetak me taky napadl,ale zase me zarazi to,ze mam obe poloosy vymenene,repasovane,tovarni repas od AUTO KELLY.... Citovat
lexa Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 No jestli ti to dělal ten co ho od auto kelly znám no to potěš. K nim tak možná pro náhradní díl a to musím vědět jak vypadá do detailu, jinak ahoj pipi.:papa Citovat
PESEK79 Odesláno 2. červenec 2004 Autor Odesláno 2. červenec 2004 No tos me teda potesil!! Tolik prachu to stoji a ze to asi stoji za hovno to uz tusim...Zaletim do toho obchodu a asi tam vynosim toho prodavaca,ktery mi ty repasy tak doporucoval.... Citovat
lexa Odesláno 2. červenec 2004 Odesláno 2. červenec 2004 Jo, tak to někdy chodí, já vždycky pokud můžu objíždím aspoň 3 obchody a už je mám pomalu vytipované, a minimálmě 2-3 mechaniky, taky už se začínají vybarvovat. Po několika dosti neuspěších (vždy pod tlakem Auto nejelo jsem vybral na doporučení blbě,) tak raději objíždímsi je sám a mluvím a poslouchám, někteří ještě neviděli ani auto i ti staří borci- ti to vždycky sprasí nejvíc, mladí ojebou aby měli prachy doma a ty pláčeš. Poslední dobou mám jednoho slušného mechoše ve Svinově, ale předtím tahám rozumy z Majitele Vrakoviště v Klimkovicích (asi ho tím dost seru), ale zatím je na mě hodný za to dík. Když tak se ozvi telefon tu mám, můžem pokecat na živo.:o:papa Citovat
PESEK79 Odesláno 3. červenec 2004 Autor Odesláno 3. červenec 2004 Tak Medved to trefil.Mam spatny homo kloub.Kdyz jsem jezdil dokola pod plynem,ozyvalo se krupani,tak je to jasne,ze?? Citovat
Medvěd Odesláno 3. červenec 2004 Odesláno 3. červenec 2004 Pokud Ti to opravdu křupe v zatáčkách, tak to co nejrychleji vyměň. U firemního fáčka měs tím nutili jezdit - nebyl čas a prachy dát to udělat, až mi při parkování kloub křupnul a muselo se to odtáhnout a opravit hned - pak už prachy být musely. NEUMÍM SI ANI PŘEDSTAVIT TEN DRŽKOPÁD, KDYBY SE MI TO STALO NORMÁLNĚ ZA JÍZDY NĚKDE V ZATÁČCE Citovat
PESEK79 Odesláno 3. červenec 2004 Autor Odesláno 3. červenec 2004 Je to maras,clovek si mysli,ze kdyz kupi repas od AUTO KELLY tak bude mit po starostech a pritom to stoji za hovno..Ta poloosa mi vydrzela 4000km a stala 2760kc... Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2004 Odesláno 4. červenec 2004 A kdy žes to měnil??? Podle mě 4000 km je hopdně málo, to bYch vyžadoval výměnu - prostě bych to reklamoval. Máš přece ze zákona záruku 2 roky - NE??????? Citovat
PESEK79 Odesláno 4. červenec 2004 Autor Odesláno 4. červenec 2004 Menil jsem ho nekdy v dubnu nebo kvetnu.Repas by mel alespon 50tis. vydrzet,ne?Jeste se uvidi,jestli to nezvoral mechanik,co ho menil.Pry jsou tam uvnitr nejake 3 pacicky,ktere dryi ten homokloub.Pri montazi se pry musi kloub vyhnout co nejvice do strany,aby se dostal do naboje a jedna s tech pacicek pry mohla nejak vyskocit..Od vymeny to nic nedelalo,az od te doby co mi menil i pravy kloub.Rikal,ze pro jistotu vytahl i ten levy a znovu nasadil.tak ze to mohl poskodit az ted..Zase musim ocenit,ze se nebal priznat,ze ta moznost tu je...Jsem s toho dost nervozni,protoze sraz v Boskovicich se blizi... Citovat
Medvěd Odesláno 4. červenec 2004 Odesláno 4. červenec 2004 Tak jsme se dostali k tomu, proč je lepší si pár kaček připlatit a opravu nechat udělat tam, kde Ti mechanik sám sežene i ten náhradní díl, který je třeba vyměnit. Tím se totiž vyvaruješ téhle nepříjemné situaci, kdy Ti v AUTO KELLY budou tvrdit, že se to poškodilo montáží a mechanik bude tvrdit, že on nic, on muzikant. Proto třeba Vašendovci nechtějí měnit donesené náhradní díly, aby se vyhly těmhle prekérkám. Oč jednoduší bys měl momentálně dorazit k mechanikovi a říct: Hele, strejdo, něco tam mlátí, dělal jsi mi poloosy, tak to vyřeš. Citovat
peterka Odesláno 4. červenec 2004 Odesláno 4. červenec 2004 Nejlepší bude koupit si Felicii , tam problémy nejsou. Mám vlastní zkušenosti. A navíc... levnej servis. Pryč s Peugeotem! Citovat
Lucky Odesláno 4. červenec 2004 Odesláno 4. červenec 2004 Napsán autorem peterka ....... Pryč s Peugeotem! Bídníče!!!!!! Jak můžeš toto zde vysloviti. Budeš VISET!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
David 106s16 Odesláno 4. červenec 2004 Odesláno 4. červenec 2004 Napsán autorem Medvěd Tak jsme se dostali k tomu, proč je lepší si pár kaček připlatit a opravu nechat udělat tam, kde Ti mechanik sám sežene i ten náhradní díl, který je třeba vyměnit. Tím se totiž vyvaruješ téhle nepříjemné situaci, kdy Ti v AUTO KELLY budou tvrdit, že se to poškodilo montáží a mechanik bude tvrdit, že on nic, on muzikant. Proto třeba Vašendovci nechtějí měnit donesené náhradní díly, aby se vyhly těmhle prekérkám. Oč jednoduší bys měl momentálně dorazit k mechanikovi a říct: Hele, strejdo, něco tam mlátí, dělal jsi mi poloosy, tak to vyřeš. Ja myslim ze dneska po predlozeni faktury za praci v servise ti reklamaci uznaji bez problemu, maximalne te mozna nechaji cekat na vysledek nejake expertizy, ktera treba i prokaze vinu mechanika. Jen se proste nesmis nechat ojebat. Bez takovychto principu by dneska ty obchody s ND vubec nemohly fungovat. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.