Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Stala sa mi taká hlupa vec pri ceste na benzínku mi došiel fuel a tak som to ešte skusil natočiť a nič ale ked som dolial benzín tak vobec nič neviem čo je s tým lebo ked dám klučik do polohy na nahodenie kontroliek čerpadlo zvyklo zakaždým tak zabzučať a ked stíchlo tak som natočil a šlo no a ked teraz tak nič no ale ked točím motor tak čerpadlo nebzučí ale cítiť že točí no tak som sundal hadičku zo vstrekov a tam palivo už natlačilo no ale motor stále nič tak som vykrutil sviečku a sviečky suché chcem sa opýtať či by mohlo nejako boknuť riediacu jednotku stým že došiel benzín tak teraz nejdu vstreky

pomoc POMOC POMOC:bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha :bacha už nikdy nenepojdem nikde bez pol nádrže

[upravil dne 22/6/09 Ferry]

[upravil dne 22/6/09 miukoslav306]

[upravil dne 24/6/09 miukoslav306]

Odesláno

cerpadlo mozes zadret na naftaku ak casto chodis na rezerve, lebo nafta je mastna a ta ho aj maze ale benzin je suchy ten cerpadlo nemaze a ked pojde na sucho tak by to nemalo vadit takze tam by som sa zadretia cerpadla nebal. Tam bude chyba niekde inde

Odesláno

diky diky ale mne benzín už jede pretože pri točení motoru mi čerpadielko kuce a tlačí benzín ale sviečky su suché neviete mi poradiť či sa dá nejako zablokovať vstreky alebo či neprdlo v bedni imobilizéru? budem musieť ísť na diagnostiku s tým či nevypisuje dačo zo vstrekmy sakra

:grr

Odesláno

Ze by ti cerpadlo pretlacilo bordel z nadrze az ku vstrekom:myslim

...predsa nemoze zblbnut elektronika len preto, ze ti dojde benzin, vsak to by behalo po cestach plno aut so zblbnutou elektronikou:roll

Odesláno

qcko ved tam mas filter ako na nadrzi sitko tak aj palivovy filter.. toho by som sa nebal

marko306 mam pocit ze benzin sa pouziva na chladenie toho cerpadla.

teraz ti mozno cerpadlo tlaci ale iba nizky tlak.. neviem povedat

Odesláno

noo tak som to vyriešil nasralo ma to že by som mal zaplatiť za diagnostiku zo pár € takže som auto dal na rovinu a zodvyhol ľavé predné koleso aby odvzdušnovák bol najvyššie zo vstrekov a davaj točiť motorom a po 2 točeniach motor skutol ako nový bóóóóže toľko radosti a dva dni dsom bol ako bez duše

taže ani čerpadlo ani bloknuté vstreky odvzdušniť :papa :papa :papa :papa :papa:super :super :super :super :papa :papa :papa:potlesk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...