Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

prosba o pomoc o ND z vrakovišť - už jsem sehnal

Recommended Posts

Odesláno

Tome tady by jsi je mohl sehnat:

Opava-Suché Lazce,Ostravská ul.

Tel:604 964 727,553 794 190,736 533 168,603 255 875

Snad ti má pomoc pomůže.:super:papa

[upravil dne 19.6.2009 chuck11]

Odesláno

Sa preberte a čítajte pozorne čo napísal.

\"Byl bych rád kdyby jste nepsali jen kontakty ale pokusili se mi to sehnat sami. Jestli můžete tak kamkoli zavolejte a napište a kdo mi je zajistí tak toho odměním pěnězi!! \"

Odesláno

tak dnes jsem zkoušel jedno vrakoviště co mi jeden doporučil a chtěli jen za výplně dveří 6000kč a že prý si mám přijet -že to nepošlou tak tohle jsem vzdal už jen pro tu vysokou cenu:(

Odesláno
Původně zaslal: chuck11

máš na mysli ty Suché Lazce:myslim

číslo je 602 696 110 a je to myslím praha východ nebo tak něco-blíž nevím ale mají vše jen ty ceny jsou v háji a ani to nechcou polat poštou

Odesláno
Původně zaslal: tom406

Původně zaslal: chuck11

máš na mysli ty Suché Lazce:myslim

číslo je 602 696 110 a je to myslím praha východ nebo tak něco-blíž nevím ale mají vše jen ty ceny jsou v háji a ani to nechcou polat poštou

NJ, podle čísla Sluštice ... se ani nedivim -> tam to jsou největší lichvy ... :grr

Já když tam sháněl kůži na 405tou, tak za 10K a poničená a když jsem ukecával slevu, tak, že to prej raději daj sešrotovat i s károu ... Hrozný jednání tam maj! Ale bohužel sortiment maj největší :-/

Sorry za OFFTOPIC;)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

NJ, podle čísla Sluštice ... se ani nedivim -> tam to jsou největší lichvy ... :grr

Sorry za OFFTOPIC;)

ano to máš pravdu to jsou hajzli.... kupoval jsem tam šíbr a když jsem jim ho dovezl z5 že to nemá ten lem ( to jsem ještě nevěděl co a jak se šíbrem na 406 :bojim ) tak se semnou ten kokot ani nebavil a neměl na mě najednou čas.... tak mi leží doma a mám ho víte k čemu :bacha:bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...