Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zakládáme skupinku Peugeotů ženoucích se v pátek16.7. na 8. sraz Peugeot clubu. Pokud chceš rozšířit naše (zatím skromné) řady, tak sraz máme 16.7. v 17.30 na BENZINĚ na D1 u Průhonic - konkrétně u Mc Donalda.

Odesláno

Těšilo jsem se, ale teď to vypadá, že mám po žížalkách, jelikož v tom termínu probíhá upgrade systému, takže budu místo cákání vody na lvíčky kapat pot do klávesnice... Snad jindy..

Odesláno

Tak jsem si zadal do trasivého vyhledávače Praha - Šebetov a vyšlo mi:

1) po dálnici na začátek Brna a pak na Boskovice - tj. cca 205 km, ale asi nejrychlejší

2) po silnicích 1. a 2. třídy přes Kutnou Horu a Hlinsko, tj. cca 200 km

3)přes Žďár nad Sázavou - D1směr Jihlava a pak po 1. třídě směr Boskovice tj. cca 220 km.

Tak se rozhodněte, kudy bychom jeli, mě osobně vzhledem k pátečnímu provozu přijde ta D1 jako blbost a raději bych jel mimo, i když třeba dýl. Ale přizpůsobím se.

Odesláno

Me osobne je to jedno,kudy by se jelo..

Ale asi vazne D1 v patek bude dost ucpana i kdyz jsem se s tim setkal jen zridka....

Tak jsem pro tu 2.variantu...

alespon treba jeste vic usetrim za benal...

:)

Neni nad jizdu an spotrebu...

:D

Odesláno

3) variantu nedoporucuju, jel jsem tudy do Boskovic cca pred mesicem sama klikata silnice misty objizdky spatne znacene, zpet z Boskovic jsem jel po dalnici a byla to lepsi silnice a podstatne rychlejsi

Odesláno

Jede někdo v pátek, nebo v sobotu na sraz do Boskovic po trase z jižních Čech směrem na Jindřichův Hradec, Telč, Třebíč, atd, Pojede nás víc, ...

Odesláno

Kdyz budu v Telci, tak vyjezd vidim tak na 7:00. s mistem souhlasim, ale jeste na to nespolehej, nevim jestli se mi povede utrhnout v patek vcas z prace aby melo jeste cenu jezdit do telce. kdyztak muj tel. 608 127 418

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...