Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak sem si cvičmo naplnil Bimbo vak..

Recommended Posts

Odesláno

V rámci školení HZDS jsme si cvičně zkusili naplnit Bimbo vak 980 L .. Trošku tam foukalo a nebylo slyšet vlastního slova a tak se člověk řídil dle ručních povelů-no bodejtˇ když byl člověk 8 metrů pod vrtulníkem..:o

Jako zážitek to byl dobréj jen jsem s ostatníma měl ten písek všude...:D

post-0-14109607647662_thumb.jpg

Odesláno

Priznám sa že v prvom okamžiku som nechápal čo má HZDS spoločné s hasičmi a čo je bimbo vak. U nás je HZDS povestná Mečiarova strana a tomu vaku hovoria Bambi vak. :D

Inak to mohol byť celkom zaujímavý zážitok.

Odesláno

To-pastorek: Máš recht.. Je to Bambi a né Bimbo.. No už sem asi skoro spal když jsem to sem dával..:D

To-rarasik: Plnili jsme ho dvěma B proudama spešl na to upravenéjma proudnicema.. Někdy nastávaj okamžiky,že se

plní z cisterny.. Třeba když je jezero nebo rybník moc daleko.. Plní se to asi 45 vteřin...

To-marko306: Sboru...

A na našich stránkách na který naleznete odkaz níž,tak ve fotogalerii je více fotek a časem budou i videa..

Odesláno

.... a já myslel, že jste to plnily 5L kyblíkama, v rámci tréninku a udržování fyzické kondice :D

Koukám, že máte v garáži pěknýho veterána (Š706) ;)

[upravil dne 17/6/2009 Driver]

Odesláno

To Driver-Ten co je v garáži už dosloužil a je v nějakým soukromým muzeu a ten co stojí vedle hasičky tak tem je ted v plné bojové pohotovosti a jede jak šlak!!:D Dobře se mi s nim jezdí a je z něj krásnéj výhled a kór ted v létě..:super

Odesláno

Máte tam pěkný nápis z kamenů :D

Tím vrtulníkem jsem párkrát letěl, je to normální autobus. I když ve sněhové vánici to nebylo zrovna příjemný pocit, naštěstí piloti jsou profíci...

Odesláno

To Pata:jo ten vrtulník je pro 13 osob a ty nápisy tam chodíjou ikdyž je tam vstup zakázán skládat milenci a puboši.. Bylo to v Brně na Hádech ve statým kamenolomu...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...