KoudaK Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 V rámci školení HZDS jsme si cvičně zkusili naplnit Bimbo vak 980 L .. Trošku tam foukalo a nebylo slyšet vlastního slova a tak se člověk řídil dle ručních povelů-no bodejtˇ když byl člověk 8 metrů pod vrtulníkem.. Jako zážitek to byl dobréj jen jsem s ostatníma měl ten písek všude... Citovat
pastorek Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Priznám sa že v prvom okamžiku som nechápal čo má HZDS spoločné s hasičmi a čo je bimbo vak. U nás je HZDS povestná Mečiarova strana a tomu vaku hovoria Bambi vak. Inak to mohol byť celkom zaujímavý zážitok. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Tiež som sa v prvom momente zľakol, že Mečiar ide tromfnúť Slotovu stíhačku. Citovat
marko306 Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Hasičského Záchranního Dobrovolného Zboru ? Citovat
rarasik Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 mňa by zaujímalo ako si ten vak plnil:D som si myslel že sa do neho naberá voda napr. z jazera:myslim Citovat
KoudaK Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 To-pastorek: Máš recht.. Je to Bambi a né Bimbo.. No už sem asi skoro spal když jsem to sem dával.. To-rarasik: Plnili jsme ho dvěma B proudama spešl na to upravenéjma proudnicema.. Někdy nastávaj okamžiky,že se plní z cisterny.. Třeba když je jezero nebo rybník moc daleko.. Plní se to asi 45 vteřin... To-marko306: Sboru... A na našich stránkách na který naleznete odkaz níž,tak ve fotogalerii je více fotek a časem budou i videa.. Citovat
Driver Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 .... a já myslel, že jste to plnily 5L kyblíkama, v rámci tréninku a udržování fyzické kondice Koukám, že máte v garáži pěknýho veterána (Š706) [upravil dne 17/6/2009 Driver] Citovat
KoudaK Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 To Driver-Ten co je v garáži už dosloužil a je v nějakým soukromým muzeu a ten co stojí vedle hasičky tak tem je ted v plné bojové pohotovosti a jede jak šlak!! Dobře se mi s nim jezdí a je z něj krásnéj výhled a kór ted v létě.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 HZDS - Hnutie za demokraticke Slovensko Citovat
Péťa Odesláno 17. červen 2009 Odesláno 17. červen 2009 Máte tam pěkný nápis z kamenů Tím vrtulníkem jsem párkrát letěl, je to normální autobus. I když ve sněhové vánici to nebylo zrovna příjemný pocit, naštěstí piloti jsou profíci... Citovat
KoudaK Odesláno 18. červen 2009 Autor Odesláno 18. červen 2009 To Pata:jo ten vrtulník je pro 13 osob a ty nápisy tam chodíjou ikdyž je tam vstup zakázán skládat milenci a puboši.. Bylo to v Brně na Hádech ve statým kamenolomu... Citovat
Fusion Odesláno 18. červen 2009 Odesláno 18. červen 2009 Tam sem se taky párkrát toulal, celdule necedule. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.