Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Obracím se na, dle mého mínění, vše znalé a vše vyřešitelné osazenctvo klubu s pomocí a podání rady s nápisem na jmenovku na zvonku. Potřebuji tam napsat jméno, nevím, jak. Montáž byla velice náročná, tak bych to nerad musel demontovat, takže ta uvedeného stavu - nějak. Snad existuje fix, či jiné psaní náčiní, kterým to lze, klasický fix umyje déšť. Tož prrosím o radu.:myslim:myslim

Tema jsem presunul ze zcela nevhodne sekce Servis do Pokecu. Priste prosim zkontrolovat, do ktere sekce dotaz vkladate, jinak mazu. Ferry

]

[upravil dne 15/6/09 Ferry]

post-0-14109607634115_thumb.jpg

Odesláno

Děkuji za každou radu, i nad štítkem jsem uvažoval, není to špatné řešení, jen to technicky dovést do oku lahodícímu stavu a ať to nějaký pátek vydrží.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

V Hornbachu bývá výroba klíčů/štítků za pár korun, pak přilepit.

Ano, již jsem vypátral v Opavě pár firem, nyní změřím štítek a nechán zhotovit. Díky. Je asi nejlepší řešení.:potlesk:potlesk:potlesk

Odesláno

Jak pravím, je velmi náročná demontáž té jmenovky i když vypálení jména na věky by bylo snad nejlepší řešení, jenže na místě to asi není možné.

Guest servisman
Odesláno

jak je to tam přichycené?to je přilepené ? Třeba by to šlo sundat třeba přilepené oboustranou páskou

Odesláno

Konstruktér té krabice to určitě nějak vymyslel. Zkus se zeptat tam, kde jsi to kupoval, jak to správně má být. Anebo zjisti, kde to vyrábějí a zavolej přímo obchodníka. Není to tak těžké, myslím že na dva telefonáty to budeš mít. (Asi jste správně poznali, že jsem původním povoláním konstruktér, nyní projektant;))

Určitě se dovnitř dostaneš zezadu, jak se vybírají noviny - není tam nějaký trik, jak se dostat ke jmenovkám? Předek jmenovky je průhledné okénko?

[upravil dne 15.6.2009 P607Olda]

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Kde to máš umístěné v 307? Ty potřebuješ v autě schránku a zvonek?

Té kamery jsi si nepovšiml?

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Obracím se na, dle mého mínění, vše znalé a vše vyřešitelné osazenctvo klubu s pomocí a podání rady s nápisem na jmenovku na zvonku. Potřebuji tam napsat jméno, nevím, jak. Montáž byla velice náročná, tak bych to nerad musel demontovat, takže ta uvedeného stavu - nějak. Snad existuje fix, či jiné psaní náčiní, kterým to lze, klasický fix umyje déšť. Tož prrosím o radu.:myslim:myslim

Tema jsem presunul ze zcela nevhodne sekce Servis do Pokecu. Priste prosim zkontrolovat, do ktere sekce dotaz vkladate, jinak mazu. Ferry

Servis Máte nějaký technický problém? Snad jej zde společně vyřešíme.

(Moderátoři: Neon, Vvitty, MirasCC, Radek Hurvajz, Ferry, f3Rd@, Béďa) Ferry, toto je přepis oddílu servis, já měl technický problém, tak jsem to tam šoupnul. Není nic napsáno, že se má jednat jen o autech. I tak promiň a nevyhrožuj hned vymazáním. Neboj, delší dobu jsem se rozhodoval, kam s příspěvkem. Čau.

]

[upravil dne 15/6/09 Ferry]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...