Otan Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Obracím se na, dle mého mínění, vše znalé a vše vyřešitelné osazenctvo klubu s pomocí a podání rady s nápisem na jmenovku na zvonku. Potřebuji tam napsat jméno, nevím, jak. Montáž byla velice náročná, tak bych to nerad musel demontovat, takže ta uvedeného stavu - nějak. Snad existuje fix, či jiné psaní náčiní, kterým to lze, klasický fix umyje déšť. Tož prrosím o radu.:myslim Tema jsem presunul ze zcela nevhodne sekce Servis do Pokecu. Priste prosim zkontrolovat, do ktere sekce dotaz vkladate, jinak mazu. Ferry ] [upravil dne 15/6/09 Ferry] Citovat
majty Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 snad na to nechces psat fixem ? co takhle vyrobit nejaky stitek... Citovat
Otan Odesláno 15. červen 2009 Autor Odesláno 15. červen 2009 Děkuji za každou radu, i nad štítkem jsem uvažoval, není to špatné řešení, jen to technicky dovést do oku lahodícímu stavu a ať to nějaký pátek vydrží. Citovat
Fusion Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 V Hornbachu bývá výroba klíčů/štítků za pár korun, pak přilepit. Citovat
Otan Odesláno 15. červen 2009 Autor Odesláno 15. červen 2009 Původně zaslal: Fusion V Hornbachu bývá výroba klíčů/štítků za pár korun, pak přilepit. Ano, již jsem vypátral v Opavě pár firem, nyní změřím štítek a nechán zhotovit. Díky. Je asi nejlepší řešení.:potlesk:potlesk Citovat
Laďa Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Kde to máš umístěné v 307? Ty potřebuješ v autě schránku a zvonek? Citovat
mmmb Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 tam by se hodilio to vyrýt. lepit tam štítek na takovou pěknou truhlu, je jak nalepit si na auto nálepku od banánů Citovat
309GT Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Nebo nechat někde vypálit jmenovku:myslim Citovat
Otan Odesláno 15. červen 2009 Autor Odesláno 15. červen 2009 Jak pravím, je velmi náročná demontáž té jmenovky i když vypálení jména na věky by bylo snad nejlepší řešení, jenže na místě to asi není možné. Citovat
Guest servisman Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 jak je to tam přichycené?to je přilepené ? Třeba by to šlo sundat třeba přilepené oboustranou páskou Citovat
P607Olda Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Konstruktér té krabice to určitě nějak vymyslel. Zkus se zeptat tam, kde jsi to kupoval, jak to správně má být. Anebo zjisti, kde to vyrábějí a zavolej přímo obchodníka. Není to tak těžké, myslím že na dva telefonáty to budeš mít. (Asi jste správně poznali, že jsem původním povoláním konstruktér, nyní projektant;)) Určitě se dovnitř dostaneš zezadu, jak se vybírají noviny - není tam nějaký trik, jak se dostat ke jmenovkám? Předek jmenovky je průhledné okénko? [upravil dne 15.6.2009 P607Olda] Citovat
Driver Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Co všechno se tady na foru řeší.... [upravil dne 15/6/2009 Driver] Citovat
Guest servisman Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 protože tu jsou koumáci na všechno Citovat
Guest servisman Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 pokud nevíš rady napiš výrobci http://www.pkkovo.cz/ploty-plotovky/.postovni-schranky-a-dvirka..php Citovat
fox111fox Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Uz som taky stitok vyrabal na CNC masinke. Gravirovali sme to tak ze sme celu schranku upnuli na stol CNC masinky, naprogramovali a hotovo... Citovat
Otan Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 Původně zaslal: Laďa Kde to máš umístěné v 307? Ty potřebuješ v autě schránku a zvonek? Té kamery jsi si nepovšiml? Citovat
Otan Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 Původně zaslal: Otan Obracím se na, dle mého mínění, vše znalé a vše vyřešitelné osazenctvo klubu s pomocí a podání rady s nápisem na jmenovku na zvonku. Potřebuji tam napsat jméno, nevím, jak. Montáž byla velice náročná, tak bych to nerad musel demontovat, takže ta uvedeného stavu - nějak. Snad existuje fix, či jiné psaní náčiní, kterým to lze, klasický fix umyje déšť. Tož prrosím o radu.:myslim Tema jsem presunul ze zcela nevhodne sekce Servis do Pokecu. Priste prosim zkontrolovat, do ktere sekce dotaz vkladate, jinak mazu. Ferry Servis Máte nějaký technický problém? Snad jej zde společně vyřešíme. (Moderátoři: Neon, Vvitty, MirasCC, Radek Hurvajz, Ferry, f3Rd@, Béďa) Ferry, toto je přepis oddílu servis, já měl technický problém, tak jsem to tam šoupnul. Není nic napsáno, že se má jednat jen o autech. I tak promiň a nevyhrožuj hned vymazáním. Neboj, delší dobu jsem se rozhodoval, kam s příspěvkem. Čau. ] [upravil dne 15/6/09 Ferry] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.