orlando1 Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Zdravím, minulý měsíc jsem na toto téma hledal odpověď, našel jsem odkaz, ve kterém radili použít TRANSIL, takže jsem je koupil, zapojil, jenomže po měsíci, v pátek, praskla jedna žárovka a v sobotu druhá. Dokonce jsem zpozoroval, že žárovka praskne asi 2 sekundy poté, co rožnu světla. Napětí při volnoběhu je 13,3V, už fakt nevím co s tím. Nechce se mi každý měsíc kupovat nové žárovky Citovat
P607Olda Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 To už snad vypadá na vadnou stabilizaci, tedy regler. Zkus trvale měřit napětí a zapni světla - změř to na volnoběh a taky tak na 3000 ot/min. Citovat
pastorek Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 13,3 je nejaká divná hodnota. 13,2 V má dobre nabitá baterka. Tiež si myslím že to bude problém s nabíjaním. Citovat
Edison Odesláno 14. červen 2009 Odesláno 14. červen 2009 Ježiš... na co transil?? Tím se ošetřují elektronická zařízení proti krátkodobému přepětí. Když nějaké takové zařízení, tak negativní varistor. Ten Ti ovšem neumím nadefinovat. Transil pracuje tak, že se při přepětí velmi rychle prakticky zkratuje a tím sníží napětí, ovšem v celé instalaci. Při vyšších energiích shoří pojistka, při ještě vyšších shoří i ten transil. Varistor vcelku linárně v závislosti na napětí na sobě zvyšuje/snižuje svůj odpor a tím stabilizuje napětí v síti. Ovšem pokud bude dostatečně tvrdé, tak buchne taky. Ještě lze uvažovat o zenerce, která se přímo jako stabilizátor používá. Je ovšem nutný před ní dát odpor, aby na ní bylo odpovídajícím způsobem \"měkké\" napětí, pak musí být rezistor i sama zenerka taky správně dimenzována. Jestli Ti hořej žárovky, bude problém s regulátorem. A jestli chceš jistotu, tak dej do serie s každou žárovkou v propustnym směru diodu. Napěťově vceku jedno jakou, proudově tak 10A. Srazíš tak 0,8V. Nezapomeň, že na ní bude ztráta kolem 5W, což může být dost tepla. Citovat
orlando1 Odesláno 15. červen 2009 Autor Odesláno 15. červen 2009 měřil jsem to analogovým voltmetrem, takže ta hodnota 13.3 je zhruba orientační, vzal jsem si analog. voltmetr, protože mi připadlo, že lépe reaguje na výkyvy napětí Citovat
tom406 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Původně zaslal: Edison 13,3V při jakých otáčkách? napětí při volnoběhu se pohybuje cca 13,7V a pokud se zvýší otáčky tak by se hodnota moc neměla měnit. Ještě k žárovkám.Co to máš za značku. Já jednou vyměnil 4 žárovky za týden.Změnil jsem značku a bylo [upravil dne 15.6.2009 tom406] Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Zaplať pánbůh že praskají, no co by jsme jinak prodávali, žejoooo Citovat
pastorek Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Původně zaslal: tom406 napětí při volnoběhu se pohybuje cca 13,7V a pokud se zvýší otáčky tak by se hodnota moc neměla měnit... Oficiálne uvádzané hodnoty sú 13,8 - 14,2 V. Pri meraní na aute závisí od zapnutých spotrebičov, výkonu alternátora a stavu akumulátora. Citovat
Edison Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Jako rozumnou hodnotu vidím tak na volnoběh od 13,2, až po 14,2 při 1500(?), Při vyšších už by to stoupat nemělo. Jak je řečeno, záleží od zapnutých spotřebičů. Nad 14,4 při jakýchkoli otáčkách už bych to viděl jako možný problém. Nevím co říká předpis, ale tak co mi dává selskej rozum, tak bych to viděl tak nějak... A stejně na desetince to fakt neshoří. Citovat
fildikbeza Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 ahoj tak přesně tenhle problém sem měl taky nakonec jsem se naštval koupil na Aukru přestavbovou sadu xenonů a je klid akorát přehodím na technickou 1x za 2 roky H7 spátky aby neměli pindy Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 bože můj, a jsme zase u HIDů :D:D vono to nikdy neskončí Citovat
Medvěd Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Skončí to až za ty dobastlený xenony začnou policajti brát OTP, vzhledem ke kvalitě našich strážců zákona se ale těšíme zbytečně. Citovat
Milhaus65 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 K pálení H7, zkuste si nechat vypnout automat. zapínání světel. K HID xenonům, minulý týden došlo info, že MUX sítě to nemají rády, odchází motorky stěračů a BSM. Citovat
Burisek Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 k těm xenonům.... dneska mě stavěli opět ty co nám pomahájí a chrání nás.... a borec co jel za mnou kterého zastavili tak chtěli otevřít kapotu a co má za žárovky,asi po tom v rámci nějaké akce šli ( bylo vidět že má HIDku.....) ..... jak to dopadlo nevím,já tam mám opět zase H7 tak to asi nebudu řešit.... a k praskání žárovek,dával ze tam tuším nějakej odpor ne ?? Citovat
pp205 Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Původně zaslal: Medvěd Skončí to až za ty dobastlený xenony začnou policajti brát OTP, vzhledem ke kvalitě našich strážců zákona se ale těšíme zbytečně. vsicnni benga co sem jezdej maj hidy :-) Citovat
Edison Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Jojo... Škodovky prodávaj na to správný odpor. UTFG. Citovat
otec Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 orlando 1 - transil co tam máš vyhoď, ten je tam na nic. Vem tenký autokabel /drát/ a smotej z toho 2m do klubíčka ke každé žárovce potkávacích světel. Drát omezí proud tekoucí vláknem. Na dálkové žárovky to dávat nemusíš, při dnešní hustotě provozu svítí stejně vždy jenom chvíli. Citovat
orlando1 Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 může to praskat tím, že jsem tam dával to nejlevnější, co šlo? (kaufland apod.), říkal jsem si, když to za měsíc praskne, přece tam nebudu kupovat žárovku za 200. Teď jsem tam dal Tesla - made in Germany Citovat
Milhaus65 Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Původně zaslal: pp205 Původně zaslal: Medvěd Skončí to až za ty dobastlený xenony začnou policajti brát OTP, vzhledem ke kvalitě našich strážců zákona se ale těšíme zbytečně. vsicnni benga co sem jezdej maj hidy :-) Kdo to jsou benga ??? neznám Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.