Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem rano pri otoceni klickem zjistil, ze mi odesla spinaci skrinka. Teda presneji, prestala se mi vracet poloha pri sepnuti starteru (asi perko). Oprava asi neni mozna, tak zacnu zjistovat cenu nove. :papa

Odesláno

Upřímnou soustrast. Mě zase zlobí startér. Po několika dnech stání po nažhavení a otočení do startovací polohy se ozve jenom cvaknutí dál nic. Napodruhé to už naštětí jde...:papa

Odesláno

Ajaj taky dobra zavada(pastorek, kontakt), ja uz vim ze spinaci skrinka nova je za cenu 2500 Kc.

Asi nejlepsi by bylo koupit novou 407cku, bude se sestavovat nova vlada a tak asi budu mit zajem. :D

:papa

Odesláno

No jo, ten startér budu rozdělávat a myslím, že jsi příčinu odhadl stejně jako já.

Předpokládám, že ta nová spínačka je i s klíčky. Nebo se pletu? Co dálkáč k centrálu? Jak se to řeší?

Odesláno

ze se ti nevraci starter se da prezit :) mame doma druhy srot a na tom se nevraci uz davno :) startovat se da uplne stejne, akorat to nedavej zenske do ruky, bo ti odvari starter :)

• O 3 týdny později...
Odesláno
Napsán autorem rimmer

ze se ti nevraci starter se da prezit :) mame doma druhy srot a na tom se nevraci uz davno :) startovat se da uplne stejne, akorat to nedavej zenske do ruky, bo ti odvari starter :)

No jasně... mě se to nedávno (pár měsíců) taky přestalo vracet a neřešim to. Už jsem si zvyk automaticky ten klíček vracet a nikomu to nepučuju - bojim se o ten startér....;)

• O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...