BV406 Odesláno 29. červen 2009 Odesláno 29. červen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 oddie jestli si necháš auto dlouho--varianta 1., jestli do roku--var. 2., varianta 3.vůbec--chtějí za samotnou lamelu a ložisko hromadu peněz, sada vyjde lépe... dej dotaz do pežotu--mívají repas sady spojky s dobrou cenou včetně výměny... presne tak jsem uvazoval ja, tezko se ted toho auta zbavim za adekvatni cenu, takze mi asi vydrzi dlouho ... proto jsem zvolil 4dilnou sadu valeo ... aspon budu mit klid v dusi, ze me nekde, co se spojky tyce, nenecha Citovat
Xantik Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Původně zaslal: Jaroslav Čapek Ahoj co jsem tady psal že mi prokluzuje spojka tak mi ted z ničeho nic prestala prokluzovat.nechapu.dal jsem naftu u omv v Pardubicich a do toho aditivum vifi a jede jak blazen.ze by nafta to asi ale ne?nevim No asi jsi natankoval horší naftu a motor nedává takovej výkon a spojka tolik nemusí přenášet. Samozřejmě žert. Moc se neraduj, mě se to prvně projevilo dvakrtá v březnu od té doby i když jsem to mu dal to neudělalo a teď se to ozvalo znova, čili si opravdu pomalu odkládej na novou. Nebo jak říkala Růžičková asi nějaký erekce na slunci. Citovat
Xantik Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Pohnul už někdo s tou spojkou na 80kW HDI nějak dopředu? Jde to teda udělat bez sundání nápravnice? Nebo je tam pekelně málo místa. Jinak jak psal Ozzy, nejspíš to bude fakt vyhřátím přítlačákem, pač to udělá opravdu jednou za čas, kdyby byla sjetá klouzne si pokaždé při plným plynu a stane se to tak jednou za tejden a hlavně v kopci. Citovat
Medvěd Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 V servisu mi nápravnici 100%ně sundavali. Citovat
weninger Odesláno 31. srpen 2009 Odesláno 31. srpen 2009 kdyz mluvite o spojce, taky mam novou, ale ted jse mi stalo kdyz jsem jel tak mi zacal meknout spojkovy pedal a pak uz jem skoro nezaradil, kolem spojkoveho pedalu u spojky mi zacala pri seslapnuti strikat kapalina, pri vyndani trubicky mi tam schazi okrouzek,, zitra to budu resit, tak se to nekomu stalo???? je to docela neprijemna vec Citovat
oddie Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Tak v autě je nová spojka - čtyřdílná sada Valeo s jednoduchým setrvákem, místo původního dvouhmotnostního. Poznatky: Poměrně dost se zvýšila hlučnost motoru, resp. přenost vibrací do interiéru. Četl jsem o tom dřív, a to zvýšení hlučnosti je opravdu dost znatelné. Mít možnost si to na jednom autě porovnat předtím, asi bych to tam nedal. Porovnání mezi dvěma auty je na nic, vždycky zní trochu jinak... Každopádně už je mi jasné, proč se to asi začalo montovat. Původní dvouhmotový setrvák vypadá dobře, klidně tam mohl zůstat. Pokud by jej někdo chtěl, možno odprodat. Lamela se ani nezdála natolik sjetá, aby to nutně muselo prokluzovat, možná stačilo jen vyměnit kapalinu a chvíli by ještě vydržela, zvlášť když prokluzovala jen po déletrvající jízdě vysokou rychlostí. Ale vzhledem k tomu, že by to mělo ještě něco najezdit, dělala se ta spojka spíš preventivně. Citovat
Xantik Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Oddie dík za poznatky. Dělal jsi tu spojku sám? Sundával sji nakonec tu nápravnici nebo jsi se s tím popral nějak na autě? Ty jsi psal že máš na tachu kolem 250tisíc km že? Já se bavil se známým mechanikem co s těmahle hydro spojkama má velkou zkušenost už z 2,1TD (což je stejná spojka jen ovládání je v celku) a ten mi právě tvrdil, že pokud neodejde ložisko a někdo se nevozí vyloženě po pedálu ( hydro spojce stačí prý už i malý tlak na pedál) tak že v poho vydrží hodně km, osobně měnil u 2,1TD na taxíku v 350tisících. Ale prý často dělá problém pracovní válec spojky (příjmač), tak jsem ho minulej týden koupil v Peugeotu za 883,-kaček a o víkendu vyměnil, je to docela brnkačka, je to jen na závit s aretací a hadička jen nasazená a zaaretována drátovou sponou. Důležité je to prý mít vždy pořádně odvzdušněné. Zatím mi spojka neklouže, uvidíme jak dlouho to zas vydrží. Citovat
oddie Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Nakonec jsem to nedělal sám, chystal jsem se na to, ale pak jsem neměl čas a dostal nabídku, co se neodmítá... No jo, ono je to jak do melounu, dovnitř člověk nevidí, a když už je to sundané, cak co. Citovat
BV406 Odesláno 1. říjen 2009 Odesláno 1. říjen 2009 Původně zaslal: oddie Tak v autě je nová spojka - čtyřdílná sada Valeo s jednoduchým setrvákem, místo původního dvouhmotnostního. Poznatky: Poměrně dost se zvýšila hlučnost motoru, resp. přenost vibrací do interiéru. Četl jsem o tom dřív, a to zvýšení hlučnosti je opravdu dost znatelné. Mít možnost si to na jednom autě porovnat předtím, asi bych to tam nedal. Porovnání mezi dvěma auty je na nic, vždycky zní trochu jinak... Každopádně už je mi jasné, proč se to asi začalo montovat. Původní dvouhmotový setrvák vypadá dobře, klidně tam mohl zůstat. Pokud by jej někdo chtěl, možno odprodat. Lamela se ani nezdála natolik sjetá, aby to nutně muselo prokluzovat, možná stačilo jen vyměnit kapalinu a chvíli by ještě vydržela, zvlášť když prokluzovala jen po déletrvající jízdě vysokou rychlostí. Ale vzhledem k tomu, že by to mělo ještě něco najezdit, dělala se ta spojka spíš preventivně. jj, mam podobne poznatky z vymenne ctyrdilne sady valeo jako oddie ... hlucnost projevu motoru se urcite zvysila ... kdybych taky mel tu moznost si to odzkouset - obe varianty setrvacniku - tak tam asi dvouhmotu necham muj dvouhmotak uz skoncil ve sberu ... ze bych ho prehodil zpatky, oddie ... ps: asi ne .. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 1. říjen 2009 Autor Odesláno 1. říjen 2009 Ahoj chtěl jsem se zeptat.a nědelá to občasné prokluzování spojky stará kapalina?Mě to taky dela jen při dlouhe jízde.A jen občas.Díky za názory.Jarda. Citovat
Xantik Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 Mě to stará kapalina nedělala, tu jsem zkoušel vyměnit v létě a stejně si to občas klouzlo. Uvidím jak se to bude chovat dál, ten vyměněnej příjmač na spojce, doufám že dobře a měnit spojku ještě nebude třeba a když jo, tak až na jaře. Citovat
oddie Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 No jsem na sebe docela nas*anej, že jsem to nedělal sám. Pokud bych to sundal a zjistil, že ten setrvák je OK, zaběh bych jen pro malou sadu a nechal jej tak. Takhle, když to dělal někdo jiný, prostě vyměnil 4dílnou sadu, jak mu bylo zadáno. Dneska jsem prohlídl všechny zbytky, co doma mám. Takže jeden setrvák je prakticky bez vůle, nekýve se, v torzi jde volně asi 2 zuby a pak tlumící guma, ten mi přijde hodně dobrej. V provozu trochu cvrlikal, a hlavní věc, jak spojka prokluzovala, je na činné ploše setrváku vidět zahřátí. Možná to časem vyfotím. Druhý setrvák, co tu mám, má vůli větší, i se trochu kýve v ložisku, na druhou stranu mí činnopu pliochu zcela čistou. Tam už byla spojka měněna, je tam zánovní lamela a přítlačáK Sachs. Tak teď bude dilema, jestli to zase přeházet a dát tam původní dvojhmoťák, koupit na něj novou 3dílnou sadu, a tu lehce jetou jednohmotu jako komplet prodat (bude mít jen pár set km), a nebo jestli se na to vy.... a nechat to tam. A smířit se s větší hlučností a drnčením. Citovat
BV406 Odesláno 2. říjen 2009 Odesláno 2. říjen 2009 vys.. bych se na to ... ja uz jsem s tim smireny Citovat
aceman Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 ked sme pri tej spojke. Moje skusenosti su take, ze kym to neodide, tak to nemenim. Spojka mi jemne preklzne pri prudkom pridani na petke alebo stvorke, potom sa akoby zasekne a ide uz normalne. Bol som s tym v servise a chlap vravel ze nech kludne este s vymenou pockam. Kedze mam rad adrenalin cakam do teraz a na takejto spojke som za dva roky najazdil 60000km... Vlado Citovat
comm Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Pani rozmyslal nad tou spojkou a za chvilku na mojej 2.1td bude 200tis.km. vsimam si ze spojka vypina uz pomerne vysoko este nepreklzuje teda spon myslim no mozno je to tym ze tolko na to neslapem skor tak zlahka aj ked je pravda ze ten moj motor je nejakej utahanej skor sa chova ako 90konovy, ale vratim sa k tej spojke a premyslal som nad var1, 4dielna sada od valea alebo var2, 3sada od luk-u. Ako som bol na jednom pohovore a cakal som na babu z perso. tak som si precital jeden katalog o spojkach rozdiel medzi dvou. a jendno.hmot. setrvakom a hned rozhodol ze ak bude moj setrvak v pohode este nepiska ani nezvoni ako tu pisete tak ho tam necham a kupim len tu sadu od luk-u a si to vymenim a bude pokoj. Citovat
BV406 Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 tak nas nenapinej a rekni co psali o tech setrvacich ... [upravil dne 9/10/09 BV406] Citovat
comm Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Je to hlavne o tom hluku a vibraciami ale to uz tu aj spominaly z vlastnej skusenosti. Citovat
msoli Odesláno 10. říjen 2009 Odesláno 10. říjen 2009 Ja som menil 3dielnu sadu pred rokom a myslel som si ze mam pokoj.Ale co ma velmi prekvapilo,spojka mi sem tam preklzne pri prudkej akceleraci na 4ke.Zabera mi hned zospodu tak neviem kde moze bit chyba. A vam sa nerozsvieti kontrolka diagnostiky ked spojka preklzne,lebo mne sa predtim vzdy rozsvietila a aj teraz. Citovat
BV406 Odesláno 11. říjen 2009 Odesláno 11. říjen 2009 Původně zaslal: comm Je to hlavne o tom hluku a vibraciami ale to uz tu aj spominaly z vlastnej skusenosti. tak jsem se zase nic noveho nedovedel Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.