pastorek Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 hmmm, a to som si myslel že takéto veci sa dejú iba v amerických filmoch. Alebo nežijem v tak skriminalizovanom prostredí? [upravil dne 12/6/09 pastorek] Citovat
CNA Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Ano, jak v hloupem americkem filmu. A nejvetsi legrace byla, ze po te rvacce tam znamej zustal stat s jeho pistoli v ruce, v obleku a celej od bahna, protoze pak vypadli z auta a rvali se i na poli. Borec pak utekl nekam do pole. Protokol od policie je jako cist scenar k acknimu filmu. Nejhorsi bylo, ze jeli kolem trech hlidek policajtu a nemohl vubec nic udelat. Citovat
Shemik Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Kuci, o tom, ze se takove veci deji, nepochybujte. Ja znam nekolik lidi, kterym se to stalo. Ne sice s bouchackou, ale zadni dvere cvak a tasky jsou pryc. V Praze to zas az tak ojedinele neni! Z kufru na semaforech nic vzit nejde, protoze dokud neotevrete nektere dvere, jsou dvere kufru zablokovane i pri odemcenem aute. Ale u tech zadnich bocnich dveri to aktualni je. Kdysi mi v Budejovicich dokonce vzal za kliku Skodovky nejakej smejd, ale mej jsem zamackany cudliky, pac jsem zadni dvere moc nepouzival a jak znamo S120 central nemela (-: , a hned utikal pryc. Proc mi bral za kliku zadnich dveri na krizovatce je celkem jasne. Takze ja to take mam zapnute a necham se zamykat automaticky. Vypinam to jen na dlouhe cesty (pokud na to nezapomenu). Vypnout to jde jednoduse, staci u zrcatka podrzet tlacitko zamku na dele nez 2 sekundy. Jinak central by mel, jak uz tu nekdo psal, automaticky odemknout pri aktivaci predpinacu nebo airbagu Citovat
Sasula Odesláno 13. říjen 2009 Odesláno 13. říjen 2009 I cechach se to deje... v praze se to delo celkem casto u karlaku. Taky mi zachranilo notebook to ze byly zamknuty dvere. a znami prisel takto o 7bavora. proste se nezamknul Citovat
Haryk Odesláno 2. červenec 2011 Autor Odesláno 2. červenec 2011 zas ty novinky.cz http://www.novinky.cz/krimi/237540-pripadu-prepadeni-ridicu-primo-v-provozu-pribyva-mnohdy-jde-o-zivot.html Citovat
bajza206 SW Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Mám osobně vyzkoušeno Peugeot206 po srážce ze srnkou blinkry blikají a auto se samo odemklo:papa ale znova to doufám zkoušet nebudu:D Citovat
MotoMoto Odesláno 2. červenec 2011 Odesláno 2. červenec 2011 Od doby co mi v Praze pod náměstím míru dva kluci začali šmudlat přední okno a třetí mi zadními dveřmi ukradl tašku s notebookem mám zamykání zapnuto. V Itálii znamá dokonce kromě zamykání vozí i nafukovací figurýnu muže jako spolujezdce protože v uličkách Neapole se takhle přepadá běžně. A pokud to má Peugeot jako Renault tak se zámky otevřou. Citovat
Guest cykita Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 slyšel jsem třeba,že při čekání na červenou na křižovatce ve městě se kradou veci ze zadních sedadel a kufru auta...řidič nemůže vyskočit a pronásledovat...víte něco,že by se stalo tady???nebo něco jiného??? P.S.nejsem zblblý z filmů--na usa pič.viny se nedívám... Citovat
Guest cykita Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Tento týden jsem slyšel v rádiu že se to někomu stalo v Plzni. Při čekání v koloně otevřel někdo zadní dveře a sebral kabelku i s doklady a penězi . Všechno bylo tak rychlé že než si odepnuly pás a vylezli z auta všechno bylo fuč. Tak si myslim že zamykání za jízdy má smysl. Citovat
Yarda_cz Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Taky jsem pro automatické zamykání, a jak tu někdo psal, při havárii se auto zase odemkne. A když by byla havárka tak devastující, že by se přetrhaly kabely nebo to odnesla jednotka, tak Vás otevřou stejně jen hasiči s kleštěma, i kdyby jste nebyli zamknutí. Citovat
Jooooose-1 Odesláno 3. červenec 2011 Odesláno 3. červenec 2011 Pokial sa nezdeformuju dvere, tak si schopny ich po naraze otvorit, uvolnia sa automaticky ako to uz pisali mnohy predomnou Citovat
Gideon Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 cituji z manuálu: \"Zamknutí: Při překročení rychlosti 10 km/h se dveře, zavazadlový prostor a zadní okno automaticky zamknou.\" Tudíž pod 10km/h se opět vůz odemkne, jak to tedy vyřeší zamknutí auta na semaforech? Chápal bych to obráceně, zamykat auto když dojíždí a stojí a při rozjezdu odemknout. Proto jsem tuhle funkci hned deaktivoval. Citovat
gronholmm Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 No nevím jak u Peugeotů, ale u Octavie se centrál odemknul buď po otevření dveří řidiče a nebo po vypnutí zapalování. Citovat
warlord1 Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 Já se v autě zamykám. Jinak k tomu odemčení při nehodě. V zimě sem vyjížděl z kruháček trochu víc pod plynem a auto chtělo jít do smyku a jak mě začala předbíhat zadek tak se zámky sami otevřely. Takže věřím že při nehodě se odemknou. Alespoň když půjde auto do smyku. Nevím jak by to bylo při bočním nebo čelním nárazu. Citovat
marko306 Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 cituji z manuálu: \"Zamknutí: Při překročení rychlosti 10 km/h se dveře, zavazadlový prostor a zadní okno automaticky zamknou.\" Tudíž pod 10km/h se opět vůz odemkne, jak to tedy vyřeší zamknutí auta na semaforech? Chápal bych to obráceně, zamykat auto když dojíždí a stojí a při rozjezdu odemknout. Proto jsem tuhle funkci hned deaktivoval. Asi si to dobre nepochopil. 807 sa zamkne jazdou nad 10km/h, ale ak auto zastavíš alebo rýchlosť klesne pod 10km/h tak auto je stále zamknuté. Odomkneš ho až po otvorení ktorých koľvek dverý zvnútra alebo tlačítkom hore nad predným oknom. Citovat
Wensdy Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 to warlord1: Mně se stává že když trochu více střihnu zatáčku doleva tak se mi auto odemkne. Řekl bych že to je v mém případě asi špatně seřízeným dveřním kontaktem když se pravé dveře odstředivou silou trochu oddálej. Když to střihnu doprava tak se nic neděje. Ale to beru jako drobnost a moc se tím nezaobírám. Citovat
Gideon Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 No nevím, vypnul jsem to hned první den, ale když jsem zastavoval na světlech tak to cvakalo, takže se podle mě dveře odemykaly. No třeba to někdy vyzkouším jak to tedy doopravdy je [upravil dne 14/8/11 od Ferry] Citovat
Judes Odesláno 14. srpen 2011 Odesláno 14. srpen 2011 Na 407-me je to tak že keď si to aktivujem tak po prekročení rýchlosti 10 km/h sa auto uzamkne a otvorí sa len vtedy keď otvorím niektoré dvere, žiadne samostatné otvorenie sa u tohoto modeli nekoná. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.