Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

při jízdě se zamknou dveře asi většiny autí,jelikož manželka je tak trochu bojácná tak se zajímala jak to je např. při nárazu, zda se dveře dají po tom nárazu otevřít zvenčí nakonec to zájímá i mně

Ps.bourat skušebně nechci

Odesláno

ak sa nestane nic kasni a neodrhne ti dvere pocas buracky tak ta otvoria uz, len hasici alebo clovek ktory nezostane v strese vam rozbije okno a tak otvori dvere

[upravil dne 11/6/09 marko306]

Odesláno

ked sa jedna o maly naraz tak vacsinou je clovek mimo soku a otvori si to sam a ked je to ako sa povie supa tak potom je jedno ci to otvoria hasici hydraulickymi kliestami alebo ti niekto rozbije okno - podla mna. ale naco treba na tymto rozmyslat takto . treba cloveka podrzat ze auta ked sa o ne clovek dobre stara tak su bezpecne aj ked sa niekedy najde blbec ktory to porusi a odnesie si to clovek ktory za to nemoze. hlavne si treba auto uzivat a najazdit co najviac bezpecnych kilometrov. ----- to bolo take filozoficke crevo , nejako to zo mna vyslo :myslim:xvul

Odesláno

nevim co resite ? Predni dvere jdou prece zevnitr otevrit normalne i kdyz jsou zamcene, zaroven se tim pres central odemknou i ostatni dvere

Odesláno

ale bavime sa o vonkajsku. Ked si v bezvedomi a dojde ta zachranovat vystresovany maturant ktoreho nenapadne rozbit okno, tak ta fakt otvori, len nejaky profesional, nie?

Odesláno

ale toto je modul ktory sa stane malokedy (poodla mna) ale vzdy tam niekto normalny ktory aspon privola nejaku tu pomoc alebo zachranku. a ked si v bezvedomi tak je ti jedno co sa dialo ked si v nom bol ked si sa uz teda prebral. ale ja sa napriklad zamykam v meste ked jazdim ale akonahle som na nejakej tej dlhsej ceste som odomknuty a len deti maju detsku poistku.

Odesláno

doufám,že to není úplně pitomý dotaz--proč se ve městě zamykáte???--máte nějaké špatné zkušenosti???taky čtu,co se děje ve světě (hlavně jižní Amerika),ale zatím jsem nic neměl...

Odesláno

:myslim Vy sa vážne za jazdy v aute zamykáte? Už sa vám to niekedy oplatilo?

Vždy som túto funkciu na alarmoch automaticky vypínal a nikdy ma nenapadlo že to niekto môže chcieť. Považoval som to za funciu ktorú vymysleli stihomamom postihnutý američania.

Teraz mi to robí 405 a neuveriteľne ma to se*e.

edit: lež som to napísal, ozval sa aj ozzy1956. Že by to za zbytočné považovali iba starší?

[upravil dne 11/6/09 pastorek]

Odesláno

slyšel jsem třeba,že při čekání na červenou na křižovatce ve městě se kradou veci ze zadních sedadel a kufru auta...řidič

nemůže vyskočit a pronásledovat...víte něco,že by se stalo tady???nebo něco jiného???

P.S.nejsem zblblý z filmů--na usa pič.viny se nedívám...;)

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

:myslim Vy sa vážne za jazdy v aute zamykáte? Už sa vám to niekedy oplatilo?

[upravil dne 11/6/09 pastorek]

tak ono je to asi o tom jaký má člověk auto - pravděpodobnost že mě někdo přepadne s mou 405tkou za účelem ukradení auta je asi uplně jinde než někoho se 407čkou že... Při čemž ale vyloučit to nejde nikdy - feťák, prchající zloděj vím já :) Já myslím, že je to každýho věc, babička se zamyká doma i když tam je a já třeba ne - to bude individuální... Vím že to má náš zpěvák z kapely na voyagerovi že se rozjede a cvak ale může to vypnout myslím...

Odesláno

mne sa to osobne nestalo ale predomnou sa stalo. chlapik na fyavorite a stoji na cervenu . klepoce mu motor a zrazu dobehnu dvaja chalani a sup ho, otvoria zadne dvere a jeden bere diplomatku (tasku ) a druhy igelitku a maly kufrik. to jedna zo skusenosti, videl som ich na vlastne oci asi pet krat a potom dalsia skusenost je ze niekomu sa nepacim pripadne som ho rychlejsie predbehol a uz ma isiel vytahovat von, nejazdil som vtedy nenormalne ale zjane som sa mu nepacil. nakolko bola mnzelka vzadu s rocnym synom tak som sa pekne prelakol o co vlastne ide. a to nehovorim o manzelke, takze preto sa zamykam v meste

Odesláno

určitě to má svý pro a proti - třeba já svůj centrál používám co nejmíň - zámky už sou na heslo a čím míňkrát ho zamču odemču tím dýl vydrží :-D ale to je jiná story :D

bezpečnější to z hlediska kriminality rozhodně je...

Odesláno

Mě se 807 někdy sama odemkne spolu s pípnutím když pomalu projíždím nějakej nakloněnej terén.

Nevím ale jestli to má na svědomí nějaký čidlo a nebo co.

Odesláno

Ano, zkusenost je. Stalo se to memu znamemu a dostal pistoli rovnou k hlave. Zachranil ho az umyslny celni naraz, nasledne rvacka v aute. Totalne zdemolovane auto, kuze roztrhana od pistole ale dostal se z toho. Takze mam nastavene automaticke zamykani na vsech autech, octavka se odemyka automaticky pri aktivaci predpinacu nebo airbagu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...