marko306 Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 tak to ti ja uz neporadim s tym altikom, ale ak je z takeho isteho motoru tak hadam hej, ale to uz musia zasiahnut odbornici aby som ta neoklamal [upravil dne 11/6/09 marko306] Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 ok.ale fakt si nejsem jistej co to dela. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 chlapy jěště náké nápady co by to mohlo bejt?ten muj problém?Díky moc. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 13. červen 2009 Autor Odesláno 13. červen 2009 tak jsem to dneska rozdal.a zjistil jsem že se mi klepe strasne remen co pohani altik a takove ty kravyny.klepe se mi v mistech kde vede od remenice klikove hřidele ke kompresoru klimatizace tak v tech mistech.zkoušel jsem ho vic napinat a nic.A pak jsem zjistil že kdyz v aute vypnu vsechnu elektriku a jde jen motor tak je klid.ale když zapnu světla vetrak nebo neco.tak to začne zas rachotit a ten řemen se klepe.Chlapy prosim poradte už me to važne sere ale hodne.dik Jarda. Citovat
MatrixChose Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Všichni ti psali, že je to altík. OMG Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 mužete mi to teda někdo vysvetlit ,když je to teda altik?co se tam sere?normalne doíbiji.nechapu.diky moc Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 14. červen 2009 Autor Odesláno 14. červen 2009 a ta naka volnobežka nebo co sem tady cetl?ale nejde mi do hlavy že se ten řemen tam tak klepe... Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 15. červen 2009 Autor Odesláno 15. červen 2009 halo halo žádné další nápady vysvětlení??prosím prosím. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 15. červen 2009 Autor Odesláno 15. červen 2009 halo halo žádné další nápady vysvětlení??prosím prosím. Citovat
kobr Odesláno 15. červen 2009 Odesláno 15. červen 2009 Vždyť ti už všichni tady říkali, že to je alternátor. Tak co chceš ještě slyšet? Vymontuj alternátor, a nech jej spravit. Vyměnit volnoběžku, vyměnit ložiska, přetočit a vyleštit kroužky rotoru a nové uhlíky. Stačí to? Ještě to může být zadřený kompresor klimatizace. To, že jezdíš s vadnou klimatizací, je tvoje chyba. Náplň stojí pár stovek a ty jsi vyrobil závadu za několik tisíc. [upravil dne 15.6.2009 kobr] Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 15. červen 2009 Autor Odesláno 15. červen 2009 dobra takže v prdeli ta volnoběžka.jsem se jen ptal jestli si to člověk udělá doma výmenu té volnobežky.tak se nerzčiluj.ohledně té klimatizace mám tam někde netěsnost a jinak s ní nejezdím.uteklo mi asi tak za čtiři měsíce chladivo po doplnení.mechanik se na to vysral aby zkontroloval těsnost.tak asi takhle k tomu mám vysvětlení já.člověk se na něco jen pta protože neví.a někdo se kvuly tomu rozčiluje.myslím tím kolegu nademnou. Citovat
Hauke Ivo Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Jaroslav Čapek: Omluvám se předem za níže použité výrazy, normálně je nepoužívám, ale toto už se nedá. Každej ti tady 10x psal že se jedná o altík, to že jsi idiot a nedokážeš pochopit že máš sundat řemen, a zkontrolovat rukou všechny kladky a řemenice, která přesně se klepe už je trochu moc. Jelikož se ti klepe remen v závyslosti na odběru proudu znamená že máš v prdeli altík. Takže už nás neser a pusť se do toho!!! Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 :)omlouvám se.a potřebuji na tu výmenu volnoběžky náké spešl nářadí?jak to tam drží?děkuju za odpověd. Citovat
BV406 Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 no, to nevim ... ale vim, ze Ivo Hauke uz ti neodpovi :D:D:papa sory Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 16. červen 2009 Autor Odesláno 16. červen 2009 :)no to asi ne.tak kdyby ste někdo vědel tak napište.neptám se snad na blbost... Citovat
Hauke Ivo Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 Nevím jak přesně to vypadá, ale dle Serviceboxu na to bude stačit gola a nejaké klíče, případně imbus, nebo torx. Ale dle rad bych ho aspoň nechal zkontrolovat někde kde dělají alternátory, případně udělat GO, když už ho budeš mít dole. Škoda že jsem si to přečetl až teď podíval bych se ti jak přesně vypadá altík na 206, byl jsem dnes v garáži. Citovat
pokornyzde Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Měl jsem stejný problém někde to tu na foru je, pokud si měnil řemenici na klikovce musíš vyměnit i řemenici na alternátoru. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 nevím proč by se měla měnit řemenice na altíku vyměnil jsem řemenici na klice protože mi se pootáčela,nic jiného a mám klid Citovat
El-Chio Odesláno 28. červen 2009 Odesláno 28. červen 2009 Na alternatore je volnobezka a ta ma myslim zabranit spatnemu pootoceniu altiku aby sa nedostalo do el. rozvodov napatie opacnej polarity. A ked sa volnobezka zacne prisierat tak klepe a casom sa zadre.... Toto sa stalo jednemu znamemu... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.