Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtel bych se zeptat,kolik si myslite,ze je realna cena na prodej me 309ky?! Mozna uvazuji o prodeji-naskytla se mi ke koupi 309GTi16 v Top stavu-tak o tom premyslim.Je po vymenech vsech naplni a koplet zadnich brzd vcetne brzd.vaklecku,svicek,kabely ke svickam a desticky. jeste bych dal nove prahy a dodelal ten predni naraznik... Je to 1.6 65kw r.v.90 najeto ma necelych 178.000km a povymene rozvodu a plni euro 2.Vyfuk novy od svodu az dozadu a novou STK+Emise.Bolelo by me srdicko ji nechat,ale uvazuji o tom... Za vsechny odpovedi predem diky! :papa

[upravil dne 5/6/09 SV 24]

[upravil dne 7/6/09 SV 24]

post-0-14109607444495_thumb.jpg

Odesláno

nejsem na to vůbec odborník, ale takovejch 45k minimálně :) ale spíš víc... já sem svůj 1.4 karb kupoval za 15 a dalších skoro 15 už jsem do něj dal na opravách

Odesláno

Promiň,ale 45k asi ne,za to už máš dneska pěknou 306ku.Nemůžu to hodnotit,auto osobně neznám,víš jak,ale normálně bych to dal do inzerce s nějakou cenou,plácnu třeba 25 a uviděl by jsi,snížit cenu můžeš kdykoli,ale naopak moc ne...záleží jestli plní euro a a na kolik si ho ceníš,jak je na tom náprava a podobně;) Ale GTi16 bych si taky nechal líbit....

Odesláno
Původně zaslal: N3R3Z

nejsem na to vůbec odborník, ale takovejch 45k minimálně :) ale spíš víc... já sem svůj 1.4 karb kupoval za 15 a dalších skoro 15 už jsem do něj dal na opravách

Tohle doufám nemyslíš vážně :D Za to bych možná prodal svojí 306ku z 98....

Odesláno

naprava zadni je v pohode.Auto mi nedreloasi s tema 205kama gumama a do ,,A\" taky neni.Nevim no.Ja osobne sem myslel tak 20.000 ale to mi dnes uz asi nikdo neda.Ikdyz jev tom dost veci novych...

Odesláno

no a přesně tohle sem čekal, teď ze mě všichni uděláte s prominutím kreténa... jak kdybych nepsal na začátku: nejsem na to vůbec odborník :bacha:bacha:bacha:grr

Odesláno

vic jak 10tis bych nepocital ze dostanes, zvlast ne s tou upravenou kapotou. no mozna pokud dolozis fakturama vsechny ty udelany veci, tak by to o par tisic mohlo byt drazsi, ale tak do 15 max, jeste s poplatkem je to + 3000 navic :roll:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

vic jak 10tis bych nepocital ze dostanes, zvlast ne s tou upravenou kapotou. no mozna pokud dolozis fakturama vsechny ty udelany veci, tak by to o par tisic mohlo byt drazsi, ale tak do 15 max, jeste s poplatkem je to + 3000 navic :roll:myslim

to je i muj nazor :roll

Odesláno

no a přesně tohle sem čekal, teď ze mě všichni uděláte s prominutím kreténa... jak kdybych nepsal na začátku: nejsem na to vůbec odborník :bacha:bacha:bacha:grr

Nikdo z tebe kreténa nedělá:bojim Tady nikdo nemůže dát přesnou prodejní cenu,známe se a naše auta jenom z fotek na netu,teda alespoň většina z nás
Odesláno

Co naplat - 309ka už je hodně vyběhlej model a při tom, jak a za jaké ceny se prodávají podstatně novější auta si myslím, že opravdu těch 10 000,- bude cena, za kterou se jí budeš zbavovat docela dlouho. Bohužel u takhle starýho auta nikdo neřeší co a kdy bylo uděláno, protože když se nevysype tohle, určitě se vysype něco jiného. Pokud víš, co všechno jsi na autě dělal a autu samotnýmu tedy věříš, vybodni se na GTI16 a dojezdi tohle - službu Ti udělá a nebudeš mít pocit, že jsi jí prodal \"pod cenou\".

Odesláno

To bych to spíš zkusil udat v rodině, nebo v blízkym okolí. U rodiny odpadá převod a eko a známí ví jak to auto jede a co bylo opraveno. Cena je fakt tak max do 20ti a to ještě když narazíš na někoho kdo má pro tyhle auta slabost.

Odesláno

Nejlepší je najít někoho kdo se o auto bude starat se stejnou péčí jako ty... při představě že bych auto prodal pod cenou a pak se ještě dověděl že dotyčnej si z toho udělal bugynu na pole, tak mě asi trefí

Odesláno

ne to ne! NEprodam ji! To nema opravdu cenu! To ji radsi uz celou udelam a motor jiny se tam taky da dat jiny.Udelaly by se brzdy,podvozek stejne dostane sportovni a predni naprava by se dala z GTi a bude to.Udelam si z ni GTi.To se mi nevyplati prodavat! :super

Odesláno

Kreténa z tebe nikdo nedělá, ale tak když o sobě tvrdíš, že nejsi na tohle odborník tak proč se k tomu vyjadřuješ? To potom má takovýto příspěvek stejnou hodnotu jako kdyby jsi nenapsal nic tak se nediv, že na to někdo reaguje ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...