Osvi Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Ahoj lidičky, našel jsem samolepící reflexní nálepky na naše miláčky. Myslíte si že je to k něčemu dobré a má cenu to koupit a zvýšit tak pasivní bezpečnost, či to budou pouze vyhozené peníze a účinek blížící se k nule?? http://www.aukro.cz/item649264517_reflexni_prvky_na_peugeot_406_combi_34x18cm.html Citovat
Ferry Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 jo tyhle mam na aute nalepeny v cerveny barve, je to videt z velke dalky, mam vsechny 4 dvere a na viku kufru. Citovat
Osvi Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 Děkuji adminovi za výmaz, při zadání nové ankety se mi objevila chyba a téma se založilo 2x. Citovat
Mojo2 Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 taky bych byl spis pro cerveny, bila patri na auto ze predu Citovat
farky Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 btw.: reflexne nalepky a ine zvysuju aktivnu bezpecnost aktivna => zabranit nehode pasivna => zmiernit nasledky nehody (ak sa uz stala) inak je to super vec hlavne na tie dvere, sice na nich je svetlo ale predsa... [upravil dne 5/6/09 farky] Citovat
Medvěd Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Taky si myslím, že taková samolepka určitě neuškodí. Citovat
macik.83 Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Nevite kde to koupit? To je super. Nechce se mi to kupovat pres aukro, radsi bych osobne a v jine barve Citovat
Pe.Tr Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 také je mám , modre , na vsech dveřích zevnitř včetně kufru Citovat
max_payne Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Caute! Dakujem tomu dobrodincovi co to zavesil na aukro. Len si dám foto do rozmeru ktorý tam napísal a u kámošov v reklamke si to nechám vyrezať z reflexnej fólie. Aj biele aj červené. DAKUJEM!!! A možno ma to bude stáť nejaké pivko Citovat
tomy_verceti Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 Původně zaslal: max_payne Caute! Dakujem tomu dobrodincovi co to zavesil na aukro. Len si dám foto do rozmeru ktorý tam napísal a u kámošov v reklamke si to nechám vyrezať z reflexnej fólie. Aj biele aj červené. DAKUJEM!!! A možno ma to bude stáť nejaké pivko novidis, tak teraz mozes zacat vo velkom na vsetky druhy aut gl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.