AnotherOne Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 Áno hľadaj dvojtunerový PIP, jednotunerový je vždy v spojitosti s iným externým zdrojom signálu. Citovat
robozv Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 okrem oravy som nic zatial nenasiel no skusim hladat dalej no chcel by som PANASONIC -este sa uvidi Citovat
ChodeC Odesláno 27. leden 2010 Odesláno 27. leden 2010 edit: až po odeslání jsem si všiml, že ji máš už doma. No co, svůj názor nechám :-) Medvěd - taky teď kupuju TV a ve dvou krámech ji přestali nabízet ještě před mojim rozhoupáním zda koupit či nekoupit a v jednom hned po objednání (v pátek byla a v ponděli už ukončen její prodej). Nakonec mi dorazí do Brna až z Košic :-) (ale co by člověk kvůli 5k neudělal ) Ale co jsem chtěl řícít - nečetl jsem všech 10 stran, jen jsem viděl tvé \"požadavky\" (žádné nemáš) a volbu na LCD. Můj názor - pokud to máš na kabelovku či DVBT, tak bych do LCD vůbec nešel - lepší obraz budeš mít na plazmě (při málo vyšších provozních nákladech) + v rámci dané částky jsou plazmy \"kvalitnější\" (aneb stejně kvalitní LCD vyjde dráž než plazma v této ceně). ps: mám LCD 32\" a vidím jak na ní vypadá DVBT, či kabel a taky vím, jak vypadá DVBT na 42\" plazmě. Např. Panasonic TX-P42S10E za 17k je super kauf. Nebo 50\" v HDready rozlišení. [upravil dne 27/1/10 ChodeC] Citovat
lape Odesláno 28. leden 2010 Odesláno 28. leden 2010 Taky jsem před 3 měsíci řešil koupi TV.Byl jsem rozhodnut pro 32\"LCD 100Hz.Takže jen zbývalo objet obchody a nějakou vybrat.Tak jsem naložil kámoše,jako pomoc při výběru a jelo se.No nakonec to dopadlo tak,že jsem přivezl 37\"plazmu Panasonic TX P37X10Y za 13 900kč.A jsem velmi rád,že jsem nevzal LCD.Co jsem všechno viděl v obchodech,tak moc pěkně nešlo,líbily se mě jen asi dva kousky,se 100Hz bylo jen pár modelů,neměly výbavu jako ta plazma,ale hlavně ty které měly aspoň trochu srovnatelný obraz s plazmou byly o 4 000 dražší v menší úhlopříčce.Včera dokonce přišel leták od Spáčila,kde toho Panasonica mají za 11 900, a v úhlopříčče 42\" za 12 900.Ale to by si člověk nesměl koupit nic,aby se nezbláznil z toho,že za měsíc je to levnější Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 plazma samsung 50 palcu v HD ready na satelitu, eurosport v hd je na tomhle proste neskutecna parada :-) Citovat
ChodeC Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 mně příští týden dorazí 50G10E od Panase...už se těším, až si na ní dám všechny celovečerní StarTreky v 1080p :-D Citovat
Medvěd Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Tak už nám visí na zdi. Musíme si zvyknout na velikost obrazu (mám pocit, že budeme kroutit hlavou jak na tenise), ale zatím jsem s volbou velice spokojený P.S. Skříňky dole jsou provizorní, bude se kupovat komoda, která samozřejmě i zakryje volně visící kabely. [upravil dne 1/2/2010 Medvěd] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Pěkný. Jen, není moc vysoko?? Měla by být horní hrana v urovni očí Citovat
Mila_S Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: Medvěd Tak včera TV objednána www.gsmtelefony.cz a následně jsem objevil tuto diskuzi http://obchody.heureka.cz/gsmtelefony-cz/recenze/ jako nejzávažnější nedostatek chápu to, že ke zboží prý nebude přiložen originální záruční list, ale pouze faktura o prodeji (tzn. že opravy musejí jít pouze přes prodejce - po tel. dotazu prakticky potvrzeno). Jsem téměř rozhodnutý objednávku zrušit - postupovali byste stejně nebo byste TV koupili a případné reklamace řešili pouze s prodejcem? Jedná se o LG42LH5000 za cenu 19890 + 200,- Kč recykl. poplatek). [upravil dne 12/1/2010 Medvěd] Zabrousil jsem k poněkud staršímu příspěvku - Medvěde, co tě vede k tomu názoru, že když nemáš záručák, ale jenom pokladní doklad, tak že to musíš reklamovat přes prodejnu? Já ti už nedostal klasickej záručák, ani nepamatuju. Televizi (mám Panasonic TX-P42G10E - plasmu) jsme koupili v DatArtu, a taky bez záručáku. Když se mi teď poněkud po****a, chtěl jsem tedy využít \"závazek důvěry\" kterým se tam pořád zaštiťují s tím, že bych si půjčil zdarma náhradní televizi po dobu opravy. A ejhle, co se vyklubalo - nejdřív mi řekli, že si musím předem domluvit odvoz televize (cca týden), pak že náhradní televize momentálně nejsou, a potom že je až 30 dní na opravu. Tak jsem jim v podstatě řekl, že na ně s.ru a zavolal jsem si do značkového servisu dle stránek Panasonicu, v pondělí jsem televizi odvezl a v úterý byla opravená. A stačil jen doklad o koupi z DatArtu. Takže ani tato organizace se nijak nevymyká z dlouhé řady českých prodavačských vychcánků. Z toho plyne, kdo se stará, ten má. Jo a taky mě zaujalo - ty někde píšeš, že ti to montovali servismeni a při tom ti ladili kanály. Já jsem teda naprostej neznalec, ale když jsem přišrouboval na zeď držák (pro jistotu na 6 hmoždinek ), zapnul jsem televizi a za několik vteřin se mi sama nastavila, našla si kanály a bylo hotovo. Jen jsem podle návodu zkorigoval, co vlastně chci, tj. pouze televizní digi kanály. Ale to jen tak naokraj. Citovat
punkac Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 taky mi příjde vysoko, jak daleko od ní sedíš? Citovat
Mila_S Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: Medvěd ... Musíme si zvyknout na velikost obrazu (mám pocit, že budeme kroutit hlavou jak na tenise), ... Neboj, za pár chvil si zvykneš tak, že kdyby byla úhlopříčka nedej bože jen o palec kratší, tak už to nezkousneš ... :D:D:D Citovat
Mila_S Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: Radek Hurvajz Pěkný. Jen, není moc vysoko?? Měla by být horní hrana v urovni očí Já mám v úrovni očí střed obrazovky, bo bych ji pak musel mít na zemi ... Citovat
Medvěd Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Tak se pokusím zodpovědět dotazy: a) v kontextu s Hurvajzovou informací (horní hrana obrazovky v úrovni očí) asi je - máme spodní hranu 110 cm od země. Ale vzhledem k tomu, že pod TV plánujeme cca 80 cm vysokou komodu (a uvědomím-li si, v jaké výšce byla TV původní) si myslím, že nám to nijak zásadně vadit nebude. b) zboží bez záručáku - měl jsem problém se sušičkou BRANDT a servis si jí bez záručáku odmítl byť jen odvézt na dílnu (tedy odvezl by, ale za minimálně 3000,- Kč + cena opravy) - o záruční opravě na základě faktury prodejce nechtěl ani slyšet. Po dodání záručáku oprava (výměna elektromotoru) proběhla úplně v pohodě - mám obavu, že bez toho záručáku by se cena opravy mohla směle blížit původní ceně sušičky. c) montáž TV: c1) technik mi v bytě za pomoci nějakého měřidla hledal TV signál, následně umístil anténu a táhl kabel k TV tak, aby nebyl vidět c2) nejsem manuálně zručný a tomu odpovídá i vybavení bytu - nářadí zkrátka nevlastním a raději si párkrát za život zaplatím někoho, kdo si vercajk přinese, než abych investoval peníze do věcí, které neumím využít. Mimoto jsem přesvědčenej, že bych i ten držák TV přidělal křivě. [upravil dne 1/2/2010 Medvěd] Citovat
Mila_S Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Heheh, já myslel, že máte společnou anténu a že se jen připojíš ... Méďo, vždyť mě znáš, neber si to tak osobně. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Medvěde, v urovni očí když sedíš a koukáš se, ne když stojíš Citovat
Medvěd Odesláno 1. únor 2010 Autor Odesláno 1. únor 2010 Mám v bytě natažené UPC, ale od zavedení set-top-boxů jsem toužil po tom, moci zase TV ovládat jedním ovladačem a nic za to neplatit. Proto jsem UPC s velkou radostí jeden ze dvou STB vrátil, nechal umístit anténu do okna a v obýváku koukáme bez UPC. Výhledově chceme TV od UPC zrušit úplně a v kuchyni umístit satelit - ale to je ještě hodně vzdálená vize. Citovat
Kurt Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Nevychovanci! Namísto toho, abyste pochválili televizi (je fakt pěkná) a její soulad s okolím (ty stoleté dveře jsou skvělý kontrast), tak se hnípete v tom, jestli není moc vysoko. Není. Je tak vysoko, jak jí Medvěd chtěl. Na zdi jí to sluší a jaký bude obraz se teprve dozvíme - až bude mít Medvěd chvíli čas se na ní dívat. edit: abych nezapomněl - to, jestli má být ve výšce očí střed nebo horní hrana TV, je na samostatnou diskuzi.... [upravil dne 1.2.2010 Kurt] Citovat
Mila_S Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: Kurt Nevychovanci! Namísto toho, abyste pochválili televizi (je fakt pěkná) a její soulad s okolím (ty stoleté dveře jsou skvělý kontrast), tak se hnípete v tom, jestli není moc vysoko. Není. Je tak vysoko, jak jí Medvěd chtěl. Na zdi jí to sluší a jaký bude obraz se teprve dozvíme - až bude mít Medvěd chvíli čas se na ní dívat. edit: abych nezapomněl - to, jestli má být ve výšce očí střed nebo horní hrana TV, je na samostatnou diskuzi.... Hehehehe, to je skoro placená reklama :D:D:D:D:D:D Každý jen tu svou má za jedinou .... mmch, já si myslím, že ve výšce očí by měla být spíš horní hrana, když sedíš, protože je lepší, když se díváš spíš dolů než nahoru. My to tak nemáme, protože se při sledování TV povalujeme v sedačce a televizi máme nad policí na zdi. Spodek telky je cca 60 - 70 cm od podlahy. Radili nám to ňácí odbornící.... Jo a k těm dveřím - co člověk, to názor. Já si dovedu představit buď: a) tmavý futra i dveře a bílá výmalba b) bílý futra a dveře a k tomu nějaká výrazná výmalba - např. okrově žlutá, v kombinaci s tmavě šedou, apod. (nemusí být na všech stěnách a rozhodně ne na stropě ... Citovat
ChodeC Odesláno 1. únor 2010 Odesláno 1. únor 2010 Původně zaslal: Medvěd Mimoto jsem přesvědčenej, že bych i ten držák TV přidělal křivě. :-D a já myslel, že každý držák TV má na sobě vodováhu Mimochodem, jestli to je cihla, tak do ní dáš hmoždinky i silou vůle. To my v paneláku máme krapet problematičtější (bez pneum. příklepovky či pořádné zásoby vidiáku krapet problém ) Ať slouží a ať ti přijde malá až za hodně dlouhou dobu (jednou se to jistě stane, tak jako každému) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.