obaf Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 pretoze na LG televizore sa to da tiez nastavit: MENU-OBRAZ-OBRAZOVKA- ROZLISENIE (u mna posledna polozka v menu obraz) Citovat
AnotherOne Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Původně zaslal: MJSytic Původně zaslal: AnotherOne Na HD Ready nejde najvyššie HD rozlíšenie 1920x1080, ostatné nižšie áno. A proč mi teda telka po připojení NB ukáže rozlišení 1920x1080@60Hz a na NB (vlastnosti obrazovky) mám to rozlišení taky Máš HD ready? Nemáš náhodou obraz orezaný po stranách? Citovat
Medvěd Odesláno 10. leden 2010 Autor Odesláno 10. leden 2010 Původně zaslal: Neophyte .....jinak jsem si koupil LG 60 PS8000 tak že 153cm úhlopříčka a už bych nebral menší. krásné koukání i z metru a půl. Kdo nezkusí neuvěří.Pokud se někdo rozhoduje o úhlopříčce 125cm tak připlaťte pokud máte možnost a vždy volte větší-nebudete litovat Tak abych dával za telku 50 000,- Kč, na to fakt nejsem ten správný blázen (těch 20 tKč, které nakonec do telky investuju, mi za jeden přístroj přijdou jako horní limit, víc bych asi fakt nedal) Citovat
MJSytic Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Původně zaslal: AnotherOne Máš HD ready? Nemáš náhodou obraz orezaný po stranách? Mám 32LG3000, takže HD ready. Obraz je po celé TV. Není to náhodou tak, že ta telka to full hd rozlišení prostě nasimuluje-dopočítá Citovat
AnotherOne Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 To by bol upscaling a funguje to opačne, z nižšieho rozlíšenia sa to prepočíta na vyššie. Podľa popis tvoja tv zobrazí max 1366 x 768 ale má funkciu Just Scan (0% napasovaní obrazu bez ořezání) a jednoducho obraz prepočíta smerom nadol, tj detaily sa ti stratia. Citovat
MJSytic Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 No ale důležitý je, že když jí pošlu signál z NB 1920x1080 tak si s tím poradí a zobrazí to Navíc když jsem zkoušel nějaký fullHD dema, tak to byl obraz jak břitva:super Ale je mi jasný, že je to taky díky tý malý úhlopříčce;) Citovat
AnotherOne Odesláno 10. leden 2010 Odesláno 10. leden 2010 Áno ale aby full hd bolo full hd tak musí byť zobrazené v prislušnom fyzickom rozlíšení, takto z toho máš len hd ready obraz rovnako ako keby aj zrojový signál bol len hd ready. Citovat
Burisek Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 no určitě jak se tu píše bych též preferoval již dnes pomalu standart FULL HD včetně DVB-T,a pokud bude 100 Hz jedině lépe,kvalita zobrazení je někde jinde,jinak co se týče značek,SAMSUNG,SHARP,PANASONIC,SONY,LG..... něco z toho portfolia .....třeba konkrétně já bych volil ze značek SHARP je to komplet origo JAPAN - žádní Čína či Taiwan ( je ale otázkou dá-li se tomu věřit ) nicméně co mám kamaráda v prodejně s tv tak ten mi to potvrdil,že je origo japan,prý si na tom dost zakládají,a je fakt že třeba ve srovnání obrazu SHARPa s Panasonicem ve stejné uhlopříčce je SHARP hodně dobrej,nicméně si taky myslím,že zobrazovač bude SAMSUNG,takže to je asi už jedno ! Ale jak zde někdo zmínil,i já mám již asi 5 rok lcd k pc od Samsunga,naprostá spokojenost,žádná porucha,to stejné platí i o tiskárně,mám laser a též bez problému..... Citovat
MJSytic Odesláno 11. leden 2010 Odesláno 11. leden 2010 Původně zaslal: AnotherOne Áno ale aby full hd bolo full hd tak musí byť zobrazené v prislušnom fyzickom rozlíšení, takto z toho máš len hd ready obraz rovnako ako keby aj zrojový signál bol len hd ready. Ale zajímavý je, že to rozlišení 1366 x 768 mi to při připojení NB vůbec nenabídne. Automaticky mi tam naskočí to nejvyšší možný 1920x1080 a když to změním na nějaký menší tak je ten obraz zdeformovaný ... No to je fuk. Hlavní je, že jsem s ní jako spotřebitel spokojenej. Za 2 roky stejně půjde do ložnice a koupí se jiná - lepší :aut Citovat
MJSytic Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: tom406 to šišlání se nastavuje v Q menu a je to v odd. zvuk a je nutné přepnout z AAC česky na MPEG česky a je to OK Tak jsem to našel, změnil, ale nejde to uložit:( Takže při každým přepnutím na Novu se to musí změnit => napikaču Citovat
Mišak Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Ahoj,máme model o třídu vyšší,a to číslo 551..rozdíl v tom,že my máme Full HD..jinak jsem nějak nezkoumal,jestli je v tom i něco jiného...ale i kdyby,otázka,jestli to využiješ.TV jinak výrná,jen bych asi řekl tohle...pokud nemáš kvalitní televizní příjem,tak full HD asi nebrat.Já osobně mám digi Tv a že by ten obraz byl na každém kanále supr se říct nedá..připadne mi neostrý,takový mázlý-já si právě myslím,že je to tím,že je to full HD.Asi by byla lepší jen HD ready,jako je ten model 450...ale těžko říct...je to jen můj názor.Zkušenější zde můžou napsat,jestli by to na to mohlo mít vliv...co jsem slyšel,tak skylink má lepší a kvalitnější signál.Může to tu někdo,kdo do toho vidí,potvrdit??předem díky a pekně si to užíjte s výběrem nové TV..fakt to není jak s novýma botama :papa Tak telka se už tyčí na stojanku:D Za ty prachy je to ideal:) Jako zdroj digi signalu je pravě DIGI TV takže zatím neřeším něajký nekvalitní obraz:D Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Tak včera TV objednána www.gsmtelefony.cz a následně jsem objevil tuto diskuzi http://obchody.heureka.cz/gsmtelefony-cz/recenze/ jako nejzávažnější nedostatek chápu to, že ke zboží prý nebude přiložen originální záruční list, ale pouze faktura o prodeji (tzn. že opravy musejí jít pouze přes prodejce - po tel. dotazu prakticky potvrzeno). Jsem téměř rozhodnutý objednávku zrušit - postupovali byste stejně nebo byste TV koupili a případné reklamace řešili pouze s prodejcem? Jedná se o LG42LH5000 za cenu 19890 + 200,- Kč recykl. poplatek). [upravil dne 12/1/2010 Medvěd] Citovat
AnotherOne Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Prečo? Chceš to radšej posielať priamo výrobcovi? Edit: no tie reakcie sú tam rozporuplné. Tuším by som to tiež rušil. [upravil dne 12.1.2010 AnotherOne] Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Jde o to, že záruční servis LG se se mnou nebude bez záručáku vůbec bavit - gsmtelefony.cz se zítra mohou jmenovat telefonygsm.cz a já budu co? Zlobila nám sušička BRANDT a servis bez origo záručáku sušičku ani neodvezl na dílnu - pouze pokud bychom si to sami zaplatili (naštěstí jsem ho pak v krabicích po stěhování dohledal). Možná jsem z těch různých černých ovcí a občasných joudů paranoidní, ale 20 tKč se neválí na chodníku ... [upravil dne 12/1/2010 Medvěd] Citovat
AnotherOne Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 U týchto výrobkov býva záručný pribalený vo vnútri. Prečo by ho úmyselne vyberali a nechávali sa zaťažovať reklamáciami, ktoré nevybavia? Citovat
Kurt Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Medvěd: Zruš to, šedý dovoz. Někteří výrobci to nemají rádi, jiným to nevadí (mám zkušenost s myčkou - AEG z Polska, opraví ji bez problému jejich servisák, ověřil jsem to před nákupem). Ne vždy se vyplatí vzít nejlevněší. AnotherOne: Protože to nakupují v Polsku a LG (stejně jako Samsung) polské záručáky uznává jen na území Polska? [upravil dne 12.1.2010 Kurt] Citovat
Medvěd Odesláno 12. leden 2010 Autor Odesláno 12. leden 2010 Mám strach, že TV nemusí být určena pro český trh a může mít v sobě nějaké součástky odlišné od modelu prodávaného ofiko v ČR - nevím, fakt tomu nerozumím .... Citovat
AnotherOne Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Původně zaslal: Kurt AnotherOne: Protože to nakupují v Polsku a LG (stejně jako Samsung) polské záručáky uznává jen na území Polska? V tom prípade by som požadoval aby to bolo originálne balené a obal neporušený. A mimoto záručné listy bývaju v x jazykoch. [upravil dne 12.1.2010 AnotherOne] Citovat
Kurt Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 Nejde o jazyk. Jde o to, že LG Polska a LG Electronics CZ jsou dvě různé firmy a ty mají různé smluvní partnery (servisy) - takže to zařízení, které distribuuje LG Polska je potřeba reklamovat s polským záručákem u polského servisního partnera (či zastoupení firmy) a to, co distribuuje LG Electronics CZ zase s CZ záručákem u partnera LG Electronics CZ. Některé firmy to mají jinak (jako příklad jsem uvedl tu AEG) - mají globální záruku a tedy výrobek koupený v jiné zemi můžeš zase jinde reklamovat (dokonce by to tak podle nějaké směrnice EU mělo být, jenže ta se obchází právě tím, že jde \"o jinou firmu\"). Citovat
AnotherOne Odesláno 12. leden 2010 Odesláno 12. leden 2010 No práve, bol som v tom, že minimálne v EÚ by záruka mala byť zabezpečená. V tom prípade je to na pováženie. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.