Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak to dopadne?-čekám na vyjádření Policie ČR-tak už se vyjádřila

Jak to dopadne?-čekám na vyjádření Policie ČR-tak už se vyjádřila  

1. 1. Jak to dopadne?-čekám na vyjádření Policie ČR-tak už se vyjádřila

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Otan

Původně zaslal: negrbob

Jeste mne tak napada. :-) moznost pro anketu.

4. mam havarijku neresim to zaplati to pojistovna

5. znam nekoho kdo nema bonusy u povinneho ruseni a je svolnej to vzit na sebe a zaplati to jeho pojistovna.

(Skoda do 50k uzasny dotaznik sepisete u pivka a je po problemu)

K bodu 5: Pokud někoho najdeš, asi poté ztratí na bonusu pojiš´tovny - tzv. bezhavarijní průběh pojištěni.:myslim

Presne tak ale pokud nekoho najdes kdo nema bonusy jak jsem psal tak o nic neprijde. Stejne tak se to da udelat pokud \"pachatel\" bude mit firemni auto

Odesláno

Poud to bylo způsobeno s vozidlem, tak je to DN (inu ztráta bodů umí své), pokud ne a jen osobou, tak ,,poškozovačka\". Ted bude záležet na videozáznamu z kamery MP. Poukud je jen malinké podezření, že se něco děje s autem, tak je nejlepší ihned fyzická kontrola přímo na místě. Jinak držím palce, ať vše dobře dopadne!!!

Odesláno

dej si bacha na jednoho policajtskyho blbecka, tusim jeden vchod smer pole, jezdil v bily felde (tusim sluzebak) a meli modrou feldu v kombajnu. Na Jitciny felde domrdali dvere kdyz couvali s vozejkem a i pres to ze meli lak na narazniku, tak zapreli nos mezi vocima a polisi co prijeli tak rekli ze s tim nic neudelaj. Proste humus.

Odesláno

Dal jsem 3. Pokud se nenajde viník a bude prokazatelné, že šlo o dopravní nehodu neznámým řidičem, tak se pokusit obrátit ohledně proplacení škody na Českou kancelář pojistitelů, jestli neproplácí i škodu i v těchto případech.

Ale samozřejmě Ti přiji 1.

[upravil dne 1/6/09 Laďa]

Odesláno

Dal jsem za 3. Když se viník najde, tak to bud nebude čitelný, nebo se z toho vykecá, že řídil někdo jiný (osoba blízká apod. :roll) a do soudu asi nepudeš vid? :nevim . Bohužel to takhle u nás funguje :blicismajlik

Ale i tak přeju hodně zdaru a ideálně aby vyšla varianta 1 :super

Odesláno

Jestli to máš pojištěné, zaplatí to pojišťovna. Ty platíš jen spoluúčast. Já po zkušenostech z Prahy mám spoluúčast jen 1000,- Což je akceptovatelné. Málokterý incident je pod 1000,- takže se mi to vyplatí. (ale pojistka není z nejnižších)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

případ odložen pro nezjištění viníka ! :grrr

ja ho znám , jsem o něm na 99% přesvědčen, že to byl on, ale když to není na kameře tak to bude tvrzení proti tvrzení , prostě mám smůlu .

SVINĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ........ no už je mě trošku lépe .:D

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

případ odložen pro nezjištění viníka ! :grrr

ja ho znám , jsem o něm na 99% přesvědčen, že to byl on, ale když to není na kameře tak to bude tvrzení proti tvrzení , prostě mám smůlu .

SVINĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚĚ........ no už je mě trošku lépe .:D

No, to se dalo čekat, že.. Ještě že máš tu havárku.. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...