HoK Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Caute, protoze muj Ulysse nema vestavenou navigaci poridil jsem Evolve Multitraxx (pomerne spokojenost, ale o tom jindy). Ovsem narazil jsem na dost zasadni problem: protoze 807ky maji celni sklo hoodne dlouhe a sikme, jedine misto kde na ni pravou rukou pohodlne dosahnu a nevadi ve vyhledu jsem nasel jen nahore vedle zpetneho zrcatka... Ovsem nevim co na to policajti a taky budu muset vyresit napajeni, aby mi nevisel kabel volne v lufte. Jak jste kdo resil umisteni navi ve svych autech? A co si myslite o umisteni u zrcatka? Me to prijde pomerne dobre, dokonce mam pocit ze min poustim ze zretele co se deje prede mnou. Mozna je to tim, ze koukani do zpetneho zrcatka maji ridici dobre nacvicene Citovat
Wensdy Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Zatím ji nemám a spoléhám na nějakou tu orientaci ale taky jsem o tom už přemýšlel a nenapadlo mě žádné rozumné místo kam s ní aniž bych něco jiného potřebného nezakryl. Citovat
dzavel Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Koukni sem. Je jich víc typů, ale možná by Ti to pomohlo (nevím jak je řešena palubovka v 807). Citovat
pro-fil Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Mam vestavnou navigaci, ale prozatim nemám mapy tak používám navi v mobilu a ten jsem umístil na prostřední mřížku ventilátoru. Dobré místo se mi jevilo vlevo před volantem, ale byl špatný dosah na display. Dokonce jsem někde na netu viděl držák na navigace do 807 a ten byl umístěn před volantem. Citovat
Haryk Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 http://www.adart-elektro.cz/katalog-drzak-navigace-blaupunkt-van koukni na to dá prodloužit Citovat
HoK Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 2Wensdy : Me se to prave do mrizky davat nechtelo abych zbytecne nebrzdil klimu. 2dzavel: koukal jsem, neco takoveho co se prilepi na palubku by mozna slo. Tenhle typ urcite ne, navi je siroka 12cm (LCD 4.3\") 2pro-fil: teda sahat na navigaci pres volant mi prijde vylozene o hubu . Ale to misto vlevo docela svadi, i jsem premyslel ze bych to pricuc na to male prdni sklo ve dverich. Jenze s dverma se triska, to by IMHO neslo uhlidat aby navigace neslitla Citovat
HoK Odesláno 29. květen 2009 Autor Odesláno 29. květen 2009 2Haryk: mas s tim nejakou zkusenost? Na prvni pohled vypada dobre, protoze to dosahne ze skla i dole nad palubkou. Ovsem mam dost pochybnosti co se tuhosti konstrukce tyka - az to nekde vezmu pres koleje, tak mi to otluce palubku a pak se to urve od skla Citovat
Haryk Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 přímou ne,ale kámoš to má v dodávce a drží mu to perfektně a tady jsou cesty- cestáře [upravil dne 29/5/09 Haryk] Citovat
plaz Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 kluci ja mam navi na stredu panelu tak nic nemontuju Citovat
jákob01 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Nalepil jsem stojánek na plast před budíky, do rohu, abych vidšl i na teplotu oleje , ale mohl ještě otvírat schránku na CD. kabel jsem protáhl odspodu vnitřkem pod ten plast, na kterém je to nalepeno a vyvedl ven v jeho zadním rohu (až za budíky) Citovat
jákob01 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 viděl jsem i přidělanou na skle dveří, v úlně předním vinglu, ale muselo se to pak ovládat levou rukou... ještě k mé instalaci: Citovat
sidonius1 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 No..já mám garmin a mám ji levé spodní části čelního skla. Kabel jsem táhnul sloupkem a nad palubkou jsem s ním vylezl. V pohodě na ni dosáhnu i na ni hezky vidím. Zkus to tam. Citovat
MatrixChose Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 Táta ji míval v Sharanu na bočním skle dveří a v poho, jinak pokud bych jí dával nahoru, tak z kablíku bych uskříp koncovku do zapalovače a přes pojistku tam natáh stálý + Citovat
HoK Odesláno 23. červen 2009 Autor Odesláno 23. červen 2009 2jákob01: pekne, cim jsi prilepil ten stojanek? 2MatrixChose: na trvalou kabelaz mimo zapalovac jsem presne myslel. A pojistka je dobry napad. Ted jeste nekoho sikovneho, kdo mi dokaze ten kablik protahnout sloupkem az k zrcatku Citovat
jákob01 Odesláno 23. červen 2009 Odesláno 23. červen 2009 o toho Garminu byla i nalepovací plastová destička, na kterou se to přisává. Jelikož palubka byla v tom místě vypouklá, ta tenká vrstvička lepidla nestačila, a lá musel nalepit mezivrstvu - oboustranou lepenku, tu tlustou z 3mm pěnové gumy, ta se přisála i na vypoklou palubku ale tu nerovnost srovnala a teď to drží. montáž kablu napevno jsem zavrhl, občas to musím použít v 2. autě, a tak jsem do zapalovače šoupnul jen rozdvojku se šňůrou, tu upevnil zboku středového tunelu, kde nepřekáží a do jedné s těch dvou zdířek přiššla šňura od Garmina, která pak hned mizí pod plastem palubky a pokračuje vzhůru. Citovat
Bigbadjohn Odesláno 6. duben 2011 Odesláno 6. duben 2011 Tak já měl v autě od předchozího majitele držák na TomToma přidělaný na mřížce klimatizace (jak jsou uprostřed ty tři mřížky na palubovce, tak na té pravé). Bylo to přidělané pod palubkou pod tím prostředním dílem co je v něm displej a tam to bylo na šroubek a dole zacvaknuté do spodku ty větrací mřížky. Jelikož nemám TomToma, tak jsem to oddělal a udělal jsem si stojánek na tu odklápěcí poličku co je před řidičem. Při pohledu zboku to je rovnoramenný trojůhelník o straně dlouhé 8 cm, selé jsem to polepil takovou nesmakavou gumou a o to jsem to opřel. Navigaci mám v telefonu HTC naležato. Funguje to taky. Až si zase přečtu jak sem vkládat fotky, tak to vyfotím a dám sem foto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.