Přejít na obsah

pro-fil

Uživatel
  • Počet příspěvků

    44
  • Registrace

O uživateli pro-fil

  • Datum narození 29.3.1977

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 106

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Město
    Frýdek-Místek
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

pro-fil's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

1

Popularita

  1. Zadní kameru jsem si dal rovnou z výroby. Příplatek 13000,-. Dával jsem to pro ženu, ale sám si to chválím. Možná lituji, že nemám i přední. Na zvedače dveří jsem se už taky díval, nicméně vše je na dálkové ovládání. Kopnutí pod nárazník vyžaduje i bezklíčové odemknutí a startování, takže celkem drahá vychytávka.
  2. Páčka stěračů má tlačítko. 3 zobrazení spotřeby. Jinak aplikace od peugeotu do mobilu ti zaznamenáva i spotřebu každé jízdy.
  3. pro-fil

    Svetlá Halogen vs LED

    Zdravím, já ji mám 14 dní a v noci jsem jel pouze dvakrát. Nemám LED z důvodu ceny a i ta maska se mi líbí více s obyč světly. Nicméně svítí neskutečně dobře. Soused má na fordu LED a stěžuje si, když jede v mlze. Já jsem spokojen.
  4. pro-fil

    krytka ostřikovačů světel

    V Peugeotu za 450,- Já je nedávno kupoval taky. Jsou v základní barvě šedé.
  5. pro-fil

    ochranný rám

    Když nabereš chodce tak mu to neublíží onic víc, než bez rámu. Já když jsem auto kupoval, tak jsem jedno s rámama prohlížel a vypadalo to moc hezky. Mnělo boční a přední rámy. Auto vypalalo ještě větší, než je.
  6. no nevím jestli to bude tak jednoduché. Já se na to ptal už dříve a musí se dokoupit dost věcí. Určitě čerpadlo a elektronika, která hlídá například napětí v baterce abyste nastartovali.
  7. Tak to mám hotové. Kdyby Vás zajímala cena za díly - - spojková sada 6200,- - dvouhmotý setrvačník 18300,- - gufero 500,- - oprava šroubu nápravy 420,- - práce 2760,- Auto má najeto 190000km.
  8. Tak dneska pedál spojky zůstal viset na podlaze a už nezařadím. Takže pak napíšu cenu za opravu ať víte.
  9. Hezký den, dnes mi začal pískat pedál převodovky když je sešlápnutý. Je to prý přítlačné ložisko. Spíše mne zajímá, jestli někdo řešil opravu a kolik to stálo. A jestli hrozí nějaké větší poškození, když se stím ještě týden bude jezdit, než na mne příjde řada v servisu. Jo a než to začalo pískat, tak pedál zůstal chvíli viset dole. Musel jsem ho nohou povytáhnout. Děkuji za informace [upravil dne 23/4/10 pro-fil]
  10. No tak jsem se pokoušel dostat do zadního světla, ale bez úspěchu. Zevnitř se povolí jeden šroub, ale světlo pořád drží. Nevíte jak dál? Má se sním udělat nějaký pohyb nahoru či dolů? Nebo je tam ještě nějaký další šroub. Děkuji za rady.
  11. pro-fil

    kliky dveři

    Taky se loupou a vypadá to dost blbě na tak vybaveném autě. Já se prozatím ptal na nové v peugeotu a tam stojí 1000 kč nová 1 kus.
  12. pro-fil

    olomouc

    sooory 90km
  13. pro-fil

    olomouc

    Jsem z Frýdku-Místku, od Olomouce cca 190km a mám zadní sedačky.
  14. pro-fil

    zadní ostřikovač

    Vzadu ve sloupku se mi taky rozpojujou. Dost špatný přístup.
  15. senzor stěračů je nahoře, dole je gps a senzor světel je na palubovce. Já bych nejradši vyměnil senzor deště za klasický cyklovač. Po debadě s jinými lidmi co mají v autě senzor deště prý nepomáha skoro nic. Prostě je to nedokonalé. A to i u jiných značek aut.
×
×
  • Vytvořit...