Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

sklápění zrcátek při zpátečce, přisvícení do zatáčky

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem byl v servisu na diagnostice a povolili mi funkci sklápění zrcátek při zpátečce - jenže ouha, ono to nefunguje. Jde to někomu z vás?

Další moje otázka směřuje na přisvícení do zatáčky - jde to na P407 naprogramovat?

Odesláno

Ano ano zrcátka musí být jiná...taky to mám aktivované a nefunguje mi.......

Natáčení světel do zatáčky jde myslím jen u 407 coupe.....mají jiné přední světla......ale nerad bych kecal..:myslim:myslim

• O 3 roky později...
Odesláno

Ahojte,

Chcel som sa spýtať , aktivoval som si cez diagnostiku statické svetlo na prisvecovanie do zákruty (mám modernizovanú BSI). Neviete ako to dostať na rozsvecovanie hmloviek? :myslim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj lidi, mam trochu problém s autem...když jsem ho v listopadu kupoval tak mi pán říkal že zrcátka nejdou sklopit elektronicky...tlačítko vevnitř je ale po zmáčknutí to nic nedělá...tvrdil mi, že prý to někdy zlobí, že se musí přenahrát SW v jednotce, že to pomáhá...nemá s tím někdo zkušenosti? :)

Odesláno

no nevim...prodejce mi tvrdil že se mu to už stalo a že prý v peugeotu mu to v rámci záruky přenahráli a pak to fungovalo...hrozně se mi líbí když vidim jak někdo zamkne auto a zrcátka se na tý 407čce sami sklopěj...chci to taky funkční :D

Odesláno

@Lada: to by Peugeot setril, a nedal by tam tlacitko:D

Nech si to pan da skontrolovat na diagnostike ci to je zapnute... a posledny update od Peugeotu ako som pisal v inom vlakne o zrkadlach, by default vypina sklapanie zrkadiel pri zamknuti dialkacom...

[upravil dne 26/3/13 13:42 od merlin99]

Odesláno
Tlačítko má i společnou funkci na nastavování zrcátek (přepínání mezi levým a pravým).

prepínanie nastavovania na tlačítku je vždy ale sklápanie spätných podľa výbavy ;)

• O 2 týdny později...
Odesláno

no tlačítko na sklápění tam je :) VIN je VF36DRHRH21080135, byl jsem s tím v servisu mergl ve Veltrusích a tam mi řekli, že se na to můžou podívat ale že by to mělo jít páč tam tlačítko je...prý ještě je možnost že předchozí majitel přehodil zrcátka tak že tam ted sklápěcí nejsou...ale nevim proč by to dělal...zvlášt když mě na to sám při prodeji upozornil... :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...