brade Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Dnes jsem byl v servisu na diagnostice a povolili mi funkci sklápění zrcátek při zpátečce - jenže ouha, ono to nefunguje. Jde to někomu z vás? Další moje otázka směřuje na přisvícení do zatáčky - jde to na P407 naprogramovat? Citovat
AnotherOne Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Pre sklápanie pri cúvaní musíš mať zrkadlá s pamäťou čo sú o dosť drahšie ako samosklápacie. Prisvietenie nejde naprogramovať. Citovat
Přema Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Ano ano zrcátka musí být jiná...taky to mám aktivované a nefunguje mi....... Natáčení světel do zatáčky jde myslím jen u 407 coupe.....mají jiné přední světla......ale nerad bych kecal..:myslim Citovat
AnotherOne Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Nemyslel prisvietenie hmlovkami ako to majú Škodovky - cornering? Citovat
brade Odesláno 28. květen 2009 Autor Odesláno 28. květen 2009 jj myslel jsem mlhovky ;-) natáčecí xenony auto nemá, i když bych tu věc zatraceně uvítal Citovat
mik_14 Odesláno 12. březen 2013 Odesláno 12. březen 2013 Ahojte, Chcel som sa spýtať , aktivoval som si cez diagnostiku statické svetlo na prisvecovanie do zákruty (mám modernizovanú BSI). Neviete ako to dostať na rozsvecovanie hmloviek? Citovat
Aleki Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Ahoj lidi, mam trochu problém s autem...když jsem ho v listopadu kupoval tak mi pán říkal že zrcátka nejdou sklopit elektronicky...tlačítko vevnitř je ale po zmáčknutí to nic nedělá...tvrdil mi, že prý to někdy zlobí, že se musí přenahrát SW v jednotce, že to pomáhá...nemá s tím někdo zkušenosti? Citovat
Aleki Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 no nevim...prodejce mi tvrdil že se mu to už stalo a že prý v peugeotu mu to v rámci záruky přenahráli a pak to fungovalo...hrozně se mi líbí když vidim jak někdo zamkne auto a zrcátka se na tý 407čce sami sklopěj...chci to taky funkční Citovat
Laďa Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 A máš tu funkci? Jsou 407 i bez této funkce. Citovat
merlin99 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 @Lada: to by Peugeot setril, a nedal by tam tlacitko:D Nech si to pan da skontrolovat na diagnostike ci to je zapnute... a posledny update od Peugeotu ako som pisal v inom vlakne o zrkadlach, by default vypina sklapanie zrkadiel pri zamknuti dialkacom... [upravil dne 26/3/13 13:42 od merlin99] Citovat
Laďa Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Tlačítko má i společnou funkci na nastavování zrcátek (přepínání mezi levým a pravým). Citovat
merlin99 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 mas recht, nato som zabudol:) raz som nastavil zrkadla odtvedy sa s nimi nehram:) Citovat
cvrlo Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Tlačítko má i společnou funkci na nastavování zrcátek (přepínání mezi levým a pravým). prepínanie nastavovania na tlačítku je vždy ale sklápanie spätných podľa výbavy Citovat
Judes Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Ale keď sem Aleki napíše VIN, tak sa mu to zistí aké tam tie spätné zrkadlá má . Citovat
Aleki Odesláno 5. duben 2013 Odesláno 5. duben 2013 no tlačítko na sklápění tam je VIN je VF36DRHRH21080135, byl jsem s tím v servisu mergl ve Veltrusích a tam mi řekli, že se na to můžou podívat ale že by to mělo jít páč tam tlačítko je...prý ještě je možnost že předchozí majitel přehodil zrcátka tak že tam ted sklápěcí nejsou...ale nevim proč by to dělal...zvlášt když mě na to sám při prodeji upozornil... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.