Medvěd Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Jako místo kýty??? To asi ani ne - ale jinak přijeďte, myslím si, že Vaše přítomnost nijak zásadně nikomu vadit nebude
Petra XSI Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Že se vůbec ptáš......i když já taky ještě pořád nevím jestli dorazíme, protože Bobo je nachcípanej......
MJSytic Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Tak já to balím v háku a vyrážím směr Džbán:aut Doufám, že tam budu 1.
John Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Tak určitě každý může dorazit.. a jak tak koukám tak o jidlo nebude nouze když pár lidí co mam napsaný asi nedorazí... Jinak za chvíli taky vyrážím směr Džbán
Maverick Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Omlouvám se za svou absenci, ale vlezlo mi do toho něco neodkladného:( Tak snad příště
John Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 Tak chci všem mooc poděkovat,kteří se dneska na 50.minisrazu na Džbáně ukazali... a doufám,že se to každému líbilo... Bohužel to muselo být bez plánovánehé slalomu,naše oblíbené parkoviště bylo zabrano Hlavně chci poděkovat za milou návštěvu brněnské delegace (Janča,Zoby a Evča) a kluků z Vysočiny a dále Bohumilovi. Snad všem chutnalo.... Mě osobně moc. Jinak jelikož začíná období dovolených atd.. tak další 51.minisraz na Džbáně se bude konat až v září. A termín upřesním až datum bude aktuální. A velké poděkování patří našemu clubu za masíčko. Petrově ženě za výborný sladký dort.. který byl mňam mňam Děkuji všem za supr večer. [upravil dne 11/6/2009 John]
Ferry Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Taky moc diky za sraz, Johnovi za objednani skvele mnamky, a zvlaste pak Petr musi doma vyridit extra pochvalu za tu sladkou tecku
budvar Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Se tam těm brňákům nějak zalíbilo co Tak doufám,že uvidím fotečky
Medvěd Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Taky děkuju za příjemný 50. sraz na Džbáně. Rád jsem viděl některé tváře, které se často nevyskytují (Bohumil, MilaS), rád jsem viděl i tváře zdaleka (Zoby, Zobinka, Janča, Jarajarda, Trsek, Běďa, MKčko) - jen škoda, že si člověk ani při nejlepší vůli nemůže pokábosit s kažým, bo bych tam seděl ještě zítra. Takže do další padesátky s úsměvem, pokud klub bude takový, jako je doposud (že nás bude zdarma krmit masem i sladkými tečkami) tak věřím, že se budeme rádi scházet i nadále. P.S. Osobně mi Džbánek přijde útulnější než Šárka a v případě pravidelných srazů si myslím, že by tam bylo i větší \"soukromí\" - nikomu můj názor nevnucuju, jen návrh k zamyšlení. [upravil dne 12/6/2009 Medvěd]
Jirkap Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Díky všem za sraz a masíčko. Petře poděkuj ženě za dobrý dort
Guest Scratch Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 super, priste zase prijedeme :-), ale az na vyroci nebo po rekonstrukci letny je to fakt o zivot
Petra XSI Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Taky děkuji za srázek, klubu za masíčko, velké díky patří Té co bydlí s Pe.trem za dortík (podezřívám Tě, že jsi profesionální cukrářka, byl výbornej) a všem za milou společnost. Jinak souhlas se Scratchem, jako hodinu a půl z Vinoře to je i na tak klidnýho člověka jako já moc:roll.
John Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 Původně zaslal: Scratch super, priste zase prijedeme :-), ale az na vyroci nebo po rekonstrukci letny je to fakt o zivot Co se týká cestovaná na Džbán jak je rozkopaná letná atd tak jsem si už docela zvykl.. včéra na Džbán jsem jel skoro hodinu a půl..
janča205 Odesláno 12. červen 2009 Odesláno 12. červen 2009 Tak nám se sraz moc líbil a jsme rádi,že jsme se tam ukázali.Masíčko i dortík byly výborný! Třeba se zas někdy ukážeme:D:D
Recommended Posts