Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jako místo kýty???

To asi ani ne - ale jinak přijeďte, myslím si, že Vaše přítomnost nijak zásadně nikomu vadit nebude

Odesláno

Tak určitě každý může dorazit.. a jak tak koukám tak o jidlo nebude nouze když pár lidí co mam napsaný asi nedorazí...

Jinak za chvíli taky vyrážím směr Džbán :)

Odesláno

Tak chci všem mooc poděkovat,kteří se dneska na 50.minisrazu na Džbáně ukazali... a doufám,že se to každému líbilo...

Bohužel to muselo být bez plánovánehé slalomu,naše oblíbené parkoviště bylo zabrano :(

Hlavně chci poděkovat za milou návštěvu brněnské delegace (Janča,Zoby a Evča) a kluků z Vysočiny a dále Bohumilovi.

Snad všem chutnalo.... Mě osobně moc. :aut

Jinak jelikož začíná období dovolených atd.. tak další 51.minisraz na Džbáně se bude konat až v září. A termín upřesním až datum bude aktuální.

A velké poděkování patří našemu clubu za masíčko.

Petrově ženě za výborný sladký dort.. který byl mňam mňam :)

Děkuji všem za supr večer.

[upravil dne 11/6/2009 John]

Odesláno

Taky moc diky za sraz, Johnovi za objednani skvele mnamky, a zvlaste pak Petr musi doma vyridit extra pochvalu za tu sladkou tecku ;)

Odesláno

Taky děkuju za příjemný 50. sraz na Džbáně. Rád jsem viděl některé tváře, které se často nevyskytují (Bohumil, MilaS), rád jsem viděl i tváře zdaleka (Zoby, Zobinka, Janča, Jarajarda, Trsek, Běďa, MKčko) - jen škoda, že si člověk ani při nejlepší vůli nemůže pokábosit s kažým, bo bych tam seděl ještě zítra.

Takže do další padesátky s úsměvem, pokud klub bude takový, jako je doposud (že nás bude zdarma krmit masem i sladkými tečkami):papa tak věřím, že se budeme rádi scházet i nadále.

P.S.

Osobně mi Džbánek přijde útulnější než Šárka a v případě pravidelných srazů si myslím, že by tam bylo i větší \"soukromí\" - nikomu můj názor nevnucuju, jen návrh k zamyšlení.

[upravil dne 12/6/2009 Medvěd]

Odesláno

super, priste zase prijedeme :-), ale az na vyroci nebo po rekonstrukci letny :D je to fakt o zivot :D

Odesláno

Taky děkuji za srázek, klubu za masíčko, velké díky patří Té co bydlí s Pe.trem za dortík (podezřívám Tě, že jsi profesionální cukrářka, byl výbornej) a všem za milou společnost.

Jinak souhlas se Scratchem, jako hodinu a půl z Vinoře to je i na tak klidnýho člověka jako já moc:roll.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

super, priste zase prijedeme :-), ale az na vyroci nebo po rekonstrukci letny :D je to fakt o zivot :D

Co se týká cestovaná na Džbán jak je rozkopaná letná atd tak jsem si už docela zvykl.. včéra na Džbán jsem jel skoro hodinu a půl..

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...