Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte zacina sa mi ozyvat zadna naprava pukani vrzani tak to asi budu tie ihlickkove loziska.

1. Moze sa nieco stat ked to nevymenim a budem tak chodit nejaky cas? myslim tym poskodenie tych ploch na polnaprave alebo vo vnutri tej rury?

2. kolko stoji taky repas ked si to chcem urobit sam? cize ihlicky a dalsie veci co ktomu treba?.

3. Prihodte niekto nejake foto kto ste uz tento ukon absolvovali.

Dik

Odesláno
Původně zaslal: PatoRS

Ahojte zacina sa mi ozyvat zadna naprava pukani vrzani tak to asi budu tie ihlickkove loziska.

1. Moze sa nieco stat ked to nevymenim a budem tak chodit nejaky cas? myslim tym poskodenie tych ploch na polnaprave alebo vo vnutri tej rury?

2. kolko stoji taky repas ked si to chcem urobit sam? cize ihlicky a dalsie veci co ktomu treba?.

3. Prihodte niekto nejake foto kto ste uz tento ukon absolvovali.

Dik

doma to urobis jedine ak mas doma lis-na vylisovanie/zalisovanie lozisk a ak treba menit aj cap (vacsinou trebaked uz to vrze)- tak aj na vylisovanie/zalisovanie capu z/do ramena, plus je to celkom slusna makacka, torzky idu pomerne tazko (resp musis vediet ako efektivne s nimi von). n aSlovensku z ato chcu vacsinou 400EUR minimalne (praca aj material)

Odesláno

lis nepotřebuješ stačí větší závitovka a vysoustružit si prřípravek do kterýho padne to ložisko pak ho tam přes závitovku natáhneš.

Odesláno

Ja som daval robiť repas zadnej nápravy asi pred týždňom, stálo ma to 400 EUR. Chlapík v servise povedal, že už to bolo na poslednú chvýľu. Že by už odyšla aj nápravnica a to by bol prúser. Spravili mi to za jeden deň a som spokojný. Auto už nesedí ako kačka.

Odesláno
Původně zaslal: slimo

Ja som daval robiť repas zadnej nápravy asi pred týždňom, stálo ma to 400 EUR. Chlapík v servise povedal, že už to bolo na poslednú chvýľu. Že by už odyšla aj nápravnica a to by bol prúser. Spravili mi to za jeden deň a som spokojný. Auto už nesedí ako kačka.

No tak ja som daval robit napravu a vymenil tam vsetko capy loziska a proste vsetko co treba. Stalo to 450€ ale to uz vymenil aj brzdove valce (vzadu). A bolo to v Novakoch u chlapika ktory robil veduceho v Peugeot-Rapide Prievidza:super

Odesláno
Původně zaslal: Capy

lis nepotřebuješ stačí větší závitovka a vysoustružit si prřípravek do kterýho padne to ložisko pak ho tam přes závitovku natáhneš.

capy, lisom som myslel aj zavitovku - to je tiez lis len amatersky:-) aj ked funkcny, nemyslim ze ludia maju bezne doma 2 metrovu zavitovu tyc a ak ju aj kupia je to tiez par korun plus pritlacak zo zavitom vyrobit - ak to doma mas super ak nie tak by som siel do servisu za 6tis Kc aj z materialom ked to u vas v CR robia

Odesláno

Ty jo, 400 EUR za repas je celkem dost ne? U nás to stojí kolem 6tis. Na Slovensku asi s Eurem podražilo co? Příští rok chci jet na dovču do SK tak doufám,že mě tam neklekne auto abych se z toho nepo..... .

Odesláno
Původně zaslal: Tunny

Nemate nekdo neco blizko Vychodnich cech, nebo aspon idealne kam dovezu cely auto a druhej den si pro nej prijdu?

Mně dělali repas zadní nápravy minulý týden v Auto Lion Náchod. Přišlo to na 7 tis, auto si vzali v pátek ráno a měli ho přes víkend. V pondělí po obědě to bylo hotový..Jestli chceš, tady je na ně telefon:491814693

Odesláno

no som z vychodneho slovenska tak do cech asi jezdit nebudu....:papa..........ale nejsme doma levy a tak by sme to mohli udelat i sami...onoked je pokazeny ten cep polnapravy ten sa da kupit taky zvlast jak na jeho vymenu? je to tam nejak nalisovane? alebo drazky?....unas stoja loziska na jednu stranu cca 45 Eur a oska polnapravy jedna tiez okolo 40 Eur a komplet repasnuta naprava na vymenu od 400 do 600Eur a to momentalne nemam lebo rekonstruujem dom....:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...