Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Z toho si nič nerobte, Američani sú magori a z toho čo nieje americké uznávajú iba francúzske šampanské a čínsku kuchyňu. Z princípu vlasnej arogantnosti ani nezisťujú či majú pravdu. Celkom by som veril že si o bývalej východnej európe myslia že sme 100 rokov za opicami.

Nedávno sme mali služobnú návštevu z USA a tá sa strašne čudovala že používame počítače a v hociktorej reštaurácii si môže vybrať jedlo. Neuveriteľný zážitok.

http://www.kniznicapetrzalka.sk/akcia18.htm

Odesláno

niekde som cital, ze to co sa u nas prebera (učivo) vo vyssich rocnikoch zakladnych skol, tak tupci amici to maju az na strednej.

Takmer kazde auto je tam automat. Malo amikov vie ist na manuali + kamionisti (kamiony takmer vsetko manual)

Odesláno

No ani bych se slečně s jedničkou a plným plynem nedivil:D S kolegou jsme teď měli přípravu v rámci medicínské angličtiny od kolegyně z Atlanty a nestačili jsme se divit...:D:D:D

[upravil dne 27/5/09 Supersonic]

Odesláno
Původně zaslal: wooody

někde sem četl že američanka sedla jednou do automata a jela asi 200 km na jedničku........ motor dopad kaput

nemal si na mysli manual:D?

Nieco podobne spravila Paris Hilton tusim na bratovom Ferarri a takmer ho zavarila. To som zas ja cital:D

Odesláno

Noooooo, ono nemusíme ani tak daleko. Když jsem byla ve Francii tak si mý vrstevníci mysleli, že naše hlavní město je Sofie, že pijem pořád vodku a chodíme v zástěrách a s šátkem na hlavě:myslim:(

Odesláno
Původně zaslal: marko306

Hostel tiez nepridal na atraktivite.

Nebo Eurotrip, kde si mohli v Bratislavě za pár centů celý večer užívat v klubu a za nějaký ten dolar pořídit vlastní hotel :D

Odesláno

akoze toto je sila...co si niektore \"mudrejsie\" narody o nas ( CR a SR ) myslia!! Akoze aj v Anglicku maju niektory taketo zmyslanie ako v tomto clanku... smutne! :roker

Odesláno

Průvodce je asi hodně levný, když si ani neověřují informace.

Já bych to zas tak smutně neviděl. I u nás jsou lidé, kteří toho o zbytku světa moc neví (krom toho kam jezdí na dovolenou:D).

Pobavilo mě to, že mluvíme česky a anglicky jen za peníze:). V něměcku se taky dá domluvit anglicky, ten zarytý názor, že němci mluví jen německy už neplatí.

[upravil dne 27/5/09 dzavel]

Odesláno
Původně zaslal: marko306

nemal si na mysli manual:D?

Nieco podobne spravila Paris Hilton tusim na bratovom Ferarri a takmer ho zavarila. To som zas ja cital:D

jj prave sla z automatu do manuala, nevim jak se ji povedlo rozjet a pak jela porad na jednicku, asi 200 km, a bylo to nekde v cr, sem to nekde cet ale uz to nemuzu najit

Odesláno

nebral bych ten překlad divoce...i když procento pitomců je v každém národě stejné--tzn.,že mají blbů o dost víc než my :)

ale nesoudil bych podle toho,co napíše náš bulvár :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...