GUT Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 zdar borci potřeboval bych poradit.Nedávno jsem zapojil za auto vlek a vyhodil mi několik pojistek.Pojistky jsem vymněnil ale pořád mi nefungují některé věci (pravá přední mlhovka,levá přední parkovačka,pravé zadní světlo a klima)žarovky jsem samozřejmně kontroloval.Poraďte mi prosím Citovat
pastorek Odesláno 26. květen 2009 Odesláno 26. květen 2009 Skontroluj ešte raz tie poistky. Tie parkovačky vyzerajú na zlú poistku. Citovat
GUT Odesláno 27. květen 2009 Autor Odesláno 27. květen 2009 pojistky jsem projížděl několikrát Citovat
Hauke Ivo Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Když už jsme u té elektriky... Když je mokro tak mi svítí opotřebení brzdových destiček, jak všechno uschne tak je to OK, svítí podle intenzity sešlápnutí pedálu.... Ví někdo co to je? Citovat
El-Chio Odesláno 28. květen 2009 Odesláno 28. květen 2009 Za chvilu najvyssi cas na ich vymenu, alebo deravy kabel A poistky by som pre istotu premeral ohm metrom a skontrolovat treba poistky pri motory a aj vnutri... [upravil dne 28.5.2009 El-Chio] Citovat
Hauke Ivo Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Prodřenej kábl, a kde? Celkem mě to i štve :-( Desky jsou OK to byla první věc po které jsem šel. Citovat
AnotherOne Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 Najskôr pri kolese. Sleduj ten kábel od doštičky. Citovat
Guest servisman Odesláno 29. květen 2009 Odesláno 29. květen 2009 u brzdových destiček předních Citovat
foxo Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 no kazdopadne ty poistky maju suvis s tym vlekem, ked pises, ze se spalili po tem, co si ho zapojil. Skus pozret tu zastrcku, do kterej si daval ten konektor od vleku. Mozna si tam neco skrivil, a teraz to moze prerazat. Skus to kuknut, lebo ty kolicky v tej zasuvke su jak z makoveho kvetu... Citovat
vladamo Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Elektriku k vleku obvykle šroubuješ na kovovou destičku a drátky se tam musí naohýbat tak, aby se nepotkaly se sousedníma, vždy je dobré je ocínovat a nenechávat odizovlovanou část delší než 3-4 mm. Když to děláš poprvé, tak to vypadá OK, ale každá halabala práce vede k zbytečným komplikacím Citovat
ozzy56 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 tak,tak,to už dnes málokdo dělá--pocínovat konce kabelů--a pak se diví... Citovat
lubokpz Odesláno 27. srpen 2009 Odesláno 27. srpen 2009 Původně zaslal: GUT zdar borci potřeboval bych poradit.Nedávno jsem zapojil za auto vlek a vyhodil mi několik pojistek.Pojistky jsem vymněnil ale pořád mi nefungují některé věci (pravá přední mlhovka,levá přední parkovačka,pravé zadní světlo a klima)žarovky jsem samozřejmně kontroloval.Poraďte mi prosím lava predná parkovačka a zadné pravé obrysové svetlo sú spolu na poistke č.4 - 5A, klima na 12-15A. Predná pravá hmlovka má poistku v motore ako č. 13-10A. Skontroluj najpr poistku, potom kontakty v poistkovej skrinke, potom voltmetrom, či prichádza na jeden z kontaktov šťava. Malo by to byť, len niečo z toho. Daj vedieť ako si dopadol. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.