Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdar borci potřeboval bych poradit.Nedávno jsem zapojil za auto vlek a vyhodil mi několik pojistek.Pojistky jsem vymněnil ale pořád mi nefungují některé věci (pravá přední mlhovka,levá přední parkovačka,pravé zadní světlo a klima)žarovky jsem samozřejmně kontroloval.Poraďte mi prosím

Odesláno

Když už jsme u té elektriky... Když je mokro tak mi svítí opotřebení brzdových destiček, jak všechno uschne tak je to OK, svítí podle intenzity sešlápnutí pedálu.... Ví někdo co to je?

Odesláno

Za chvilu najvyssi cas na ich vymenu, alebo deravy kabel :)

A poistky by som pre istotu premeral ohm metrom a skontrolovat treba poistky pri motory a aj vnutri...

[upravil dne 28.5.2009 El-Chio]

Odesláno

no kazdopadne ty poistky maju suvis s tym vlekem, ked pises, ze se spalili po tem, co si ho zapojil. Skus pozret tu zastrcku, do kterej si daval ten konektor od vleku. Mozna si tam neco skrivil, a teraz to moze prerazat. Skus to kuknut, lebo ty kolicky v tej zasuvke su jak z makoveho kvetu... ;)

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Elektriku k vleku obvykle šroubuješ na kovovou destičku a drátky se tam musí naohýbat tak, aby se nepotkaly se sousedníma, vždy je dobré je ocínovat a nenechávat odizovlovanou část delší než 3-4 mm. Když to děláš poprvé, tak to vypadá OK, ale každá halabala práce vede k zbytečným komplikacím

Odesláno
Původně zaslal: GUT

zdar borci potřeboval bych poradit.Nedávno jsem zapojil za auto vlek a vyhodil mi několik pojistek.Pojistky jsem vymněnil ale pořád mi nefungují některé věci (pravá přední mlhovka,levá přední parkovačka,pravé zadní světlo a klima)žarovky jsem samozřejmně kontroloval.Poraďte mi prosím

lava predná parkovačka a zadné pravé obrysové svetlo sú spolu na poistke č.4 - 5A, klima na 12-15A. Predná pravá hmlovka má poistku v motore ako č. 13-10A. Skontroluj najpr poistku, potom kontakty v poistkovej skrinke, potom voltmetrom, či prichádza na jeden z kontaktov šťava. Malo by to byť, len niečo z toho. Daj vedieť ako si dopadol.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...