Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Taky si běžně kopírujete na kopírce zadek?

Taky si běžně kopírujete na kopírce zadek?  

1. 1. Taky si běžně kopírujete na kopírce zadek?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

My jsme měli na střední na nástěnce okopírovanej zadek jedný spolužačky, nikdo si toho nevšiml až do třídních schůzek.......to pak byl humbuk, doteď nechápu proč:nevim.....a vlastně v práci jsme měli na zdi galérku okopírovaných rukou celýho oddělení, ale jak jsme se stěhovali, někam zmizela:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Petra XSI

My jsme měli na střední na nástěnce okopírovanej zadek jedný spolužačky, nikdo si toho nevšiml až do třídních schůzek.......to pak byl humbuk, doteď nechápu proč:nevim.....a vlastně v práci jsme měli na zdi galérku okopírovaných rukou celýho oddělení, ale jak jsme se stěhovali, někam zmizela:myslim

Asi byl hezčí než učitelky, která to objevila:aut

Odesláno
:myslim može byť zaujímavé prekopírovať si to čo visí pod pozadím, dať zväčšenie na 200% a potom to ukazovať ako reklamu. Každá neskôr zistí že išlo o klamlivú reklamu ale snáď už necúvne. :D
Odesláno

No já mám kopírku ne plochou, ale průběžnou (takové to 3-v-1 kopírka tiskárna skener).

Do té se dá leda něco strčit a pak to projede mezi válcema.... A pak to ta kopírka zas vyplivne ven... Brrr, nic si kopírovat nebudu!

Odesláno
Původně zaslal: jarajarda

Ale to by ses musel Marceli podepsat, prd by věděl, komu ta prd_l patří :D

To bych se právě nepodepsal, protože by tak jednoduše přišel na to, komu kam má jít. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

No já mám kopírku ne plochou, ale průběžnou (takové to 3-v-1 kopírka tiskárna skener).

Do té se dá leda něco strčit a pak to projede mezi válcema.... A pak to ta kopírka zas vyplivne ven... Brrr, nic si kopírovat nebudu!

Kocoure jestli Ty by jsi projel touhle kopírkou, začnu v ní v tom případě běžně kopírovat 3D předměty :D:D:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...