Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

For Zila: ty jsi se vším hned hotov. prej udelat?! to by bylo možná dobrý a levný ale nemám na to prostředky

For ostatní: chlapi vydržte, možná budou už mám jeden kontakt tak když zbude zítra čas tak to ověřím. Pak dám samozřejmě vědět co a jak.

Odesláno

hele, podobny cvocky meli cvoci na pocatku 90.let na bundach.. neslo by to udelat z toho .. prilepit to patexem na normalni sroub, popr. zavitnikem do toho udelat diru a promontovat to zezadu z narazniku ?

Odesláno

Ale kdyz mas znacku jen v ramecku a nekdo se do tebe na parkovisti opre taznym zarizenim, tak znacka se prohne a vyloupne. Ty jsi toho samozdrejme nevsimnes a prijedes domu a budes koukat...znacka nikde...a kdyz nebudes mit stesti a hned ji nenajdes, tak musis na urady pro novy....takze znacku zasadne prisroubovat. :papa

Odesláno
Napsán autorem macho

Ale kdyz mas znacku jen v ramecku a nekdo se do tebe na parkovisti opre taznym zarizenim, tak znacka se prohne a vyloupne. Ty jsi toho samozdrejme nevsimnes a prijedes domu a budes koukat...znacka nikde...a kdyz nebudes mit stesti a hned ji nenajdes, tak musis na urady pro novy....takze znacku zasadne prisroubovat. :papa

Možné, ale velice nepravděpodobné... To mi nestojí za to, abych strávil spoustu času scháněním šroubů a pak vymýšlením, jak to prošpikovat. :cool:

Odesláno

Je to vice nez mozne, kamosovi se to stalo..(jezdi bez predni znacky, je linej si to vyridit na uradech) a myslim si ze tam muzou byt klasicky sroubky (dokonce v jednom servisu to pridelavaji takovejma pseudo vrutama - natvrdo to prisroubujou i skrz naraznik) a pak se na to da bila plastova zaslepka.

Rozhodne nikomu nerikam at si prisroubuje znacku... kazdej je sam sveho osudu strujce.... ale kdyz se podivam jak mam uz znacku zprohybanou od parkovani v Praze, tak to za tu ztratu SPZky stoji to prisroubovat :-)

Odesláno

jo, jo - taky jsem predni SPZ \"prispikoval\" srouby - uz jen kvuli tomu, ze ten plastovy ramecek hnusil cely cumak, ale nebyt sroubu uz bych ji tam asi nemel :) BTW: ted nez by nekdo utrhl spzku tak utrne cely naraznik :) - sroub pojisteny dvema matkama :D

Odesláno

Rámeček mám jen vzadu na kombíku, kde je SPZ na dveřích. Na všech ostatních autech, kde je SPZ-ka na nárazníku, rámeček vůbec nedávám, a SPZ je přišroubovaná přímo do nárazníku. Jen do rámečku bych jí v Praze nedal ani náhodou - ránu chytne každou chvíli. Bez škrábance nevydržela po namontování ani tejden...

Odesláno

Taky mam znacky prisroubovane, udelal jsem to hned ten den kdy jsem si privezl auto domu. Pouzil jsem \"stribrne\" samorezky(kvuli barve hlavicky) a prosrouboval jsem je bateriovou vrtackou skrz znacku,ramecek az do narazniku, trvalo to 5 min jedna znacka, to za to stoji, nez potom behat po uradech a vyrizovat nove znacky.

Uz mam treti ramecek vpredu a znacku srovnanou gumovou palickou, dva ramecky praskly prave od nacouvani tazneho zarizeni, lidi jsou prasata.

Odesláno

No, o tom taky něco můžu vyprávět. Já našel svou SPZku položenou na předním okně. 307 má vzadu SPZ docela vysoko a spodní hrana je na úrovni horní hrany SPZ ostatních aut. Někdo nejspíš do mě drcnul zezadu a zahakl svou SPZ vpředu pod rámeček mé zadní a když zacouval, tak mi jí utrhnul. Asi mu držela víc než mě. Alespoň měl tolik slušnosti, že jí sebral a dal mi jí za okno.

Odesláno

To jsem ani nečekal jakou rozpoutám debatu...

Tak nejdřív pro ty kterým se šroubky líbí a nechtějí si je vyrábět ze cvočků nebo soustružit: dají se sehnat v prodejně motodoplňků (kus za 50) což celkem ujde.

Už jsou doma a autíčku budou určitě slušet...

spz1.jpg

A teď pro ostatní: já budu mít zcela určitě SPZ přidělanou na pevno. Bráška minulej rok SPZ ztratil. Asi mu ji někdo nějakým tím ?uknutím uvolnil na parkovišti, nebo tam možná zůstala ležet. To nikdo neví. Dokonce jí jel několik KM zpátky hledat. Ale samozřejmě nic. Ta sranda ho vyšla na 300 z místa a papírování a frontu. To si myslím že za nějakej ten šroub nebo vrut stojí né? Vím o čem mluvím... nechtěl totiž riskovat a jet zpátky bez spz tak jsme si vyměnili auta a já mu to v místě bydliště vyřizoval. Celej tejden jsem jezdil v pohodě bez (nechtěl jsem mu dělat díry do káry - řekl jsem si a? si to zku*ví sám) a v pátek když jsem mu měl auto předat jsem zaplatil dalších 300 pokutu, že nemám značky (protože vám seberou i tu druhou a přepíšou to na nový i v TP - nechápu a nekomentuju) na autě.

Docela mě to nas**lo tak jsem se zastavil u našich a když se pak vracím k autu už tam stálo auto a u něj 4polismeni v civilu a odtahovka na cestě. Těm jsem to kupodivu vysvětlil a auto rychle předal. Škoda že nebyl pátek 13 aby to bylo na co hodit. Takže já si svoje šrouby dotáhnu na krev. :cool:

[Editován dne 21/6/Mon, 21 Jun 2004 16:18:03 +0000Mon, 21 Jun 2004 16:18:03 +0000 white]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...