Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jak to budu mít, popíšu... ;-) A to by bylo, aby nešla. btw imho... Stálá elektrika jít musí všude, kde je byť jen CZ. Jinak klidně prozradím, jak z CZ dostat info o režimu odemykání a zamykání zvlášť. ;-)

[upravil dne 25.5.2009 Edison]

Odesláno

tak pánové už mě svítí i vzadu za řidičem:D je to pakárna musím tahat dráty od předních dveří:bojim ale natahl jsem rovnou dva jeden na osvětlení prahu;)

Odesláno

tak sem si dneska koupil silnější odpory,a pro jistotu hned troje-1k , 1,5k a 2k jen abych nemusel zase přes ucpaný Brno:D ještě že jsou za babku,Jak to tam dám tak napíšu jakej tam šel,oni to v obchodě propočítávali a měl by to být ten 1,5k tak uvidíme.Ale dám to tam asi až o víkendu,a hned i do těch zadních dveří.Jinak s tím sovětlením prahu ještě nevím,prý dioda samotná by svítila málo,mám se podívat na ty LED pásky,tak zjistím ceny a ještě jak budu mít rozmontovaný dveře tak zkusím jestli fachčí ten dveřní spínač.A pro edisona--- koupil i smršťovací bužírky,aby to bylo udělaný profesionálně:D:super

Odesláno
Původně zaslal: Peter86

Dělal jsem to nadvakrát,protože odpor těch 900ohm bylo moc,takže to svítilo málo..takže teď tam mám těch 56O a je to OK:super

odfot to po tme. Inac si prva lastovicka s 306:D budes tahat aj dozadu?
Odesláno

pánové, můžete tu dát nějaké fotky jakto vypadá u toho zámku, odkud z jakého drátu jste vzali + z jakého - ? nebo jste museli tahat mový drát přes dveře?

Odesláno
Původně zaslal: mmmb

pánové, můžete tu dát nějaké fotky jakto vypadá u toho zámku, odkud z jakého drátu jste vzali + z jakého - ? nebo jste museli tahat mový drát přes dveře?

je to foto hned na první stránce :super ale pozor na barvu drátu já ji mám jinou tak na to moc nespoléhej:myslim

[upravil dne 1/6/09 zzipCZ]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...