Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chromové lišty na chladiči - objednávka

Recommended Posts

Odesláno

jo taky se mi víc líbí černé zadní provedení, elegance a nic přeplácaného:potlesk docela o tom zauvažuji :D jen abych si k tomu ještě koupil vapku abych mohl smejvat ty mouchy :D

Odesláno
Původně zaslal: JonathanDavis

ja som tie lišty našiel na nete a neni su ani drahé len neviem či ma byt hrubá 6mm alebo 8mm

http://www.soundcar.sk/auto-nalepky/3d-pismena-a-znaky/30134-chromova-ohybna-lista-u-8mm-3m.html

http://www.soundcar.sk/auto-nalepky/3d-pismena-a-znaky/30135-chromova-ohybna-lista-6mm-3m.html

:myslim tak v čechách sa to vraj dá kúpiť po 47 kč za meter a tu za 3 metre chcú 500?:o No to radšej dám zarobiť kuriérovi a skúsim to zohnať z čiech:bacha

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj lidi, tak jsem si lišty objednal (20m) a nalepil na mřížky chladiče. Opravdu je to rozdíl s a bez :-). Zbylo mi něco přes cca 15 m. Tak pokud bude mít někdo zájem, aby nemusel platit celou částku a chtěl jen kousek, at mi klidně písne sem, nebo raději na ICQ 261 285 514. Určitě se nějak domluvíme za rozumný peníz.

Odesláno

Co tak koukám na ty fotky, všichni máte předky ve skvělém stavu! Já ho mám šíleně, ale vážně šíleně, otlučený od kamínků :-( nemáte někdo tip čím to vyspravit? Je to fakt hnusný

Odesláno
Původně zaslal: brade

Co tak koukám na ty fotky, všichni máte předky ve skvělém stavu! Já ho mám šíleně, ale vážně šíleně, otlučený od kamínků :-( nemáte někdo tip čím to vyspravit? Je to fakt hnusný

:myslim s tým predkom nie si sám, ja ho mám tiež pekne do.rdaný od kamienkov a asfaltu. Asfalt je v pohode, ten sa dá dať dole, no škrabance od kamienkov sú niektoré také hlboké, že by som to musel nexať prestriekať. Myslel som si, že predchádzajúci majiteľ na to nedával pozor a jazdil ako blbec. No po polroku som zistil, že môžeš dávať pozor aký chceš, kamienky od kamiónov a bezzásterkových nezastavíš. Najhoršie je to, keď tí naši super fachmani cestári opravujú cesty tým kamienkovým nástrekom. To by som ako prvé zakázal, nalepí sa ti to na gumu a sem tam fuk, rana ako zo vzduchovky:bacha

Ale možno existuje aj nejaký spôsob, ako sa zbaviť aspoň tých menších škrabancov, xce to len typ od niekoho, kto to už doma robil:aut

• O 11 měsíců později...
Návštěvník
Odesláno

Krásné všechno je velmi pěkné.Ale já jsem trefil malého zajíčka a naštěstí mi popraskala poze ta mřížka dá se koupi někde jinde než v origoš peugeotu?

Odesláno

Teď ještě jestli ji mají. Protože vím, že někdo odtud z klubu chtěl od nich objednat lištu kterou nabízeli a neměli ji a ani nedokázali uvést zda ji někdu budou mít a popřípadě kdy.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Aj mne ostalo doma tej U lišty asi 15 m, je to tá klasika 8mm x 6 mm,ak by mal niekto záujem nech napíše SZ, Cena 1 E / m a nejaké to poštovné.

Ja by som chcel 4m.Adresa v SZ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...