Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

mám na vás dotaz ohledně automatické pračky GORENJE WA 72 125,občas to napíše na displeji F6, neví náhodou někdo co to je??? sice to není auto ,ale bez pračky to dnes jaksi nejde:myslim díky

Odesláno

Gorenje mám taky, jen jinej typ a když mi to něco hlásilo na displeji, tak jsem to vždycky našla v návodu. Doma se zkusím kouknout, jestli tam nepíšou něco o F6:myslim

Odesláno

nasiel som toto F6

temperature not reached

- heater defect

The failure is set, if after a heating step the

temperature is more than 15°C lower than the

rated temperature. The washing program will

be ended normally. The failure will be

displayed at the end of the washing program.

On LCD:

ERROR F6

ked vies anglicky tak ok a ked nie ak to hod do google prekldaca ;)

Odesláno

teplota nedosáhla

- Ohřívač defektu

Neúspěch je nastaven, je-li po vytápění krok

teplota vyšší než 15 ° C nižší než

jmenovité teplotě. Pracího programu

být ukončen normálně. Neúspěchu se bude

zobrazí na konci pracího programu.

Na LCD: error f6

doslovný překlad........ že by ohřívací tělísko???

Odesláno

Jo super překlad :D

Mělo by to být asi takto:

Požadované teploty nebylo dosaženo.Chyba je zobrazena je-li teplota o více než 15°C nižší než nastavená. Prací program bude ukončen normálně. Chyba bude zobrazena na konci pracího programu.

[upravil dne 21/5/2009 Driver]

Odesláno

:D Skús to napichnúť na diagnostiku.

sorry za :xvul ale nedalo mi to. Občas mám pocit že technika napreduje rýchlejšie ako schopnosti užívateľov k jej obsluhe. S hrôzou v očiach si predstavujem budúcnosť ako stojím pred chladničku, čumím na jej modrý display a rozmýšľam čo ten blbec odomňa chce? Prečo pípa?

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

Občas mám pocit že technika napreduje rýchlejšie ako schopnosti užívateľov k jej obsluhe.

To mi dneska připomíná jak jsem v práci opravoval dveře, který se otevíraj kartičkou. Byli k tomu další 3 bedny asi poloviční velikosti jak běžnej počítač (zdroj, baterky, a v tej třetí brutální kompijůtr. Tolik součástek není ani v počítači :bojim)

• O 7 let později...
Odesláno

zdravím, tak pračka po delší době hlásí další chybu F2, zapnu a pochvilce aniž by něco dělo chyba F2, NEVÍ někdo :myslim

Odesláno

Nekoukal jsem, co F2 znamená (koukni do příručky), ale může to být ucpaný přívod - na hadici je sítko. A nebo neprůchozí odpad. 

To jsou základní věci, které bych zkontroloval, aniž bych se díval do příručky. Pak už bych vzal do ruky knížku. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...