winco Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 peugeot09: velice pekne dakujem.....to by som bol ozaj velice dobry........čul by sa mi hodilo ozaj čo najviac info ako najlešpei to spravivť.....teda okrem tých rad že kupiť vložku do origo boxu Citovat
peugeot09 Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 Tak u tohohle mého řešení je časová náročnost cca. 3-4 hodinky (v závislosti na zručnosti) a necelá pětistovka za trubky a stínící blbinky. Jenom to řešení má ještě takovej malej háček, kterej budu muset pořešit (viď Fakíre...). Jinak přínos ve výkonu je znatelný. Zatím každý kdo se mnou jel si jízdu velice pochvaloval. [upravil dne 17/6/10 peugeot09] Citovat
winco Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 fajn tak hod fotky potom niekam a ten hačik by som chcel potom aj poriešeny vidieť Citovat
Fakir Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 winco: délka potrubí efekt má. A koneckonců nejen délka, ale i objem a tvar. Velmi zjednodušeně se dá říct, že kratší sání pomůže ve vysokých otáčkách a nepomůže (nebo ubere) v nízkých, delší sání pomůže spíš ve středních otáčkách, na úkor špičkového výkonu. To moje sací potrubí je navržené tak, aby o trochu zvedlo průměrný krouťák ve středních otáčkách a ve vysokých otáčkách nepřekáželo. A tak to i funguje. Citovat
winco Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 dakujem velice pekne tak ako vidim bude to beh na dlhu trať spraviť dobre sanie....inak sorry že sa ti serem do vlakna... takže mi asi bude lepšie ked natiahnem filter dlhšie najlepšie do toho podbehu ako to máš ty alebo ako mi to nafoti peugeot09 Citovat
Fakir Odesláno 17. červen 2010 Autor Odesláno 17. červen 2010 winco: peugeot09 to má vyřešené zajímavě, ale jeho sání má jisté konstrukční nedostatky, o kterých se jistě rád rozepíše sám. :D Citovat
winco Odesláno 17. červen 2010 Odesláno 17. červen 2010 tak to mi je jasne že to nema dokonale ako to máš ty al vzhaladom že to je domaca vyroba tak to bude mať celkom zaujimave uvidim ako to ma spravene a ja si niečo podla toho vymyslim Citovat
lacek206 Odesláno 18. červen 2010 Odesláno 18. červen 2010 Aké sú ciťelné výkonové a zvukové zmeny pred a po montážy zvodov a komplet výfukového systému ??? A ako to máš riešené s KAT-om nakoľko tam nie je ako to celé funguje aj s elektronikov a lambda sondamy ??? A aký je ciťelní krúťák pred a po s KAT-om a bez neho ??? Citovat
Fakir Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 lacek206: no, pocitově to po instalaci celého systému Supersprint jede jak kráva. S katalyzátorem je to snadný, stačí zaslepit downstream lambdu a nechat jí připojenou a je klid, víc netřeba. Neumím říct, jaký je pocitově vliv katalyzátoru na točivý moment, jelikož vyjmutí katalyzátoru znamená automaticky i výměnu svodů a to v případě 1.6 16V způsobí zlepšení vždy. Každopádně do 4000 otáček je to hodný auto, chová se to úplně stejně, jako v sériovém provedení a není to ani o moc hlučnější. Při 4000 otáčkách se ovšem charakter motoru úplně změní a z beránka je najednou pěkná bestie, která tě pěkně nakopne a táhne jak splašená až k omezovači, za patřičného zvukového projevu. Takhle to mám rád - na závodech ostudu neudělá, ale jinak s tím může klidně jet i moje žena na nákup. Citovat
Fakir Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 Jinak pro peugeot09, Rejtyho a další, které zajímal zvuk výfuku Supersprint, taky tady je zvuk volnoběhu a pár prošlápnutí. Je krásně slyšet, jak si při každém ubrání odplivne a ta jedna rána, která je tam zvlášť, tak to je 20 cm dlouhej plamen z výfuku. Až budu mít čas to natočit i s pořádně zahřátým motorem, tak dodám i zvuk výfuku za jízdy. http://www.2shared.com/audio/aKS0hm_b/supersprint_idle.html [upravil dne 3/7/10 Fakir] Citovat
peugeot09 Odesláno 3. červenec 2010 Odesláno 3. červenec 2010 Dobré, hned se mi bude lépe spát. Vím, že furt otravuju, ale měl bych ještě návrh na takovou krátkou filmovou sekvenci, jenže k tomu je zase zapotřebí kvalitnější kamera... Jenom jsem si říkal, že by vypadalo opravdu efektně přilepit se nějaké mladoboleslavské šunce na zadek, podřadit a pekáč předlítnout rychlostí větší než malou za pořádného zvuku šestnáctiventilového aparátu. I když o podobnou nahrávku se snad za použití svého mazlíka časem taky postarám (bohužel, ta zvuková kulisa nebude ani z části tak dobrá). [upravil dne 3/7/10 peugeot09] Citovat
Fakir Odesláno 3. červenec 2010 Autor Odesláno 3. červenec 2010 Tak o video se postarat taky můžu, ačkoliv mi to přijde možná trochu zbytečný, ale není problém natočit rozjezd, nebo průjezd. Ale lepit se někomu na zadek a pak ho po puberťácku předlítnout rychlostí větší, než malou, opravdu není můj styl, jakkoliv by to efektně demonstrovalo inferioritu mladoboleslavských vehiklů. Citovat
ygnor206 Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 Čau chlape,neměl bys jentak náhodou někde zašitou fotečku celýho tvýho sání? moc by se mi to hodilo a jen stručnej popis kde a jakej filtr tam máš...díky Citovat
winco Odesláno 4. prosinec 2010 Odesláno 4. prosinec 2010 fotku toho sania ja od neho škemram už asi pol roka a furt nič inak filter ma umiestneny presne tam kde ho mám ja, a sanie je dalej o rôznych priemeroch po celej dlžke...viac o ňom nevim Citovat
winco Odesláno 5. prosinec 2010 Odesláno 5. prosinec 2010 a nezabudni to potom nafotiť aj pre mňa Citovat
mitu Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 ahoj prosimta ked si brusil tu skrtiacu tak si ju dako potom aj centroval ci je to jedno ak na jednej strane je vacssia medzera dik Citovat
OK406 Odesláno 9. červenec 2013 Odesláno 9. červenec 2013 :xvulNevím, zdali ti Fakír odpoví, jelikož byl naposled aktivní: 18/10/10 v 11:45hodin. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.