Fakir Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Tak jsem se konečně dokopal k tomu, abych založil svému současnému žroutu času a peněz jeho vlastní téma, tak začnu pěkně od začátku. Řeč je tu o zelené 206ce z edice Roland Garros, vybavenou motorem 1.6 16V, se kterou jezdím už skoro šest let (vlastně co mám řidičák ) a kterou někteří znají z loňského Šebetova. Auto bylo koupené v rodině jako nové v roce 2002, mně se dostalo do rukou v roce 2003, s necelými 6000 najetými kilometry. Teď má najeto něco málo přes 80 tisíc a za tu dobu mně nikdy nikde nenechalo, přestože se mu určité celkem běžné závady taky nevyhnuly. Nicméně, poslední dobou mám opravdu rád ostrou sportovní jízdu (v nejlepším případě jízdu závodní, především amatérskou rallye) tudíž auto podstupuje určité úpravy tímto směrem, aby bylo vždy připraveno vyrazit, když dostanu chuť se projet. Výslednou koncepci mám celkem jasnou. Půjde o zvláštní kombinaci závoďáku a auta na denní ježdění. Vím o tom, že tato kombinace není zrovna ideální, nicméně v tuto chvíli pro mně neexistuje jiná přípustná alternativa, proto se snažím vytěžit co nejvíce z toho, co je k dispozici. Kvůli tomuto požadavku budu muset obětovat část pohodlí běžného civilního auta, a zároveň to nemůže být plnohodnotný závoďák, protože to nedovoluje naše legislativa. Jde především o rám, se kterým bych nesměl na silnici, takže pokud jde o závody, týkají se mně pouze takové závody, kam můžou civilní auta a kde rám není vyžadován (tady na jihu je to seriál Autodesign Cup, jinak to bývají volné jízdy na okruzích). Když se všechno povede tak, jak si to představuju, tak z toho vznikne auto na moje běžné denní ježdění, které mně zároveň baví, přičemž jízdní režim záleží jen na mé libovůli. V klidu přijedu po vlastní ose na závody, tam jen nasadím helmu, vypnu klimatizaci a jedu. A co se vzhledu týče, mám rád styl \"sleeper\", tedy vlk v rouše beránčím. Na pohled nenápadné auto, které ukáže, co v něm je, až když se mu zatopí pod kotlem. V současné podobě auto vypadá takhle: [upravil dne 21/5/09 Fakir] Citovat
kovi306 Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 pěknej kousek....já sem taky z Č.B. ale eště sem tě tu neviděl takoveýho krasavce bych nepřehlýdl...hodně štěstí v dalších upravách:super Citovat
Rejty Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 jou,Fakír..odbornik na xenony:)hele,preju hodne stesti pri prestavbe...ja mam taky new topic..v sekci modely 206:roker Citovat
Fakir Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 Nebo teda spíš takhle: Dělám teď na motoru. Originální svody s vestavěným katalyzátorem nahradí laděné svody Raceland v konfiguraci 4-2-1, původně určené na Saxo VTS. Kvůli nim bylo nutné vyměnit původní hliníkovou vanu za plechovou ze starších motorů TU; mně se podařilo sehnat na Aukru úplně novou pro Saxo VTS, která je ale stejná s 1.4 8V a 1.6 8V, takže to rozhodně není žádná specialita. Svody teď kamarád trochu upravuje (je třeba je trochu \"otevřít\", protože kolidují s nápravnicí), takže na fotce jsou jen provizorně nasazené bez těsnění, abychom si to dole prohlídli a změřili. Napevno by měly být do konce týdne, pokud teda Pežoti dodají kryt setrvačníku, který doteďka zastávala hliníková vana. Plechová vana tam sedla v zásadě bez problémů, až na stranu u setrvačníku, kde byla příliš dlouhá a opírala se o něj, takže jsem jí musel tuto hranu o cca 3 milimetry zkrátit. Má v sobě díru pro čidlo teploty oleje, které nemám originální, ale od přídavného budíku (a to je výrazně menší), takže mi kamarád ze staré svíčky zhotovil redukci a čidlo do vany upevnil. Další věc, kterou jsem udělal, byla konverze na starý systém olejového filtru s klasickou plechovkou, jelikož je v plánu chladič motorového oleje a ten na nový systém s filtračními vložkami nainstalovat nejde. Celý filtrbazmeg se nechá poměrně velmi snadno demontovat; pak už je potřeba jen patřičná trubička se závitem (k dostání v Peugeotu za cca 60 Kč) a něčím ucpat odtokový kanálek v bloku, který tam po novém filtrbazmegu zbyde. Vede pouze do vany, je tedy bez tlaku, takže to není žádná věda. Já jsem volil postup doporučovaný většinou lidí, kteří tuhle úpravu dělali, a tedy vyříznout do bloku závit M10 (průměr dírky se liší od verze k verzi, někde je nutno převrtávat, já měl osmičku dírku rovnou, takže to šlo snadno) a do něj našroubovat krátký šroub s měděným těsněním. Už musím jen přehodit tlakový spínač do \"starého\" umístění (světlá zátka v bloku na fotce s namontovaným filtrem) a udělat vývod na snímač tlaku pro budík. Jinak, minulý týden jsem byl nemocný, a abych se doma nenudil, tak jsem popadl Dremmelku a jal se optimalizovat proudění v tělese škrtící klapky. Původní zhruba třímilimetrová hrana byla téměř odstraněna (zbylo cca půl milimetru) a vnitřek teď od kraje oblým přechodem plynule přechází do průřezu samotné klapky. Vnitřní povrch je pak zaleštěn do hladka. Tato úprava by měla významně snížit aerodynamický odpor hrdla tělesa klapky, což podle kolegů z fóra Performance C2 přináší celkem zajímavé výsledky. Sám jsem na to zvědavý. Posuďte sami - před a po. Citovat
MirasCC Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Zrovna jsem chtěl připomenout, že by se hodilo víc fotek a než refreshnu stránku, už tu jsou Pěkné, pěkné. Dneska kolem mě projel taky jeden zástupce edice Roland Garros, ovšem v provedení CC. Tak jsem zamáčknul slzu nostalgie a v tichosti pokračoval dál. Ta zeleno-béžová kůže je prostě k sežrání. Se těším, co všechno s tím ještě vymyslíš Citovat
Fakir Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 Původně zaslal: kovi306 pěknej kousek....já sem taky z Č.B. ale eště sem tě tu neviděl takoveýho krasavce bych nepřehlýdl...hodně štěstí v dalších upravách:super Zvláštní, jezdím tu zcela běžně (když to teda zrovna nestojí v garáži v tomhle stavu ). Rejty: díky, nápodobně. MirasCC: no jo, no... zkomponovat tyhle příspěvky chvilku trvá. [upravil dne 19/5/09 Fakir] Citovat
Fusion Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 To je zajímavý zbrousit tu hranu, nikdy mě to nenapadlo. Ale mám dojem, že když sem klapku čistil (pak znatelnej rozdíl) tak spojka ke klapce měla \"protihranku\" do ztracena kvůli tomu toku. Citovat
Fakir Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 Původně zaslal: Fusion To je zajímavý zbrousit tu hranu, nikdy mě to nenapadlo. Ale mám dojem, že když sem klapku čistil (pak znatelnej rozdíl) tak spojka ke klapce měla \"protihranku\" do ztracena kvůli tomu toku. U tohohle motoru ne, originál koleno nic takového nemá. A mně se to stejně netýká, protože mám laděné sání, proto tahle úprava. Citovat
Guest Scratch Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 cau fakire, doufam ze das sebetov a svezes me :-). Mas velky acko za melnik Citovat
Fakir Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 Původně zaslal: Scratch cau fakire, doufam ze das sebetov a svezes me :-). Mas velky acko za melnik Když to zvládnu časově tak určitě. Svezení by se mělo od loňska trochu vylepšit. Citovat
s1600 Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 zajima me uprava klapky..cim se da docilit takoveho stavu?..brouseni cim?..nemuzu zvetlenim prumeru nejak uskodit?..ma 106 S16:cool: Citovat
Fakir Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Začínal jsem HSS frézou na hrubo (začít od okraje pod velkým úhlem a postupně tvarovat směrem dovnitř) a pak válečkem s brusným papírem zabrousit do finálního tvaru. Pak nastupuje ruční vyhlazení brusnými papíry (já použil korundový o hrubosti 600 až 1200) a nakonec leštění silikonovým, nebo plstěným kotoučkem s leštící pastou. Ty u tvé klapky budeš řešit ještě to, že tam máš vstup vzduchu pro ventil volnoběhu, což je z hlediska aerodynamického odporu klapky trochu čuňárna. Rozšířit a zabrousit se to dá, ale nikdy to nebude tak čisté, jako když klapka zabírá celý průřez potrubí. Týká se to všech motoů ve 106 i 206, vyjma 1.6 16V a 2.0 RC, které mají elektronický plyn a volnoběžný ventil tudíž nemají. Zajímavým řešením, které mně napadlo, by byla výměna sériové klapky za klapku bez integrovaného volnoběžného ventilu, který by se řešil externě a propojil hadičkou, ale to je poněkud nákladnější varianta. Citovat
f3Rd@ Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Mam takovej rejpavej dotaz Fakire, nenepadlo te misto uprav 206, se kterou normalne jezdis, koupit 205 GTI (Mi16) na kterou by jsi mohl dat ram a mit ji jen na zavody? Citovat
Fakir Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Původně zaslal: f3Rd@ Mam takovej rejpavej dotaz Fakire, nenepadlo te misto uprav 206, se kterou normalne jezdis, koupit 205 GTI (Mi16) na kterou by jsi mohl dat ram a mit ji jen na zavody? Napadlo. Ale skončil jsem na tom, že nemám kam další auto dát a jak ho dopravovat na závody (nemám vlek, ani žádné auto s koulí, za které by šel zapřáhnout). Co se financí týče, furt mně vyjde mnohem levněji si poupravit 206, než stavět další auto na závody. Líbí se mi v kategorii 1.6 litru, takže když už, tak by to byla 106 S16, nebo Saxo VTS, což je prakticky stejnej motor jako v mojí 206 a 99 procent dílů by šlo přenést. Ale o tom právě zatím neuvažuju, protože mi popravdě celkem vyhovuje mít \"ostrý\" daily-driver, se kterým si sem tam můžu sjet nějaký závod. Citovat
s1600 Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Takze diky vstupu vzduchu pro ventil volnobehu nebude mit tato uprava takove vysledky,jako v tvem pripade..ma to tedy cenu? Citovat
Rejty Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Původně zaslal: s1600 Takze diky vstupu vzduchu pro ventil volnobehu nebude mit tato uprava takove vysledky,jako v tvem pripade..ma to tedy cenu? minimalne cenu bude mit to,ze to vycistis,popripade jen vylesti:ú jako to delam já Citovat
Fakir Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Původně zaslal: s1600 Takze diky vstupu vzduchu pro ventil volnobehu nebude mit tato uprava takove vysledky,jako v tvem pripade..ma to tedy cenu? No, pokud máš zrovna volný čas a nudíš se, tak to udělat můžeš. Pokud to uděláš dobře, tak tomu rozhodně neublížíš. Ale nic moc bych od toho nečekal. Tu klapku mohli PSA vyřešit rozhodně líp. Citovat
Fakir Odesláno 21. květen 2009 Autor Odesláno 21. květen 2009 Jinak dneska jsem pěkně rozladěnej. Už třetí den se snažíme přiohnout výfukové svody do správné polohy, bezvýsledně. Ty svody mají být sice nerezové, ale tenhle materiál se nám nějak nedaří identifikovat. Jeho hlavní vlastností je především to, že je NESKUTEČNĚ tvrdej. Nešlo to ohnout ani na lisu, ovšem za to se nám podařilo promáčknout koleno jedné ze sekundárek, což je bomba. Dneska se nám po nahřátí autogenem do ruda podařilo to ohnout o jeden centimetr, to prosím na délce cca jednoho metru, kde jsou dva 90° ohyby. Takže nejspíš nezbyde než na konci uříznout část kolektoru a navařit to tak, abychom se tam vmanévrovali s výfukovou trubkou (která jde tvarovat snadno) a dostali se, kam je potřeba. Stejně to chce předělat závit pro lambdu, páč ho mají navařenej úplně blbě. Akorát to chce sehnat v Budějcích někoho s TIGem, kdo umí vařit nerez (nebo co to je za tvrdej ksindl). Citovat
s1600 Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 Svody Raceland?..nejsi prvni,co si stezuje na montaz a manipulaci s nimi.. casu a nudy je spousta,po vikendu se do toho pustim..akorat nevim,kde vezmu HHs frezu:(da se pouzit neco jinyho? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.