Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nárazové rychlosti nad 100 km/h jsou likvidační téměř v každém autě (vyjímkou je snad Hummer, ale ani u něj si nejsem jistej).

P.S.

Kdo si myslí, že u 205ky by se při čelním nárazu v 80ce nepotkalo přední kolo se zadním?

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nárazové rychlosti nad 100 km/h jsou likvidační téměř v každém autě (vyjímkou je snad Hummer, ale ani u něj si nejsem jistej).

P.S.

Kdo si myslí, že u 205ky by se při čelním nárazu v 80ce nepotkalo přední kolo se zadním?

já ne! taky si trham vlasy že jsem to auto před rokem a půl bral. Mělo to bejt bezproblémový auto a jenom jezdit, jenže realita uplně někde jinde. Za tu dobu co jsem do něj narval tolik že bych měl i při tehdejších cenách podstatně větší, pohodlnější, bezpečnejší auto...:(

[upravil dne 24/5/09 P.avel]

Odesláno
Původně zaslal: wooody

kde jste našli že je to ve 160?

Nenašli, našel to tbarth

Původně zaslal: tbarth

Jen na upresnenou, bourany vuz se jmenuje Holden Commodore, vyroben kolem 70 let, a naraz byl provaden pri rychlosti 160 km/h. Tedy podle komentare zasveceneho uzivatele.

Odesláno

jestli to opravdu bylo ve 160 do zdi, tak te stejne z dnesniho auta odvezou v pytli, protoze to zrychleni vnitrni organy jaksi nevydrzi na svem miste...

Odesláno

tu rychlost psali v diskuzi k tomu videu, ale na jinych strankach. Tohle video je totiz k videni i na australskych serverech, a tam to krajany celkem nastvalo, protoze nekteri si mysleli, ze se boura nejaky cinsky sunt. Asi jim to vadilo na hrdosti, protoze je celkem rozdil, jestli se takhle rozpadne auto pri 95mph (155km/h ale zaokrouhlil jsem to), nebo se takhle sesrotuje cina pri 64km/h.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

hummer teda nejak silno bezpecny nie je.. aspon h1 isto nie, a h2,h3 uz su o dost mensie auta

offroady nemaju ani deformacne zony poriadne takze tam by to mozno vyzeralo trosku inak, ale isto by to bolo o dost viac smrtelne

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...